bilder från tisdagen
sååå, några av bilderna från tisdags, rästen ligger uppe på facebook.

ska sova nu eller se Lost. puuuuuss!

let's get Lostyes. Vad har hänt i mitt liv på sistone?
höstlovet började ganska segt. Helgen blev bara att vara hemma. Måndagen drog jag och Denise hem till Daniel. Johannes & Adam var också där. Vi spelade fifa och såg på film. Myspys! På Tisdagen blev det då party hemma hos Johannes med trevligt folk, bilder kommer upp så fort jag orkar och har tid!

Idag (igår, men aja) så hjälpte jag och resten av folket som hade sovit kvar hos johannes att städa. Sen hiem!
Vid sex tiden åkte jag in till stan och träffade Daniel. Vi såg på film och såå. Lite senare kom Axel också dit och hängdeee. Sen åkte jag heeeem, eller till stenkyrka. Bussen gick inte förbi mig så det blev lite gale.

nuu ska jag sova! imorron blir det nog in till stan och träffa Linn och Kampo?

puuuuss

hallåhallåhallååå! jag lever och snart kommer filippa och denise hit. Då drar vi på partey. Vi hörs väll imorron med bilder och såå !

posss

kevjumbakevjumba i sverige, cooooolt !

.


är jag den enda som inte har gjort något denna fredag eller?

kan väll berätta lite om dagen. Hade svenska, matte & engelska idag. Det rullade på. Åkte hem till Linda. Var där i typ en kvart sen kom mamma och hämtade mig.
Här hemma så har jag kollat klart Lost. Så nu har jag inget att kolla på och orkar inte ladda ner något. Har kollat idol ocksååå. Kul att det var beatles tema!

nej nu ska jag ha mera tråkigt.. PUSS

They said it changes when the sun goes down
Halluu!
Har varit en riktigt seg dag. Började med matte & sen idrott och sen slutade vi. Har slutat runt elva, tolv tiden hela veckan! Men imorron blir det nog vanlig lång dag.
Efter skolan gick jag och fördrev tiden med Gry som vanligt. Hon köpte present till hennes kompis och var så stolt över hur fint det blev med allt "krull", haha!
Har varit trött heeeela dan. Och är det nu också, så det blir väll kaffi nui! och en alvedon, för mitt huvud lider.

jajajaa.. nu ska jag kolla om det finns något roligt på tv'n!

puuuuuss

inget liv
hallååå!
har ont i huvudet och typ kramp i hjärtat? inte bra. Måste sova men vill verkligen se Lost, så ska nog göra det.
Idag var det kort skola, som vanligt! Bild & matte. Gick faktisk bra på matten ;o
Efter skolan så hade jag omprov. Gick nog bättre, får hoppas på det iaf. Sen efter det så gick jag och Gry omkring i stan. Jag köpte present till Linn, as bra presenter alltsååå! Men kommer inte träffa henne på ett tag, så hon får det på höstlovet! Sen så gick jag hem till Daniel. Vi gjorde väll inte så mkt. Sen åkte jag med bussen heeem.

Nu ska jag se Lost då. Men ska ta bort sminket och så först, gnatt!


plugg
slutade vid elva idag. Sådär lagom skönt, men jobbigt. Jag och Gry gick in till stan och satte oss på ett fik och drack varm choklad och försökte plugga till provet imorron. Bra att jag fick ig på det så måste göra omprov. Har typ fått ig på varenda prov vi har haft hittills, braaaaa simoneeeeee!

nej nu ska jag plugga och sen blir det väll Lost! puuuussN

många bilder, jo tack jag vet
för nu som då är jag alltid på väg


seg dag. ont i huvudet hela dagen och har fått kämpa att hålla ögonen öppna. Teknik provet gick rent ut sagt åt helvetet. Bra Simone!

åkte hem till Linda och fördrev tiden med att se på film och somna & få sömnparalys. och sen blev man snygg i håret.

puuuuss

Grattis Linn!


Linn för ett år sen.

Idag fyller Linn år. Ett stort grattis! Hoppas du tyckte det blev en bra födelsedag! Puss pa di! ♥

vaknar upp av stadens larm nu har dom tider att passa


klassfest i fredags & bursfest i lördags.

bilder från klassfesten ligger uppe på fb såå orkar inte lägga upp dom här. Men bilderna från igår kmr väll upp senare eller imorron!

pussN

jag blir galen snart för varje dag av mitt liv är galenskapjag måste plugga till matte provet imorron. jag måste plugga till engelska förhöret imorron. jag måste sova för att kunna orka gå upp klockan sex imorron. men jag orkar ingenting och just nu vill jag bara slippa skolan och slippa kylan. just nu vill jag sova i tusen år. & se på LOST.

Dear Ryanasså, HAHAHAHA!

godnatt

TwiggyDet senaste arbetet vi har hållit på med på Grafisk Kommunikation var att göra om en kändis med hjälp av photoshop. Jag hade ingen aning vem jag skulle ta, så igår i sista minuten gjorde jag om Twiggy. Fixade till den lite idag i skolan också. Bilden ovan är då resultatet. Original bilden hittar ni HÄR.

nu ska jag snart sova, puss!

mera fika

fikade med Gry & Ida igår och idag fikade jag med Linn, gott!
Linn gav mig en försenad present & förtidspresent & julklapp till mig, LOST 5. Och fan vad glad jag blev! Den är så jävla dyr, men ändå så hade Linn köpt den, tack! ♥

blir kanske ingen Oskar Linnros i november. Man MÅSTE vara 18, även om man går in med vuxen. Så jävla dåligt och jag hatar det.

ska se Lost nu, pussN!

FAN


har blundat klart, det är underbart


foto; Mats Ek

helgen har varit seg och hela jag har varit seg. Imorron börjar en ny vecka med plugg och jag måste verkligen plugga till matte provet som är på torsdag eller fredag. Imorron ska jag nog träffa Linn också. Känns som det var flera veckor sen vi sågs!

Aja, nu ska jag sova. Pusss!

fika
började halv nio idag och slöt tolv, skönt!
Efter skolan fikade jag med Gry & Ida på cafét kärlek. Vi fick på något konstigt sätt det billigare, bra personal alltså! Träffade på Josefine & hennes hund Cimon, jätte söt! Jag, Ida & Gry fortsatte att gå omkring i olika affärer i flera timmer känns det som, haha!

Ikväll händer i n g e n t i n g! vet inte vad som händer i helgen heller. Kaaaanske åker ut till burs imorron, men bara kanske.

nu ska jag ta en alvedon, sen blir det väll idol.

hugs!


så nu har jag bara dig
älskar att dricka skolans sura kaffe och spilla ut hälften och veta att du också dricker samma skit kaffe. Älskar att åka den långa vägen hem och se löven falla. Älskar att skratta bort dagarna och längta till höstlovet, november, december och allt.

sånt som gör att man klarar av datorkunskapen


CHERRYBOMBredhead

Började 9.25 idag, självklart så glömde jag bort det och åkte in till skolan vid åtta. Tur så var det andra i min klass som också hade glömt det, ganska många faktiskt!
Efter vi hade slutat så hade vi brandövning. Struntade i det och följde med Linda till frissan istället. Hon färgade håret rött, fint!

Nu ska jag försöka måla en kändis som vi ska ha gjort tills imorron, men har ingen jävla aning om vem jag ska rita, s u c k !

För dig ska jag göra det tusen gånger om

några bilder från igår.

åkte till Kampo schampo vid åtta tiden igår. Där var det partey! Fint & roligt folk. När alla hade åkt hem så cyklade jag och Linn till donken och köpte dyra cheeseburgare. Sen cyklade vi tillbaka till Kampo med cheese till henne och Nora, sen så sov vi.

puss


Gubben i Lådan


Daniel Adams-Ray - Gubben i Lådan


äntligen en ny låt med Danne! Nu är det bara att vänta tills den 3 November då han släpper sitt debut album. Längtar!

RSS 2.0