allt är bara ingenting



vaknar inte, som vanligt. Missar skolan, som vanligt. Ska snart in mot staden och sen ta bussen ut till hemse. Hoppas på fest ikväll, men vart? aja. löjsa siiiii

welcome to the jungle



tjennaaaa. har precis kommit hem efter en fight med en katt. Nej, inte precis. Men nästan. Sår på armarna och magen, haha. Gutt som fan. Starkt i alla fall.

igår drog jag in till stan och lekte med braiga kompisar. Vi åt mat och kollade film. Jag och Victor somnade efter tre, halv fyra någon gång? så man var lagom pigg imorse. Orkade iaf upp till skolan, s t o l t. Efter skolan yrade jag runt i stan en liten stund tills jag mötte upp Filippa. Åt på siesta och sen shoppade vi lite. Imorgon drar jag ut till henne och skejtar, så akta er för oss. Sen fest. Bra. Hej.

when you look with your eyes, everything seems nice. But if you look twice, you can see it's all lies.



skakar utan anledning, är trött och kan knappt se. Så fint så. Igår drog jag hem till Daniel. Vi + Max lagade asgod kyckling grej, mumma säger jag bara. Sen kom Erik också förbi. Vi kollade idol och drack öl. Gutt de. Blir lite smallville nu och sen sova. KRAM

Because the sky is blue, it makes me cry


tjenna benny!

Kom hem för någon timma sen och aj vad trött jag är. Drog in mot staden igår och var först hemma hos Kifah, men det var lite små segt. Så jag, Max, Nora och Linda drog hem till Daniel som hade lite fest. Vi spelade något spel och hade de bra. Efter ett tag gick jag, Nora, Adam och Daniel till öster. Hamnade till slut i stenkumla med Nora, Gustav, Björn och David. gutt

We're gonna need to watch that again


yes it is



hallååå. Känns som jag inte har varit hemma på flera år, men det är bra.

Onsdags; Dans, biljard, pil kastning, bad, sjunga, skratta, leva. Brabrabra kväll i burs!
Torsdag; Åkte på lite äventyr med Filippa, Filip och Joel. Senare drog vi + sebbe & Linnea till väskinde och partajade i sebbes stuga med sällskapspel och öl.
Fredag; Missade skolan, fast än att vi hade ställt tusen alarm. Svin bra. Åkte hem till Filippa och försökte planera kvällen. Blev tillslut visby med kanske för lite höga förväntningar. Kul att träffa folk, men ingen var party. Sämst.

Får bara hoppas på att den här kvällen i visby blir bättre. Fast vet att den kommer bli sämst den med. STARKT

J. Edgar



Längtar.

I know you never meant to, but you did




stannade hemma idag eftersom jag är för cool för att gå i skolan och drömde tusen drömmar som var sjukt konstiga, men jäkligt bra. Just so yo know! Ikväll var det planerat med lite fest i stan, meeeen det blir fest i burs istället. Blir nog grymt, ska bara tagga till först. Nu; packa, dricka kaffe och plugga!

how i met your mother



äntligen så har HIMYM börjat, bäst!

That is so 1991, I bit my tongue



fårönatta i lördags blev faktiskt mycket roligare än vad jag hade trott. Nora & Linn, ni är så jävla underbara! kram

Skola idag och jag hatar måndagar. Även om jag la mig vid nio (!!!) igår och hade sovmorgon idag så har jag varit så jäkla trött. Orkar inte. Lediga på torsdag, fest på onsdag? tycker det låter bra faktiskt. Nu ska jag se Wilfred, ganska grym serie hehe. godnatt meddi

Grattis Mamma!






Min fina Mor fyller år idag, (grattis!!) så igår kom lite släkt hem till oss. Vi gjorde sådant man brukar göra. Äta för mycket kakor & tårta och prata. Fint!

Im fat, im single, im ready for pringels!



hej sebastian!

min pappa var störst och starkast



halloj. Party hemma själv. Grymt liv. Ska kolla smallville, mitt liv! Imorgon ska jag leva igen.

runaway





orkade mig till skolan med multimedia hela dagen. Gick hem till Linda och drack te med äggmacka och sedan ut och gå en bit med Apollo och hämta upp Lindas kusin Linnea, söt! Dricker kaffe och ska ut och andas. Sen träna.

junk of the heart


klick.klick.klick!

kalaskalas







bilder från kalaset i lördags, mumms.

Let me take you down, cause I'm going to strawberry fields



fattar inte hur jag inte kan vakna av mitt alarm? Låter ju svin högt. Försov mig imorse och var ball och stannade hemma. Kollade Twin Peaks & smallville, vilket liv. Sen tänkte jag vara lite duktig och skicka in lite skolarbeten, men najnaj. Då ska internet inte funka, men nu funkar det och nu ska jag sova.

we don't need no trouble


hallå. I fredags drog jag till alskog och festade med bra folk. Var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde, så det får bli fler gånger! På lördagen var jag hos min moster och firade min kusin. Kakor och tårta sitter aldrig fel till frukost. Sen drog jag in till stan och festade. Hade världens beslutångest om jag skulle stanna i stan eller åka ut till burs. Stannade i stan och hade som tur kul, bra. Idag mår jag som förtjänar antar jag. Gutt!

reser mig och ler mot dessa förstenade människor



trötta ögon som alltid. Slöt vid nio/halv tio tiden och ska nu kolla smallville. Jag har inget liv, hjälp mig.

tack för att jag inte är ensam







klickklick!

and now I come to realize there's nothing cool about you at all



har för en gångs skull varit duktig. Pluggat och tränat. Starkt. Annars; skola som vanligt. Fixar inte matten, men det gör egentligen inget. Längtar till höstlovet och att mina planer med Linn blir verklighet. Grymt

sharpen my body like a pen



hallå! nu ska vi se. I fredags var jag med Sofia, Linnea, Robin och Eric hemma hos Sofia. Vi drog till någon inflyttningsfest och var där. Träffade även på andra kompisar. Gutt! På lördagen var det grannfest och sen i söndags sov jag extra länge och hjälpte sebbe att flytta ut till en stuga vi har på gården.

idag har det varit skola. Tack för sovmorgon säger jag bara! Har försökt plugga lite matte och försökt göra fysik läxan med Linnea, men vi har nog gjort helt fel, bra de. Nu blire true blood & smallville. Kärlek

middag










dagen innan olympiaden åkte jag hem till Linda och åt tacos med henne, Sofia & Linnea. Sen spelade vi lite sällskapsspel, kollade film, åt nötter och hade det bra. Gick en sväng i stan och sedan hem igen till Linda och spela mera spel och sen blev det morgon och vi gick till skolan. Asbra!

Can't waste no time, she might leave soon





bra olympiad idag, mycket bättre än förra året. Fint alltså!
Efter olympiaden drog jag hem till Linda. Åt, kollade film och sov. Fikade senare på wayne's med Emmi sen hem till hennes & Sofie's fina lägenhet och sitta på balkongen med kaffe och massor prat. Ska duscha, sova, äta och sen åka in till staden och hitta på något med Sofia & Linnea. Blir nog asbra. PUSS

Jag var, är och kommer alltid att vara


halsduk & brallor från bikbok. Väska + tjocktröja hittat i burs. Tröja från h&m och converse.

Första september och jag får vårkänslor. Tänker; snön har precis smält, när det egentligen är den vi väntar på. Skolan är i vägen och kaffe kan knappt rädda mig längre. Behöver sömn, men har inte tid.

"If you say 'live together, die alone' to me Jack, I'm gonna punch you in your face."


RSS 2.0