hello









Ingen sovmorgon idag, men det gick ändå. Fysik, Matte & småföretagande. Sämst, men hade ändå roligt i skolan. Drog runt lite i stan sen med Sofia, Linnea & Julia. Jag och Julia åt lite på donken sen gick vi hem till Carl. Jaaaa, typ det. Hade tänkt träna lite idag, men är för lat. Ska nog duscha och äta mat, intressant. Vad händer imorgon?!

"In my dreams we're still together"







Onsdag. Vi har försökt fixa med vår film, går inte framåt. Efter skolan hade jag utvecklingssamtal och sen lite extra matte. Hängde sen hem till Jesper. Åt gofika, kollade film och försökte hjälpa honom med engelskan. Trevligt! Kom hem för någon timme sen efter att nästan ha missat bussen, hehe. Imorgon är det sovmorgon, fast ingen i klassen har riktigt stor koll om det är det eller inte.. braaaa. Jaja, taggar sön-mån-tis-ons-tors. Kommer seriöst bli underbart!!

när jag inte har något bättre för mig;








Har kollat misfits, HIMYM, tränat, duschat och käkat. Nu ska jag plugga lite matte, prov imorgon! kraaam

I really thought that love would save us all.



Hallå! Började dagen med inställd matte, så jag och några klasskompisar spelade kort i ca två timmar. Efter hade vi konstruktions prov där det gick gaaanska dåligt. Skulle ha ring min storebror lite tidigare så att han kunde ha hjälpt mig mer! Sen på engelskan fick vi reda på att vi ska göra en film, kul. Min grupp är bäst, hihi!!

25/10 - Dag 4 i Oslo!











Näst sista dagen började vi med tv-spel och efter ett tag åkte vi ut till Frognerparken. Det var riktigt kallt så vi var inte där så länge. När vi kom hem gjorde Alex god mat och på kvällen blev det film + chokladbollar.

free as a bird


systrar. (camillas bild)

Det blev en bra helg, fick träffa många fina kompisar. Idag har jag haft matte b & svenska. Kollade film på svenskan så det har varit en schysst dag. Jag funderar på att plugga till Konstruktion provet som vi har imorgon, men är ganska sugen på att se Inception, så ska nog göra det först. KRAM

Längtar;




baby jag undraaaar

sitter hemma hos Linnea och dricker lite öl. Ikväll blir det antagligen lite fest med bra kompisar. Ska möta upp Filippa vid båten och innan det träffa Amalia, blir nog asbra. Problemet är bara att vi vet inte riktigt vart vi ska vara ännu, men det löser sig! KRAM

bira, bira, bira. BURS, BURS, BURS!


mina fina burs kompisar!!

Fick stressa imorse, missade nästan bussen. Men bara nästan som tur var! Vet knappt vad vi har gjort i skolan, varit jäkligt trött. Hade iaf prov och det gick ju inte alls.. men, men. Efter skolan fikade jag, Sofia, Linnea, Erik & Max på Fiket samtidigt som vi gjorde en powerpoint till imorgon. Gick bra det. Nu på kvällen har det varit föräldramöte + fika. Gratis är alltid godast!! Åkte hem och gjorde det sista på powerpointen med Linnea, sen kollade vi HIMYM. NU ska jag packa lite tills imorgon sen kolla serier. PUSSSSSS

something










Foto; Max



Har varit hemma hos Linda idag och filmat till våran film som vi gör i skolan. Blev lite nyttig cheeskake & kaffe innan det. Mums. Efter skolan åkte jag och Max ut till brissund och försökte fota lite. Men det var så jäklans kallt så vi drog hem till honom. Kollade film (eller jag sov..) käkade mat och var ute och gick. Vi tog en sväng förbi gråbo skolan och jävlar vad nostalgi, saknar den skolan lite. Saknar den tiden.

Är hemma nu och ska sova så in i. Borde ha pluggat till FE provet som vi har imorgon, men jaja. Löjsa siii. KRAM

i Lördags;









jag och några tjejer i klassen åkte ut till Ida's sommarställe i katthammarsvik och hade tjejkväll. Vi spelade tv-spel och lagade senare mat. Efter var vi ute och gick, sen in igen och spela mer tv-spel och massor med prat. Riktigt mysigt och Ida's sommarställe var sjuuukt fint!! Måste göras om.

Someday you will figure it all out





skola idag. Började med matteprov. Kunde ingenting, men det gör inget. Haft konstruktion & engelska också, ganska bra dag. Efter skolan cyklade jag till affären med Linda och sen hem till henne. Vi bakade go fika till imorgon och försökte plugga. Max & Jens kom också förbi. Vi drack kaffe, spelade gitarr och pratade. FINT.

witches in the kitchen bitching and itching,


coola

I fredags åkte jag då in till stan och käkade på Tigris med Sofia & Linnea. As gott!! Vi cyklade sen hem till Linnea och lyssnade på musik och drack lite. Daniel & Axel kom senare över och efter ett tag kom en massa andra folk dit. När alla gick hem gick jag själv in till öster, förstår mig inte på vilken väg jag tog men kom iaf fram tillslut. Gick till max och käkade med några coolingar och sen gick jag hem till Victor & Sofia och sov. Ganska bra kväll faktiskt, synd att alla drog så snabbt bara.

nu ska jag fylla på med lite mer glögg och kolla Once upon a time, bäst!

24/10 - Dag 3 i Oslo!









Vi spelade lite tv-spel som vanligt och åkte senare till IKEA för att handla grejer till Alex lägenhet. Det blev ett köksbord + stolar som vi byggde ihop när vi kom hem. Blev också gardiner och andra nödvändiga saker. Åt gott och kollade film, brabra.

Who's gonna catch me when I fall?


jag & min fina bror från våran maskerad.

var ju taggad till skolan idag. missade tyvärr bussen imorse, fattar inte! Jaja, annars rullade skolan på bra. Gick runt i stan sen med Linnea. Nu sitter jag hemma och ska snart in till stan igen för att käka med Linnea & Sofia, sen blir det förhoppningsvis lite fest. NU måste jag fixa ordning mig, kram!!

Fina


Lussebullar












yes! Igår efter skolan bakade jag, Sofia & Linnea hemma hos Sofia. Det blev lussebullar. Sjukt gott och mysigt var det. Vi kollade också på film och spelade kort. Sov dock inte alls mycket inatt, tre timmar kanske? Jaja, cyklade iaf i ett kallt visby till skolan och det kändes nästan lite som vinterväder.

Sitter nu med trötta ögon och ska snart äta, sen läsa lite småföretagande. Längtar faktiskt till skolan imorgon, fast bara lite förstås. Känns som om jag inte har varit i skolan på en fredag på väldigt länge. Slutar tidigt imorgon också så det är gött puss

23/10 - Dag 2 i Oslo!




















Andra dagen i Oslo begav vi oss mot Tekniska museet. Kollade mest på alla finfina bilar, ge mig alla tack. Efter att ha gått runt där i några timmar begav vi oss hemåt. Spelade tv-spel, åt god mat och kollade film. Bra dag!

kisen aj, aj, aj.










Försov mig imorse, så jag missade första lektionen. Åkte in till skolan och när jag kommer dit får jag reda på att de andra lektionerna var inställda. Värd dag. Jag, Linnea och Erik gick till fornsalen för att göra en skoluppgift. Sen lekte vi runt i Fenomenalen. Efter ha varit där i säkert två timmar gick jag och Linnea och köpte mat och sen hem till Carl & Jakob. Nu; försöker plugga matte och dricker kaffe. Gutt, hej!

22/10 - Dag 1, mot Oslo!







Tänkte börja fixa bilderna från höstlovet. Mitt höstlov började med att jag, Sebastian och pappa åkte till Oslo. Vi började med 3 timmars båt och sen ca åtta timmars bilfärd. Hemma hos min bror Alex åt vi god mat och kollade film. Fint!

all things must pass.


hallååååå. Skola igår, yes!!! På kvällen drack jag öl med Sebbe & Filip i stugo. Vi drog senare in till stan och träffade Joel som vi inte hade träffat på ett bra tag. Var sen hemma hos Carl & Jakob. Där var även Jocke och Isak. Hittade Nicolina och Ina i trappuppgången också. Finfint.

Hade multimedia hela dagen idag, min grupp har äntligen börjat med att filma. Efter skolan klippte jag mig, hängde med Jakob & Jacob, missade lite bussar och sånt däraaaa. Grymt, hej!

RSS 2.0