hopp!





godmorgon. Vet faktiskt inte varför jag skriver, har väl inget bättre för mig. Eller jo, det har jag. Ska packa ihop lite mat och sen cykla till jobbet. Orkar inteeee. Är förkyld också, så ska smitta allt och alla nu, tjing!

Yeah, that was kinda weird but we're back in the club




mobil bildeeer

tjenna benny! jobbat från tio till sex, ont i benen! Helt okej jobb faktiskt, hatar bara att stå i kassan. Efter åkte jag in till stan och åt mat med mamma, sebbe och krister. Gött! Har spelat kubb, hoppat studsmatta och försökt cykla enhjuling med Sebbe här hemma! Fint de. Nu ska jag kolla film och sova, tjaråååå!

p ä r k




coola tjejer!

svin kul med pärk idag! Tränade inhugg och spelade "gubben" eller vad de nu heter. Linda har fixat tröjor och kepsar, bra de! På torsdag kör vi igen och förhoppningsvis kan alla! Jaaaa, ska kolla film nu, intressant alltså.

I think we have some catching up to do.




några veckor sen

blev ingen tofta idag, eftersom jag är så lat och trött, najs. Ska snart cykla in till stan för att spela pärk, men funderar på att chansa och ta bussen. Blir nog buss, ehehe.. konstig i huvudet som vanligt, hej då!

Ralphie, Get off the stage Sweetheart




solat och badat idag vid tofta, Skönt! Har nog bränt mig lite på armarna, även om jag smorde in mig, ajaj. Imorgon blir det nog att åka till tofta igen sen vid halv fyra blir det pärk. Nu ska jag kolla True Blood som äntligen har börjat igen, wiiihooo!

Oh say, can you rock?



solat och ätit nyttig frukost. Fixat ett litet sommarjobb och ångrar mig redan. Brabra.

vackat!




Midsommar!












åkte i fin bilen till prästgården med pappa, Sebbe, Linn, Henrik och Fanny! Hjälpte att klä stången, dansade och gled runt. Sen blev det hem och städa och fixa. Kvällen rullade på fint med bra vänner. Ni är allt bra ni! Bilder från partajet kommer antagligen upp på facebook senare ikväll eller imorgon. PUSS

The night starts now

Lite bilder från Sofias kalas som var i början av juni. Först; tältning med huset gänget. Nästa dag; äta pizza, basta, dricka goda smoothies med Sofia, Linnea och Jenny!






















LINN!




min snygga kompis Linn som jag hängde lite med i torsdags, yeye.

känns inte riktigt som sommarlov. Har inte kommit in i sommar känslan än. Men det löjsa si. HEJ DÅ


Finaste familjen!

I Fredags var hela fina familjen samlad. Var på begravning och vill aldrig göra om det. Träffade släkt, åt smörgåstårta och tårta.

På lördagen åkte Camilla, Jessica och jag med bussen in till stan. Träffade mamma och gick omkring lite i stan & fikade. På kvällen åt vi + Sebastian och Alexander pizza på Lilla Elefanten. Mysigt och gott!

Lite bad

Bilder från en dag i Maj när det var riktigt. riktigt varmt!













SOMMARLOV!

jag och fina Denise! ♥

skolavslutning idag. Blev att sitta i säves aula och kolla på lite uppträdande och frågequiz. Sen få sina betyg, äta bullar och dricka cider. Efter firade jag och Linn med donken mat. Linn tog elvan ut till sudret. Hann att ändra mig i sista sekund och sprang till busstationen och åkte med. Så nu sitter jag här i burs och ska städa huset lite snabbt, sen cyklar jag till Linn och kollar lite film och käkar godis! Åker in till stan igen med fem bussen, blir att gå till stånga, haha. KRAM PÅ ER KOMPISAR!

do the creep



har varit konstig i skallen hela dagen, inte ovanligt. Blev väckt klockan fem imorse av Max. Kul! Ska ta och ringa honom imorgon och väcka han bara för det.. i och för sig så har jag ingen skola imorgon, så det känns ganska ovärt. Men när han minst anar det ska jag fan ta och ringa och väcka honom, mohahaha!

Dagen fortsatte med kort grafo och äcklig matte. Struntade i multimedian och drog hem till Linda istället. Såg film och åt onyttigt. Sen vid halv tre blev det pärk. Fast det var bara jag, Linda och Linn som kunde, så vi höll inte på så länge, synd. Hem vid fem och sova järnet. Och nu sitter jag här och ska nog sova snart.

grymma


coola som få

hallå! Ingen skola idag då, så har hunnit med att äta frukost ute i solen, tränat lite pärk och kastat kubb med syster. Fint de! Igår när hon kom hit så kollade vi Blue Valentine. Vi fick också plocka undan en soppåse som en igelkott försökte att öppna, hehe.

Ska försöka börja på multimedian och sen vid fyra ska jag spela pärk med laget om jag kan ta mig in. KRAM

å du får ingen tår, ingenting!








sååå, igår blev det lite grillning på taket med Sofia och Linnea. Lyssnade på musik och drack lite. Kom lite folk över till huset och sen rullade kvällen på. Badade med Sofia vid hamnen, blixtrade tydligen samtidigt också. Inte bra! Sen gick vi omkring i stan, pratade med folk, gick hem i spöregn och somnade i en trång säng klockan sex. Bra kväll med bra människor.

Snart kommer min syster Jessica hit, så ska kolla de sista avsnittet av heroes, buhu!

kalas!









igår blev det som sagt kalas för min kusin Marcus! Kakor och tårta. Mumma de!

lite torsdag, lite fredag



Hallå! Jaa, i torsdags blev det prov på idrotten och sen film på konstruktionen. Åkte hem och drog lite senare in till stan igen för att spela pärk med brudarna. Efter pärken följde jag med Sofia och Linnea hem. Åt mat och var lite på taket. Gick sen runt i stan lite överallt. Var i almedalen och träffade några killar som vi spelade lite pärk med, sen fortsatte vi gå runt i stan med dom tills vi hamnade i huset. Pratade och var på taket och hade allmänt roligt.

Fredagen blev att kolla på studenterna. Åkte hem ett tag sen in till stan igen och vara med Linnea. Lite senare på kvällen kom Adam, Carl och Olof förbi en liten stund. Trevligt, trevligt!

Åker snart ut till burs för att fira min kusin. Ikväll tror jag att det blir att hänga i huset igen. KRAM

bra kompisar












MAAAAAAAT

försov mig imorse, så struntade i skolan. Eller Linda kom och hämtade mig vid tolvtiden för vi skulle ha engelska, hon är snäll hon! Hade engelska i en kvart och sen blev det pärk träning med laget och sen bad i kallis med Linnea, Sofia och Gry. As härligt! Efter badet åt jag, Sofia och Linnea på Celine, mumma.

this is the key that makes us wind up




varm dag med grafo och lite multimedia. Efter skolan gick jag omkring en stund i stan med Sebbe, Frank, Linnea, Sofia och André.
Efter de gick jag hem till Linda. Vi åkte till vattentornet med vindruvor, choklad och vatten för att spela pärk. Vi + Gry spelade med Terra Novas dam lag och det var faktiskt kul! Första gången jag spelade och det gick väl sådär. Nu gäller det bara att träna tills stångaspelen, då kör vi brudar!

vi måste vakna


coolaste tjejerna i burs!

kul att det är redovisning imorgon på grafon och jag är inte klar. Bra jobbat, nu ska jag sive. Upp halv sex imorgon. Poss, poss
fina minnen, eller hur Linn?

igår & idag

igår;




idag;









igår kväll var jag en liten stund med Linn som jag inte har träffat på år och dar. Vi cyklade ner till herta och satt vid stranden och pratade om allt möjligt i någon timme. Efter att jag hade kommit hem så kom Denise över, som jag heller inte har träffat på ett bra tag. Vi pratade, åt cheez ballz och var ute och gick.

idag har det varit veteranträff. Pappa åkte som vanligt med fiaten. Vindstilla och riktigt varmt ute, lite jobbigt men härligt. Har massor med bilder från fredagen och lördagen som jag ska fixa, sen kommer de upp på bloggen någon vacker dag.

nytt



köpte lite kläder iaf när jag var i stockholm. Två cheap monday jeans, en kjol, ett linne och ett par chinos från H&M. En blus och bandeau från monki.

lite bilder från stockholm helgen







Tog nästan inga bilder i Stockholm, men det var inte så mycket att ta kort på. Shoppade lite och mamma sprang Stockholm maraton. Fint de,

I wanna hold your hand




hallå! haft cad och prov i matte b idag. Matten gick inte speciellt bra, men visste att det skulle gå dåligt, så ajaa. Efter skolan åkte jag och mamma ut till morfar. Fikade och pratade. Kändes lite konstigt och jobbigt...

är ledig i fem dar nu, så det ska bli riktigt skönt. Ska fixa lite bilder nu och sen kolla heroes. pusspuss

RSS 2.0