mitt liv






party



















kom hem för ca två timmar sen från Lindas partaj. Det var mysigt! Jojo, ska lägga mig i sängen och kolla på HIMYM och förhoppningsvis somna också. Blir grymt!

pussN

var är din ammunition?






med en natt med bara plugg och en halvtimmes sömn så sitter jag här och känner hur skönt det skulle va att få sova. Att missa bussen och få sitta hemma och se vampire diaries var inte helt fel. Att sen komma till svenskan och komma på att man har glömt det förbaskade usb minnet där nattens plugg fans och nästan få IG pga slarvighet. Sen att gå runt i skolan som en zoombie och för första gången kunna matten och tänka att det är ju faktiskt kul. Att gå med solen i ögonen till bussen samtidigt som vinden viner och biter i ens kinder och bara längta hem och få helg.

hola amigo!



varit i skolan idag, eftersom jag är duktig. Efter drog jag hem (känns som hemma fan) till huset med Sofia och Linnea såklart! Vi gjorde inte så mycket. Försökte komma på vad vi skulle göra, men vi hittade inte på något. Innan jag skulle hem så spelade jag, sebbe, sofia, jakob och carl lite kort och åt bullar. Kul jul!

Direkt när jag kom hem sov jag. Gick upp och åt och gick och la mig igen. HEHE. Men nu är jag vaken och har världens huvudvärk och är hungrig, så ska nog ta något att äta.
Funderar på att inte åka till skolan imorron. Ska redovisa min svenska grej och jag har inte läst igenom den än och jag antar att det är ganska mycket som jag måste fixa..

naj, PUSS!

vår

Längtar efter våren. Min förra vår såg ut något i den här stilen;

jag, mamma och sebbe åkte upp till ett kallt stockholm




många vattenpipa kvällar

snön försvann

det blev bort med vinterjacka & vinterskor och på med vårjacka och tygskor




åt massor med glass

sprang med vårsolen vid kinnerstugorna



solade och ibland med katterna


hoppade studsmatta och provade solisar med Linn

i april föll snön igen



det var valborg med grill, kubb och fest


åkte upp till stockholm och hälsade på min farmor och såg bajen spela fotboll. Ett av det roligaste jag har gjort!

hade kor som grannar

satt ute i solen på rasterna

åkte upp till stockholm med bästa klassen G och parallell klassen H

vårat lilla äppelträd blommade





grillade och badade vid brottet med fina vänner.

How I Met Your Mother


cha cha. Ligger i min säng just nu. Borde sova, ska upp om fem timmar. Härligt! men innan jag somnar ska jag se How i Met your Mother. Förmodligen så somnar jag till det också. KRAM

Nu pratar dom mord, som man pratar om sol där jag bor.







Igår var det en kort skoldag som vanligt. Efter skolan följde jag med Sofia och Linnea hem till dom i huset. Vi gjorde grymma semlor och satt vid datorn. Efter att vi hade käkat la vi oss i Linneas säng och kollade på film. Fast jag somnade,hehe..
Efter lite sovande och filmkollande gick vi ner till killarna. Jag, Sofia, Linnea, Sebbe, Jakob och André gick till biostaden och kollade filmen Devil! Den var ganska bra faktiskt! Efter bion skulle vi egentligen ut och käka på restaurang men vi var inte särskilt hungriga så vi gick hem istället. I huset satt vi uppe på Linneas rum och skrattade. Vi åt lite makaroner också och när klockan började närma sig läggdags kollade vi på film och somnade till slut.

PUSS

party people

































fina vänner kom över till oss i fredags. Vi hade jäkligt kul. PUSS

My life be like Ooh Ahh



Till dig anonym (som kommenterade förra inlägget); Nej, jag är inte full eller hög. Bara att det var min kära bror sebastian som skrev det fina inlägget!

idag har jag varit ledig från skolan och fått internet på min dator. Har också kollat Lost och How i met your mother. Nu blir det nog sängen. KRAM

Så är de bara!

Hej bloggen och ni som läser den här bloggen! :) Idag vill jag berätta en sak som jag harvelat säga en lång tid nu, och de är att jag älskar min bror Sebastian! (L)
De var allt för nu kommer med en uppdate när jag orkar! :)

all kärlek till er, PUSS :)<3

Everybody know, I'm a muthafucking monster



bilder från igår

vi har fixat nytt internet, så nu går det snabbt. Det tråkiga är att det inte funkar på min dator. Så nu sitter jag vid sebbes dator. Han ska fixa mitt internet imorron om han sover hemma vill säga.
Lyssnar på musik och laddar ner lite film/serier som jag ska kolla på mitt rum sen. Mysigt. Tror jag ska fixa upp mina hyllor på väggen lite senare. Men vet inte riktigt vart dom ska sitta, HEHE.

Annars idag har jag gått lång dag i skolan. Haft grafo, matte och multimedia. Slutade 15.20, segt!

yeye, PUSS!

YOU'RE GONNA GO FAR, KID!



cha cha!

Kunde inte sova inatt så kollade filmen upp, chattade lite med folk på face och så. Har fortfarande inte gått och lagt mig och funderar inte på det heller. Eller, jag sov lite hos Linda efter skolan. Men då halvsov jag bara, så det räknas ju inte!
Har varit pigg hela dagen och är fortfarande as pigg! Haft engelska och Teknik utveckling. Efter skolan följde jag med Linda hem och vi gick i till Willys med solen i ögonen och fåglarnas kvitter i öronen och köpte glass. Typ. Kändes verkligen som vår. GRYMT!

nu ska jag nog ta och se en film. Blir nog en skräckfilm, as bra! BOOM, PANG, PUSS!

we can grow old together










hade ställt mitt alarm på halv elva. Konstig nog så har jag inget minne av att den har ringt, så jag vaknar vid tre. Härligt. Hade planerat hela dagen, men nu är den ganska förstörd. Men vad gör det om hundra år?

härligt







halluu
i onsdags sov jag över hos dom i huset. Var trött hela onsdagen så vi sov och kollade film när vi kom hem från skolan. På kvällen gick jag, Linnea och Sofia och åt pizza på celine. Mumma! Vi somnade sen väldigt tidigt faktisk. Redan vid halv tio. Grymt!

På torsdagen började vi tio i tio, så det blev en skön sovmorgon. Konstigt nog så var jag ändå ganska trött i skolan även om jag hade sovit många timmar. Vi hade iallafall idrott, konstruktion och Engelska.
Efter skolan gick jag, Linnea och Sofia till coop och handlade lite, sen vidare till huset. Vi + Sebastian och André gjorde pannkakor. Eller jag var dum och inte hjälpte till. Förlåt! Gott blev det iaf!

Vid sex tiden satt jag i säves aula och hörde på en gubbe som berättade om datorerna som vi teknikare + Nv'are kommer få nästa fredag. Finfint!
Efter det åkte jag till coop och handlade tacos med Sofia och Linnea som vi sedan lagade med Sebastian, André och Jakob. (förlåt igen för att jag inte gjorde ett nåe. Får komma hem till er och städa eller något snart)
Vi lekte sedan kurragömma med alla i huset och Victor & Carl hade vattentävling. Coolt alltsååååå.
Jag, Linnea, Sebastian, André och Jakob höll oss vakna tills klockan blev sju nånting, då vi alla somnade i soffan.

lite små rörigt inlägg, men PUSS!

You make me, feel like I'm In a Dream



mest för att texten är grym och för att jag inte har något att skriva om. + att dom sjunger så fint.

You know the place where nothing is real









The Beatles

all of the lights



ge mig lite sommar

har precis duschat och nu sitter jag här vid datan och lyssnar på lite bra musik. Små fint.
Idag hade jag tänkt att gå upp tidigt och fixa lite på rummet, men sömn går före allting nu för tiden. Och datorn såklart. Så idag har jag inte gjort ett nåe!

Igår gjorde jag inte heller så mycket. Såg på älskade Lost, såg film med sebbe och somnade till How I met your mother vid sex kanske? inte bra alltså..

Snart åker jag och Sebbe nog in till stan. Till huset. Vi ska se film och sånt där mysigt. Det kanske blir att vi håller oss vakna tills skolan börjar imorron. Små mysigt sådär. Fast bara kanske

PUSS

Shock me like an electric eel



är med min snygga kompis Linn. Vi har gått omkring i stan och nu är vi hemma hos mig i väskinde. Har kollat film och nu ska vi se älskade Lost. Eller jag ska se, mohaha.

Nej, nu måste jag se Lost. pusssssss

Keep calm and push; 4 8 15 16 23 42



har vänt dygnet. Det är inte så att jag går upp vid den här tiden, utan jag sitter fortfarande uppe och ska väll snart gå och lägga mig. Men det jobbigaste är att jag inte alls är trött. Och ännu jobbigare är att jag kommer sova bort hela dan. bra!

kram













kan lika gärna berätta om måndagen också.
Marcus, Emelie och Denise kom hit. Vi spelade lite kort och lyssnade på musik. Myspys alltså.

nu drar jag till etelhem, puuuss

små fint



















Linn tvingade mig att blogga lite. Så, här har du :)

Lovet har rullat på finfint. Nyår var helt okej. Trodde det skulle vara tråkigare, men det blev ganska bra.
Annars har jag varit hemma i burs och umgåtts med fina vänner.
I söndags kom Linn, André, Marcus, Henrik, Denise och Filippa över till mig och Sebbe. Vi spelade kort och lyssnade på musik. Mysigt! När klockan blev lite för mycket så åkte alla hem förutom André och Linn. Vi sparkade oss bort till stavgard och kom hem vid sex, sju tiden.

KRAM

RSS 2.0