det var jag å ja gjorde det bara för dig







jag gör ungefär samma sak varje dag. Sover, sitter vid datorn, tittar på film/serier, dricker te, äter ipren, snorar, hostar osv. Orkar inte vara sjuk, speciellt inte nu när det är lov.

mmmm, karpe diem!


sportlov!



Äntligen är det lov! Jag har börjat lovet med att stanna hemma från skolan eftersom att jag har ont i huvudet, ont i halsen, snorig och allmänt trött och hängig. Fast förhoppningsvis så går det över snart!
Annars idag har jag sovit, kollat film med sebbe och kollat på HIMYM. Ska nog fortsätta att kolla olika serier nu. Grymt, puss!

Huset










Onsdagen & Torsdagen; När jag hade kommit fram till huset väntade hemlagad lasagne, mums! Efter blev det lite kortspel och stå på händer och busa nere där killarna bor. Resten av kvällen/natten/morgonen blev det film, spela spel på Linneas mobil och mera kortspel. När klockan närmade sig halv sju tiden åt jag, Linnea, Sebbe och Jakob  makaroner. Sen kollade vi (förutom Jakob) film och somnade. 
Alla i huset stannade hemma på torsdagen. Och vi var 7 pers, haha! Vi gjorde inte så mycket mer under dagen. Kollade lite film, åt, pratade. Typ det! Två mysiga dagar

PUSS

me and you we can rule the world



har spenderat gårdagen och denna dag i huset med mina fina vänner. poss på er! Orkar inte lägga in bilderna från igår, så det lär väll komma upp bilder imorron istället.

ska duscha nu och sen se film med sebbe. PUSS!

bäst


too cool for school



försov mig imorse, så hann inte med första bussen. Tänkte att jag kunde strunta i caden och åka in och bara ha matte. Så jag gick och la mig igen och vid halv nio gick jag upp, åt frukost och borstade tänderna osv.
Alltid när jag åker in med bussen vid nio tiden så får jag alltid stå och vänta på bussen jätte länge. Den ska egentligen vara vid kyrkan tio över nio, men den brukar alltid vara vid mig vid den tiden. Så idag gick jag lite senare än vad jag brukar, så jag skulle slippa stå ute i kylan så länge. Men såklart så åker den förbi mig vid fem över nio. Jätte bra..

kanske lite svårt att fatta, för jag fattar ens inte själv vad jag menar... naj, PUSS

"You should have let that happen, man. I was supposed to die."



Såhär blev då mitt dvd-omslag. Man skulle egentligen välja sin favorit film, men jag valde att ta min favorit serie istället! Blev väll helt okej, får hoppas på att jag får någorlunda bra betyg på't!

Idag rullade skolan på bra faktiskt. Hade grafo då vi redovisade dvd-omslagen. Sen hade vi matte. Satt i studioteket och lyssnade på musik och gjorde nästan ingenting. Sista lektionen var multimedia med Liv. Hon tycker inte om mig, men det är ganska lugnt eftersom jag inte gillar henne heller. Fast idag var hon mindre dum, bra!

Efter skolan åt jag och Gry på max. Kom hem för kanske en halvtimme sen och ska fixa något att käka nu.

PUSS

The island is not done with us yet.






försover mig och missar engelskan. Har teknikutveckling och det enda jag gör är att lösa sudoku och prata bort timmarna. Går hem till Linda och bakar muffins och dricker kaffe med Linda, Max & Jens. Kommer hem vid fem och börjar pyssla med mitt dvd-omslag och nu orkar jag inte göra något mer, så nu får det vara klart.

godnatt!

dagar



Lördagen; Vaknade i huset. Åt frukost och spelade kort med Linnea, Victor & André. Efter kortspelande och prat om språkresor så gick jag och Linnea till busstationen och väntade på att Linn skulle rulla in med elvan. När Linn hade anlänt åkte vi in till öster. Vi kramades hejdå med Linnea och jag & Linn handlade mat med mor min. Sen åkte vi hem till mig och åt tacos, kollade film, lyssnade på musik, åt godis, pratade och somnade till HIMYM.

Söndagen; Vaknade vid elva och åt frukost. När vi blev hungriga igen gjorde vi semlor och kollade film. När filmen hade slutat skjutsade vi in Linn till stan och vinkade hejdå, handlade mat och sen hem igen.

Nu sitter jag här framför datorn som jag har gjort ett bra tag nu. Försöker komma på ett dvd-omslag, men det går inget vidare. Orkar inte tänka och ska nog kolla skins och HIMYM, låter bra.

so I kept walking, invisible on the sidewalk







i fredags var det vanlig skola. Försov mig och struntade i svenska men åkte in och hade matte och konstruktion. På matten fick vi tillbaka våra matte prov och som vanligt fick jag ig. På konstruktionen hade jag robot och vi letade mest efter olika lego delar, men det var kul!
När skoldagen var slut följde jag med Linnea hem. Vi doppade marshmallows i choklad som vi hade köpt på vägen hem och spelade kort med Victor & André. Vi såg också på film, pratade, gick till donken och annat skoj. Bra fredag!

yesterday, all my troubles seemed so far away






igår åkte jag då in till stan och sov över i huset. Spelade kort med Sofia, Linnea, Victor och André en liten stund sen skulle Sofia & Linnea dansa. Vi andra fortsatte att spela kort och då var Daniel också med och spela. Sen när Sofia & Linnea kom hem åt vi pannkakor och kollade film sen sov vi. Myyysigt!

Idag skulle vi bara se film i skolan. Vi struntade i den första som var Pulp Fiction, men såg den andra som var American Beauty. Trodde den skulle vara bra, men den var ganska konstig faktiskt.

nu är jag hemma och ska kolla på HIMYM och NOF, fast borde egentligen plugga meeeen det får jag göra senare.

POSS

lägger benen på ryggen


kofta H&M, klänning och strumpor från Åhléns

gick och la mig tidigt igår och klev upp tidigt idag. Duktigt alltsååå! Haft CAD och matte idag och imorron ska vi bara se film, så jag åker in mot staden nu och sover över i huset.

pussN

Blue Valentine














åh vad Blue Valentine var bra. Så fin men så hemsk. Gråt fest. Se den!

we don't care, what you say



kom hem för en stund sen och har precis käkat mackor och druckit kaffe. Lite mumma, sådär.
Haft grafo, matte och multimedia idag. På grafon håller vi på med att göra ett dvd omslag till valfri film. Vet inte riktigt vilken film jag ska ta, men det ordnar sig nog. På multimedian jobbar vi i flash och det går ju som det går.. ska nog försöka göra klart flash filmerna idag och plugga lite matte. DUKTIG!

naj, nuuuu ska jag nog kolla lite HIMYM. pussss

but it feels like love, love, love




en t-shirt och en ring från H&M fick jag på posten idag. Grymt!

har tagigt bort sminket och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon bra film. Blir nog Blue Valentine, passar ju ganska bra. Imorron blir det lång skoldag och datorn hela dagen. Jag har inte gjort klart flash filmerna, så Liv kommer inte bli så jätte glad. Fast hon är ju aldrig glad så.

nej puss på er!

Och måste himlen falla ner vill jag att det sker bejbi, Över landet där ingenting hänt


glad alla hjärtans dag och grattis farmor!

idag blev det en sån där dag då jag missade bussen och sen inte orkade att åka in med en senare buss och bara ha en lektion. Så jag stannade hemma och fick äntligen sova ut klokt. Jag vaknade utvilad och åt frukost en gång till och kollade Lost och This is England '86.

nu ska jag äta lite chokladbollar, mumma!

Ooa hela natten, Ooa hela da'n




































igår blev det partaj. Och det var en helt okej kväll. Myyysigt!

nu ska jag duscha och sen kolla no ordinary family och kanske en film. Borde egentligen försöka somna tidigt, men får se hur det blir med det! PÖSS

Det har vart en lång, mörk, ensam vinter (kallt å jävligt) oroa dig inte. Jag är, jag är - älskling jag är hemma nu



älskar verkligen att det ligger flera cm (dm?) snö ute på marken igen. älskar att pulsa sig fram vart man än går. älskar att det snöar och blåser samtidigt så att man inte ser ett nåe. och sen älskar jag att det är sådär härligt iskallt igen.

coolT


kofta från carlings, hulk tee från H och M. mössa och brallor från bikbok

såhär cool är jag just nu. As cool alltså! HEHE

och här är en jätte cool låt som är lite gammal, men som min coola syster camilla la upp en gång!


kläjdaaaar




var in förbi bikbok och köpte ett par jeans. Köpte tre linnen för 99 kr också. Fick då ett par örhängen, mössa och en kjol (som inte är med på bilden) på köpet.

Annars idag så har jag varit i skolan och haft idrott, konstruktion och engelska. På idrotten hade vi lite styrka och sen lekte vi gladiatorerna (mission impossible) KUL! På konstruktionen fick min grupp lära oss om CAM, ganska kul faktiskt. Och på engelskan hade vi läxförhör och quiz!

nu ska jag käka. HUGS!

undan för pundarn






fixat med hyllorna på väggen och städat lite på rummet. Fiiint! imorron slutar jag vid tre och då blir det att kolla lite kläder och saker till rummet.

NU ska jag krypa ner i sängen och kolla NOF! PUSS (vet att det här var jätte intressant!)

I'm a man, not a monster



kom nyss hem från friskis & svettis. Var ett tag sen jag var där. Ska väll försöka börja träna igen, ehehe.
Annars så har jag haft matte prov som inte gick så bra och sen extra engelska. Haft ont i huvudet heeela dagen också och mått illa, inte kul. Men mår lite bättre nu.

Nu lyssnar jag på musik och ska snart käka, MUMS! seeeeeen ska jag kolla no ordinary family sen försöka somna tidigt. Lycka till Simone!

I'll see you in the morning





så, vad har jag gjort idag? sovit, suttit framför datorn, små plockat i rummet, försökt att plugga matte, jaa typ det. Imorron börjar vi kvart i tio och har bara matte. Man skulle ju kunna tänka sig att skippa det, men har ju matte prov imorron (som jag ändå kommer få IG i) så måste gå på't.

nu ska jag lägga in nya låtar till ipoden sen sova!


goodnight!


dålig dag



Första natten på flera veckor som jag sover flera timmar än två. Första morgonen på flera veckor som jag vaknar vid tjugo över sju och inte har ett minne av att min väckarklocka eller att larmet på min mobil har ringt klockan sex. Missar hela tisdagen, längsta dagen i veckan. Missar att plugga till matte provet med Linda, som vi har imorron. Dålig dag. Dålig Simone.

I see a sunbeam comin' down




måndag



här sitter jag på morgonen och bloggar. grymt! nu sticker jag till bussen, puuuuss

only man







har målat naglarna, färgat ögonbrynen och nu ska jag kolla på film och käka mandariner. KRAM


maskerad
















några av bilderna från fredags!

idag har jag inte gjort ett nåe. Packat, städat rummet, letat efter scream masken, kollat tv och åkt hem till mamma. Har precis duschat och ska ta något att käka, sitter och skakar pga näringsbrist! Ska färga ögonbrynen och måla naglarna också, lite grymt.

posss

fint


bullets


hallojj!
igår blev det maskerad fest! det var faktiskt kul. var lite små segt i början, men till slut så blev det kul. Kommer bilder imorron! Åkte hem till filippa och sov där. Pappa kom och hämtade mig idag vid tolv.
Idag har jag kollat på vd och skins. Käkat massor med klementiner, lyssnat på bra musik och sovit lite. Snart ska ja trycka i mig chips, dipp och cola. MUMMA
pussN

igår







dom senaste dagarna har det hunnit bli februari och ett steg närmare vår. Har också lekt med dom grymma människorna på bilderna ovan.
Vi har käkat på celine, kollat film och inte sovit ett nåe inatt. Eller vid fyra tiden så somnade vi till slut.
Idag har jag sovit bort hela dagen. Linneas säng har varit min bästa vän. Men har varit lite duktig och diskat och försökt att bädda Linneas säng.

NU är jag hemma hos mamma och imorron åker jag ut till pappa. Det blir maskeradfest på kvällen. Vet inte vad jag ska klä ut mig till. Listar nog ut det imorron. KRAM

RSS 2.0