hypnotize you



igår hängde jag med Linnea. Letade presenter till Linda och åt pizza. Filippa kom lite senare. Vi kollade film och pratade. Tänkte att vi skulle sova i några timmar och sen dra och kolla fotboll. Meeeen vi vaknade aldrig. Grymt som fan.
Drog hem idag vid tolv tiden och snart ska jag dra in till stan och fira Linda som har fyllt 18! TAGGAD

time to reply



fick tillbaka mitt internet för någon timme sen, sweet. Tänkte göra fysik läxan, självklart så var man tvungen att skicka in den innan 16.00. Åh, ogiltig frånvaro i mitt hjärta. IMORGON ÄRE FREDAG!!

so many tears I was wasting


Denises bild.

Hallå. Sitter vid min mors dator, eftersom internet inte funkar på min och det suger.
Igår; webbdesign & religion. Efter skolan gymmade jag med Sofia. Duktigt! Känns i benen idag, blä. Är lediga från skolan idag. Har inte gjort nånting. Men ska nog städa rummet och kanske plugga. JAJA, nu; kaffeee

Filippa för någon månad sen;






Sången ekar bland betongen





Inställd matte, så jag, Linnea, Sofia och Linda drog hem till Lindaaaa. Drack kaffe och planerade lite inför stockholm. Tillbaka till skolan med religion och engelska. Efter skolan mötte jag upp fina Denise. Fikade på hedbergs och pratade. Mysigt!!

Har varit hemma nu ett tag, har ändå inte gjort klart religionläxan eller gjort klart allt på webbdesignen. Jaja, får väl försöka fixa det nu. TJARÅ

-


nyår

i fredags skulle jag egentligen dricka med Nora, men det blev inte så. Var hemma hos Jesper & Simon. Filippa var också där. Hängde hemma hos Carl & Jakob också. Spelade Fifa & quake, drack öl. På lördagen städa jag lite hemma hos J o S + hos C o J. Åkte hem till mor och senare till far. Kollade film med Filippa och drack lite. Hängde i källaren resten av natten med fina kompisar.

Är hemma hos mamma nu och ska käka thaisoppa, mumzz! och imorgon börjar jag med filmkunskap = bio. Najs.

man kan inte alltid vinna, men vad spelar det för roll? vi är bajen och vi är bäst ändå!

.
dricker öl och spelar tv-spel/Quake Live med Victor och Jocke. Funderar på att dra och klättra i ruiner, men antagligen för halt. Annars; sova.

jag gör min grej



Sov nästa hela dagen igår när jag kom hem. Ändå så var jag jäkligt trött imorse, najs. Efter skolan gick jag lite i staden med Sofia. Köpte en latte och drog hem till Carl & Jakob en stund. Tog bussen hem och nu ska jag snart dra in till stan igen. Ska dricka öl och vin med Sofia, kommer bli grymt. Aj, hejråååååååå

Hon sa; 'Nu tar jag dig till himlen'







några bilder från helgen.

Vaknade tio på fredagen och missade hela skolan. Åkte senare ut till burs. Dennis och Filippa följde också med. Drack och pratade än massor. Senare kom Björn också dit och lite senare Oliva & Felix också. Dans, biljard, spel och kasta pil. Myspys! Vaknade sent och kollade Tv med Filippa och Björn. Denise kom lite senare och då drog f & b. Vi gjorde chokladbollar, drack öl, åkte spark (!!!!) och kollade film. Fint som fan.

Idag, måndag; Haft filmkunskap, svenska och matte. Drog sen hem till Linda och pluggade med kaffe & toast. Hemkommen tränade jag på crossen i någon halvtimme. Fan vilken kass kondis jag har. NEJ. HEJ.

I år vill jag;

Grilla med fina vänner;


spela pärk och massor med kubb;



Klättra i ruiner;



Cykla och bada;


+ kvälls/natt bad;




Hänga med kompisar och ha massor med småfester;













Åka på utflykt;

och vara vilse i Stockholm;

Äta för mycket glass;

Hänga i Lindas trägård i vårsolen med fruktsallad;


Åka skateboard;

Gå hur länge som helst när solen börjar gå upp;



Åka veteranbil;

Gå på maskerader;



Och se bajen igen. Ett måste;


+ mycket, mycket mer! Bilderna är ifrån några av de bästa stunderna från 2011 (förutom sista bilden, 2010) och skulle gärna ha en repris av de stunderna igen. Usch vad jag längtar till våren & sommaren. 2012!!!

Igår;







Första lektionen var inställd, så jag, Sofia, Linnea och Linda drog hem till Linda och drack kaffe. Efter någon timme gick vi tillbaka och hade religion. Sista lektionen var också inställd så det blev en kort dag. Gick hem till Linda igen och åt god mat. Gick sen hem till Sofia och hängde där. Blev pastavagnen och sen gym. Är ju sämst på att gymma, kan inte alls. Haha! Men det var kul och det känns faktiskt i armarna idag.. Skulle ha gymmat idag med, men vi kör imorgon istället. NAJZ.

Love is old, Love is new. Love is all, Love is YOU.



woohoo, vaken! Har kollat That 70's show hela natten och somnade tillslut vid fyra tiden. Idag efter skolan ska jag leka med Sofia. Sen ska vi gymma lite senare på kvällen. Vi ska bli biffar. Grymt.

you and I have memories longer than the road.




I Fredags skulle jag egentligen på maskerad, men hade ingen skjuts till bussen. Istället gick jag hem till Linn. Vi åt vaniljpannacotta & ananas. Mums alltså! Vi kollade också på skräckfilm och pratade.
Dagen efter gick jag hem och bar ved med Sebbe, Linnea och pappa. På kvällen åkte vi till Väskinde på fest hos Per. Blev tillslut att vi (jag, sebbe, Linnea, Sofia, Amalia & Julia) drog in till stan istället. Ganska drygt. Blev mest att hänga vid max & donken sen hem till några random killar och dricka vin. Yes. Bilder kommer väl.

Imorgon börjar helvettet igen. Usch. Orkar inte med skolan.

That for me, It isn't over




någon dag sedan

jo hallå. I torsdags fyllde min far år. Vi firade med oxfilé, hasselbackspotatis och bearnaisesås. Mumsigt!! På kvällen skulle jag egentligen dra hem till Amalia och se på hockeyn, men hade ingen skjuts. Olivia, Felix och Filip kom över. Vi drack lite öl, spelade biljard, kastade pil och spelade poker.

wooohooo!!



har nog aldrig varit såhär lycklig på länge. Usch vad jag gillar sverige!! stolt svensk. ÅH, kommer aldrig somna. IIIIIIHH!!

those days are over


såhär cool var jag ba sista dagen i skolan. Foto; LINDA!!!

Hostar som aldrig förr och snorar hela tiden. Livet är underbart. Hade tänkt att åka hem till mor idag, men mår sämre idag så hade ingen ork. Annars; spelar quake med Alex mest hela tiden. Dricker kaffe, diskar, fryser, kollar film. Ja typ det. Nu; Quake!!!

Min Julafton;

vi åkte hem till morfar och åt massor med god julmat;








efter julmat och prat så blev det kubb;







klockan blev tre och det var dags för fika & kalle anka;





vid arton tiden åkte vi hem till pappa. Blev glögg, öl och julgodis + att öppna julklappar;



var ute och gick med Linn. Bytte julklappar och hon stannade hos oss ett tag;


På kvällen/natten blev det mera kubb-spel och musik. Finfin Julafton!

julgodis







Dagen innan Julafton gjorde jag och Jessica lite julgodis. Dock blev allt ganska misslyckat, fast det gick ändå att äta. Tur var väl det!

let it go.



Börjar det nya året med att vara sjuk. Känns jäkligt bra. Nyår blev bättre än vad jag trodde. Fattar inte att det är Januari. Fattar ingenting. Hu! Skriver antagligen någon dag om vad jag har gjort det senaste dagarna, ska bara fixa med alla bilder först. TJARÅ

RSS 2.0