Double rainbow all the way 'cross the sky




Hej kompisar! igår sov jag som sagt i huset. Lekte med Sofia, André & Jacob. myyyyys!
Idag vaknade jag vid halv elva. Var pigg också, grymt! Jag och Sofia fixade oss lite sen drog vi till skolan och åt. Har haft konstruktion & engelska. På konstruktionen blev min grupp äntligen klar med roboten, så nu ska vi bara programmera den, typ! På engelska skrev vi bara. Intressant.

ska fixa lite käk nu, sen kolla på någon film tror jag. POSS

 


"All we really need to survive is one person who truly loves us."




hola! Lång skoldag med grafo, matte & multimedia. Tisdagarna börjar bli någorlunda roliga nu.
På grafon var vi på studie besök på Gotlands Grafiska. Fick lära oss om tryck och hur tryckmaskiner fungerar, typ. Ganska trist. På matten har vi börjat med ett nytt kapitel och hu vad svårt det är. På multimedian blev det att leka i photoshop och fota.

på torsdag börjar vi vid halv ett! sjukt. Så imorron sover jag i huset, poss!

Brothers










kollad filmen Brothers igår och den var fan bra! Sorglig krigs drama, typ!

7 AM and I go back to sleep



jag har mycket till liv, ja

Winning!


"The only way to find something is to stop looking."



försov mig. ovanligt. Eftersom vi bara hade en lektion idag struntade jag i att ta den senare bussen och stannade hemma istället. Har inte alls gjort mycket. Städat lite på rummet, typ! Nu ska jag fixa kaffe och sen kolla film. Blir nog Wall Street: Money never sleeps och Brothers. KRAM

we were so beautiful















Lördagen; Hängde med Sebastian, Victor & André. Vi var ute i det kalla vårvädret bland ruinerna. Missade bussen och stannad i huset en till natt. Kort spel, tv tittande, misfits och lite annat skoj.

idag; åkte hem vid ett och har hunnit med att duscha, käka och sitta vid datorn. Jag har ett liv, ja. Ska färga ögonbrynen nu och kanske måla naglarna. Tjejigt, poss

våffeldagen
















fredag; skola som vanligt med svenska, matte & konstruktion. Jag, Sofia & Linnea spelade lite kort efter skolan medans vi väntade på att Sofias dator skulle bli fixad. När det var klart gick vi och André ner till glassbaren. Vi mötte upp Sebbe & Ola och åt "årets första glass". Även om det blåste kallt, satt vi ute. Vi träffade även Emelie och Julia som var där för att käka glass.
Jag, Sebbe, Sofia och Linnea drog sen vidare till Atterdags för att köpa ingredienser till våfflor och sen "hem" till huset. I huset blev det våffelkalas, kortspel & misfits!

bra fredag med bra vänner. PUSS

grattis Camilla!


min coola syster Camilla fyller år idag! GRATTIS! (camillas bild också!)

haft CAD & matte idag. Varit svin trött så har inte orkat med nånting. Efter skolan gjorde jag grafo provet. Det gick inget vidare. Följde med till huset. Jag & Sofia kollade misfits medans Linnea, Sebbe & André var nere. Spelade lite kort ocksååå!

har blivit matförgiftad eller något liknande. Lite sådär illamående, ganska mysigt. Mår lite bättre nu, men får se hur jag mår imorron, om jag ska till skolan. Naj, puss!

finns inte mycket mer att säga nu


jag & bästa Denise i Lördags

idag har vi varit lediga från skolan. skönt! Har inte gjort något vettigt. Kollat det senaste how i met your mother avsnittet, försökt att plugga grafo, städat lite, suttit vid datorn. Ja men typ det. Kul att det har varit fint väder och jag har inte varit ute. HEHE..meen det finns inte så mycket att göra här i väskinde och det går inga bra bussar in till stan, så det var ju en ganska bra anledning.

nuuuu ska jag göra något enstaka tal i matteboken och bläddra igenom grafo boken och kanske pilla lite i CAD, men bara kanske. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla The walking dead. Bra. Hej!

misfits

















har blivit lite kär i serien Misfits. Bäst

This doesn't matter. None of this matters. All that matters is that we felt it.



måndag! det har börjat bra. Klev upp vid sex idag och har varit någorlunda pigg hela dagen. Haft engelska och teknik utveckling. Brabra. Efter skolan följde jag med Sofia & Linnea hem. Sofia bakade goda muffins som vi sen åt, mummaaaa! Åkte hem med tjugo över två bussen och har inte gjort något speciellt.

Ska ladda upp bilder på facebook från lördagen, men är lite elak och gör det ikväll istället. Ska kolla någon film nu och kanske plugga matte. PUSS!

helgen






Fredagen; på svenskan kollade vi film, I Rymden finns inga känslor. Har sett den förut så halvsov istället. Efter filmtittande blev det matte och sen konstruktion. Fredagar är inte så farligt jobbiga ändå.
Efter skolan gick jag med Linnea hem. En katt som vi döpte till Lakrits fick också följa med in till huset.
Åkte med 16.35 bussen ut till pappa. Jag och Sebastian var införbi vår mormor & morfar för att gratta mormor. Vi åt kakor, pratade och kollade på tv. Avslutade kvällen med Sebbe, Henrik och Marcus med musik och öl!

Lördagen; Jag och Sebastian städade nästan hela huset och på kvällen blev det kalas för Henrik (som fyller år idag, GRATTIS!) Det blev en bra kväll, men kanske för mycket folk men det funka.

Söndagen; Städa, käka pannkakstårta och åka hem till väskinde.

rörigt och konstigt skrivet, men vad gör de

vilken del av sanningen förstår du inte kompis?



solen skiner, fåglar kvittrar, snön smälter, dags för vår? ja tack.

dagar; går i skolan och har inte missat en enda lektion än så länge. Har äntligen blivit någorlunda frisk och hoppas på att det fortsätter så. Nu ska jag var duktig och göra klart lite skoluppgifter!

dagen efter












Det var riktigt kul hos Linda igår. Bra och roligt folk. Fint! Jag och Linda la oss inte förens vid sex tiden men vi gick ändå upp tidigt idag och städade, Käkade frukost, pluggade och fikade. Mysigt.

Bilderna från igår kommer antagligen upp ikväll eller imorron. PÖSS

I really, really wish I could be somewhere else


från en grym kväll i burs

tjooo, drar mig in mot stan på fest hos Linda. PUSS

I say; don't you know? You say, you don't know. I say...TAKE ME OUT!







Fredag! skolan rullar på. Idag hade vi matte, matteprov och konstruktion. Mysigt. När jag kom hem bakade jag kaffekyssar. Dom blev ganska starka, men helt okej ändå.
Solen har skinit idag och man vågar tro att våren ändå är på väg. Glaaaaaassigt!

Känner livet som pulserar ibland stöket, Ja då fattas det egentligen ingenting



fortfarande sjuk, toppen! Det var tänkt att jag skulle till skolan idag, men min hosta vill inte ge sig. Kunde inte sova inatt pga det. Ganska kul faktiskt. Och min klass hade aldrig matteprov idag, utan det blir på fredag. Så jag missade inget viktigt idag. Brabraaaa! BYE!

I follow you




har idag och igår stannat hemma från skolan. Är fortfarande sjuk och har varit det i snart två veckor. Ganska jobbigt. Men jag får försöka att orka med skolan imorron, går ändå kort dag.

annars idag har jag städat rummet och inte gjort så mycket mer. Kollat lite serier och sånt. Ska försöka plugga lite matte eftersom vi har matte prov imorgon och göra klart lite olika uppgifter som jag inte har lämnat in än. KRAM!

partyparty
























i fredags blev det fest. Och ja, det var riktigt kul faktiskt! Blev inte så många bilder så som det brukar bli, men aja. KRAM!

Lördagen;












spenderade Lördagen hemma hos Emmi med de fina tjejerna ovan. Vi sjöng sing star, tog galna kort i webcamen, kollade film och hade allmänt mysigt!

idag har jag vaknat hemma hos Emmi och sedan åkt hem till Linn och kollat film. Sedan med bussen hem till väskinde. Nu sitter jag här och hostar så det skär i halsen. Ska kolla film och förhoppningsvis somna. POSS

An Education


in the morning you know it's gonna be alright









i Tisdags åkte jag in till staden. Kollade film med Daniel och sen lekte jag med dom i huset. Sov där i två dagar och nu är jag hemma i väskinde igen, saknar dom redan! Är fortfarande sjuk och kommer nog vara det i några dagar till, men det funkar.

RSS 2.0