power to the people

 
igårkväll kom ju Denise hit. Åt popcorn, kollade TV, bakade godaste kladdkakan och kollade film. Idag har jag varit en riktig kvinna. Städat, diskat, tvättat och lagat mat. Händig kvige här! Firade med öl och ett skumbad. Satan vad längesen det var sen man badade badkar. Skööööönt. Nu ska jag äta kladdkaka och se film. TJING

borde gå men stannar kvar.

 
En fredag, 25 maj, åt jag och Sofia god Maxmat, gick ner till Almedalen, träffade Jesper & Simon, åkte en sväng med Linda och sen kollade vi Dark Shadows på bio. Dagen efter åt vi Ben&Jerry's i vårsolen och senare på kvällen blev det fest. Bilder från den kvällen kommer nog en vacker dag. MYS

en torsdag i maj

 
En varm dag i Maj åkte vi på utflykt med klassen, eller en liknande studiedag. Kollade in hos en konstnär som gjorde olika saker i cement, åkte till slite och fick en guidad tur om cementa och slutade i stenkyrka hos en annan konstnär. woopwoop

igår & idag

 
hallu. Igår åkte jag & Linnea hem till Sofia i havdhem. Vi solade och badade i deras nya pool (=asnajz!!) åt vattenmelon och läste tidningar, riktigt jävla asmysigt! När det blev för kallt gick vi in och kollade film. Badade i poolen igen och sen mera film och mat.
Vaknade idag av att jag har blivit förkyld.. Mor & syster kom och hämtade mig. Vi begav oss ut till fina ljugarn. Gick en bit och kollade in raukarna. Åkte sen till stånga och fikade på Gumbalde. NU sitter jag hemma i burs, ska kolla ifatt lite serier sen sova en stund. Senare ska jag leka med Denise, grymt!!

don't mug yourself

 
tjenis. Vaknade ovanligt tidigt idag, så hann med dusch och lyxfrukost. Åkte in till staden med mor och vi hämtade Jessica som kom med båten. Fikade på fiket, sen letade jag efter bikini. Vid halv fem åkte jag med Linda ut till roma. Hälsade på hennes mormor & morfar, sen blev det fix med husvagnen. På torsdag börjar vi förhoppningsvis måla!! Åkte hem till Linda efter någon timme och lagade mat, sen tränade vi lite pärk. YÄS.

let em' in
det är sommarlov och jag kan äntligen andas. Firar det med att vara i burs med fina vänner. Dricker öl, kastar kubb, dansar och sitter uppe tills solen går upp. Planerar in lördagen perfekt med Filippa, fast när vi vaknar igen blir inget av det planerade av. Istället blir det serier mest hela dagen och på kvällen åker jag, sebbe och Linnea till hemse för att hänga lite på en studentskiva. Men när vi kom dit var redan festen över. Åker vidare till nästa studentskiva i när. Dricker öl, shottar äcklig sprit, dansar på bord och kastar lite kubb. Mys!

Idag blev det städa + tvätta dag. Tränade lite pärk med Linnea också. Nu är jag i väskinde och ska snart kolla lite serier. Imorgon kommer min syster Jessica ner till gotland, så ska antagligen umgås med henne. Senare på kvällen drar jag kanske till roma med Linda och då blir det husvagnsfix! TJINGELING.

stoltast i stadenhänder lite för mycket nu och jag har inte riktigt tid eller ork med att fixa alla bilder eller nånting annat.. Men snart så. Bara två dagar kvar till frihet och det känns för underbart. Kommer vara fattigast i sommar, men det fixar nog sig ändå. Snart slocknar jag och ikväll blir det förhoppningsvis lite öl och bad med bra kompisar.

hell of a lifeDricker kaffe och har beslutångest. Behöver plugga och bli klar med allt skit som jag ligger efter med, men jag orkar fan inte. Det är första juni och den första sommarmånaden. Tunga moln hänger uppe i himlen och det känns som om det var mer sommar i Maj. Ska försöka packa och sen åka in till staden. Får se om jag tar bussen ut mot sudret eller stannar kvar i Visby. Beslutångest.

RSS 2.0