when the suns goes down.


Foto; Jessica

har fyllt år och julen närmar sig. Umgås med fina vänner och det är jullov. Vill gråta för att Lost är så underbart + att jag har den finaste familjen & de finaste kompisarna.

Dricker öl medans de andra sover, lyssnar på för bra musik och mår allmänt bra. ÄLSKAR ER JÄRNGÄNGET.

säg det till tjejen och kompisens vän SVEN


ett år sedan

jag och bror har städat hela dagen och nu ser det någorlunda fint ut hemma hos far. Imorgon har jag prov och sen bara betygsamtal tror jag. Najz. Efter skolan ska jag träna med Linn. Woohoo!! Behövs. Har inte tränat på flera år känns det som. Ska nog dricka lite glögg nu och kolla film. Fint. Hej.

26 & 27/10 - Första och andra dagen i Göteborg.

Vi vinkade hejdå till ett fint Oslo och åkte i några timmar mot ett fint Göteborg och landade hemma hos Jessica. På kvällen åkte far och bror hem till Angelica. Jag stannade kvar hos jes. Vi drack te och kollade film.
Dagen därpå gick jag och Jes runt i stan och jag köpte ett par Dr. Martens kängor. Efter mötte vi upp syrrans kompis och kollade in second hands. På kvällen blev det god mat och film! Fint alltså.

så rym med mig inatt

sitter i burs och gör i n g e n t i n g. I tisdags drack jag med några fina kompisar, resten av dagarna har jag legat hemma med huvudvärk och den vill tydligen aldrig försvinna. Igår hade jag glöggkväll + pepparkakor med Amalia. Pratade, kollade film och sånt där mys. Skulle inte ha suttit fel med öl och några coola kompisar just nu. Men någon annan dag, tisdag?!? Ska försöka fixa lite käk nu och sen städa. Ja, bra. puss.

mämämä-mange-mämämä
Kunde ingenting på matten, så drog efter en timme ungefär. Vid halv tio gick jag, Sebbe och Frank till kongresshallen och kollade Lucia. Vi satt med Filip & Joel och var allmänt coola. Efter det hämtade mor mig, så har varit hemma nu ett tag. Ska snart in till staden igen tror jag. Sen blir det fest? Snart sprängs mitt huvud, puss.

"Kärlek. Ett ord som låter så bra, men smakar förjävligt"tjenis. Imorgon har vi bara NA i matte c, tror jag. Kommer antagligen inte sitta där så länge, eftersom jag inte kan ett nåe. Så funderar på att dra och kolla in Lucia'n, när den nu börjar. Blir nog bra!

Tänkte egentligen sova för hundra år sedan, men datorn har så mycket att berätta. Aja, ska kolla serier nu. TJARÅ

"jag tänker inte vara tjock och rosa"

amalias bild!

I fredags åkte jag ut till Filippa. Åt pizza, kollade lite tv och sånt dära. Vi kollade också på Högbys julkonsert med Filip och Björn. Efter det åkte vi + Olivia och Felix hem till mig i burs. Drack, spelade kort och lyssnade på musik. Brabra.
Igår kom Linn hit. Vi kollade på film, åt chips & dipp, pratade osv. Mysigt!! Har försökt att julpynta lite idag. Har gått sådär. Ska nog städa istället, dricka kaffe och ut & gå lite. Ja, bra. PUSS

I think I lost my way

somras

Sitter ute i burs och ska fixa lite kaffe, lyssna på musik och julpynta. Blir nog bra. Haft inDesign idag, ganska simpelt men tråkigt. Åkte som sagt ut till stånga. Gick i två timmar, men såklart hittar jag inte nånting..... folk borde ha undrat vad jag gjorde på fel sida av vägen stirrandes ner i diket. Hälsade lite på morfar också, fint. nej, nu blireee kaffe!!

TEEHEE


Do the dance! You're always there for music and me
Skola som vanligt och efter det gick jag hem till Linda. Vi drack glögg och kollade film med Max & Jens. Fast som vanligt så sov jag när vi kollade film. Åkte sen hem till Jesper och Simon. Drack kaffe och pratade. Grymt!

Imorgon slutar vi tidigt så jag åker ut till stånga och ska gå till burs för att leta efter mitt jävla busskort som förmodligen ligger där någonstans på vägen.. Ingen som vill gå lite? hehe.. JAJA. Godnatt

Lives in a dreamfina Linn i fredags!

Tjennnnnaaa. Har kämpat ihop med det sista i vår film idag. Den blev väldigt konstig och kort, men jaja. Efter skolan visade vi våra filmer inför klassen. Till det blev de pizza. Grymt! Efter det gick jag & Linnea till Carl och var där i kanske tio minuter. Sen hem till Linnea en liten stund tills min mor hämtade mig.

Har städat rummet lite nu och ska nog fixa äggmacka. Mumma! Kolla lite serier också, fint som satN.

put your wand in the air


Now dance, fucker, dancehallååååå. Var ett tag sen. Nästan hela förra veckan var jag i stan med bra kompisar. Det var gutt. Sen i fredags fikade jag med Linn och åkte ut till hemse. Lagade god mat med Filippa sen hängde vi med Filip och Sebbe hemma hos Filip! Drack och pratade. Igår åkte jag, filippa och sebbe till burs. Julpyntade lite och bara chilladeeee. Vi åkte senare till Väskinde med Filip & Amalia och drack öl ute i Sebbes stuga. NAJZZ.

Är lagom trött och hungrig. Ska nog försöka fixa lite käk och sen kolla film. Åh, hej.

!


RSS 2.0