!!!!äntligen.

.
Kommer knappt ihåg att jag har varit i skolan. Spelar in film på filmkunskapen och håller nervöst mitt argumenterande tal. Det blåser kallt och solen skiner inte lika mycket längre. Cyklar enhjuling och det går bara bättre. Har halsbränna, kollar serier och är mest bara trött hela tiden.

standing next to meI fredags blev det öl, biljard, dans, prat och massa fint med fina vänner i Burs. På lördagen försökte jag sova länge, städade lite och kollade serier. Mot kvällen åkte jag & Linn till Emmi. Denise och Sofie kom också dit. Blev singstar, öl, massor med mat, sällskapsspel, prat och film. Mysigt! Åkte hem någorlunda tidigt idag till väskinde. Cyklade enhjuling och jag kan nästan cykla nu!! Försökt att plugga lite också. TJINGTJING

time for heroes

idag blev det mera enhjuling. Linnea cyklade också. Fortfarande varmt ute. Shortsväder till och med! iaf hemma där det var lä. Gjorde misstaget förut att sova i några timmar, men ack så skönt det var. Ska nog packa lite och kolla serier. Namnam, tjing!

hey, shut the fuck up boy. You are starting to piss me off


våren tittar fram igen och det är så varmt att man kan gå i linne utan att frysa. Kom hem tidigt och gjorde scones. Cyklade lite enhjuling också och det går faktiskt framåt. Snart, då jävlar kommer jag kunna det här. Kollat klart walking dead + tränat. Känns bra. Ska kolla lite serier och sen sova. SNART HELG

bromanceÅåh!! HAHA

och jag vill svara; att jag känner fan allt som går att känna i mig


Jessica's bild.

borde egentligen göra klart allt som har med catalyst att göra. Borde göra klart allt som jag egentligen ligger efter med, men jag har liksom ingen tid. Ingen ork heller för den delen. Längtar redan efter helg och att vara ledig. Längtar efter Göteborg och mina syskon. Längtar efter att åka utomlands med mor & bror. Längtar efter ett liv.

här får ni en låt;

.
sover inte och har huvudvärk. och vi som trodde att våren var här, men vi bara blundar och sen är den borta.

How can it not matter to you where that train will take you?ledig imorgon. vad gör jag hemma?

Let's take a chance and fly away somewherefår nästan panik och ångest över att jag egentligen borde ha; skrivit ett argumenterande tal, läst svenska boken och svarat på alla frågor, skrivit klart karaktärsschemat, gjort klart allt på webbdesignen.
Istället har jag knappt kommit på något att argumentera om, inte ens öppnat bokjäveln, har nästan ingen aning vad ett karaktärsschema är och webbdesignen går åt helvete.

you all, everybodyhallu. Vår ute och det är fortfarande lika underbart. Har försökt att cykla enhjuling idag. Cyklade faktiskt någon meter, grymt! Måste lära mig det till sommaren!! Är hungrig, men måste sova. Åker ut till far imorgon så får packa lite nu. TJINGELING

"nyktra människor gör mig så nedstämd. Kommer du inte full så är du fel sänd"


indian-fest!!

Gymmade efter skolan med Sofia idag. Denise var också där, så vi tränade en stund med henne också. Efter klippte jag mig på Soft, så nu är väl håret inte liiiikaaa slitet. I helgen åker jag nog ut till far min. Hoppas på bra väder så att vi kan grilla. NOMNOM. NU ska jag käka. Sen försöka cykla lite enhjuling. TJA.

What more can I say? We killin' 'emI måndags.

Okej. Förra veckan hängde jag med Sofia, Victor & Jacob både på måndagen och torsdagen. Måndagen kollade vi bio; En gång i Phuket. Var faktiskt ganska bra! Satt uppe lite för sent och drack öl och hade det bäst. På torsdagen lagade vi mat och kollade bb + film. ASNAJS. Somnade lite för sent då också, men jaja.

I måndags fikade jag, Sofia, Linnea & Victor på ruinen. På kvällen kollade vi film & bb. Mysigt! Gillar er alltså

Hon den där Linn;Igår sov min fina Linn hos mig. Vi tjockade i oss chips, dipp, godis & cola. Kollade film och pratade. Idag blev det mera prat och försöka cykla enhjuling + lite äventyr i skogen.

Bara filmkunskap & svenska imorgon. Bra. Mindre bra att jag borde ha lämnat in mitt karaktärsschema + vara klar med mitt argumenterandetal. Älskar skolan så mycket.

tors-fre-lörDAG
I torsdags åkte jag ut till Nicolina i Bro och hjälpte henne att fota lite. Sov hos henne i stan på kvällen. Åt gott, var med på bilkurragömma, drack öl och pratade en hel del.På fredagen åkte jag ut till Sofia och hade bastu + jacuzzi mys!
Lördagen; hade picknick ute i solen med Filip & Joel. Vi + Sebastian & Björn åkte senare till Ronehamn. Grillade korv, drack öl och klättrade på silon.
på kvällen åkte vi in till staden och drack lite mer öl.

För vi har inte gjort allting för sista gångenHar ingen koll vad jag har gjort de senaste dagarna. Ungefär; fotat & hängt med Nicolina, bastat hemma hos Sofia, haft utflykt med Filip, Sebbe, Joel & Björn, druckit öl med bra kompisar. Ja, typ det. Bilder kommer någon vacker dag.

Slut på lovet och det känns ganska förjävligt att börja skolan igen. Har tur nog bara en lektion imorgon & sovmorgon på tisdag. FINT

RSS 2.0