mors dag










Grattis till alla mammor idag!

Var på mors dag fikande hos mormor. Och som alltid är det massor med kakor och tårtor och självklart är man snäll och tar en bit från allt som finns på bordet. Man tvingade i sig den sista tårtbiten. Är fortfarande mätt efter det, mår illa bara när jag ser eller tänker på mat!

Veckan som kommer nu är en helt vanlig skolvecka! Skönt, men ändå jobbigt att vi ska plugga på som vanligt nu, när man är van att vara ledig då och då.

nej, nu blir det sängen puss!

Shake it up










Igår så drog jag ut till Rone med Ronjah & Charlotte på en fest. Kände typ inga där, men det var väll kul ändå :)

Vendela!


Bild från vintern 2008

Idag (eller igår, 28 maj) så fyller min vackra vän Vendela år! Stort grattis till dig, du var grym på vårrocken! Du sjöng så himla fint! Puss

LOST



 

I förrgår eller när det nu var, så såg jag slutet på Lost. Det är konstigt hur det kan vara slut nu. Så hemskt på nått sätt! Nu är det över för alltid, kommer aldrig komma en till säsong.. synd. Enligt mig så tycker jag att slutet var bra. Det var sorgligt och fint och jag ska inte säga för mycket.

 

Tycker att alla ska ge Lost en chans och se på programmet. Många dissar Lost för att det blir för krångligt och man hänger inte med, men om man bara tittar på alla avsnitt igen så kommer man tycka att det är bra och man kommer fatta! Det är den bästa serien jag har följt! Så, jag kommer sakna Lost. Så nu är det bara att köpa dom två sista säsongerna och sedan kolla igenom allt igen.

 

godnatt med er!


Brottet

I Onsdags så cyklade jag, Sebbe, Casper, Nora, David & Robin ut till brottet. Vi grillade korv och myste. Lite senare kom Linda och Sara också. Sen cyklade vi hem till Robin och såg på film och sov där. (förutom Linda, Nora & David)























Idag cyklade vi till brottet igen. Där var Linda och Vickan som hade suttit och väntat på oss i typ 2 timmar. Jag och Sara badade och det blev mitt första dopp för i år.







några bilder från Sthlm












Hej på er där ute..
I Tisdags så åkte vi som sagt till stockholm med klassen + en till klass. Vi gick på cosmonova och lite andra grejer. Det var faktiskt ganska kul! Jag orkar inte förklara vad vi gjorde och jag orkar inte lägga upp alla bilder häller. Finns fler på facebook.

I går var jag med några kompisar vid brottet. Lägger upp bilder där ifrån sen.

puss

Tar oss genom landet och dom kallar oss för Sverige-trotters



Hallå!
Imorron åker min klass + sebbes klass upp till huvudstaden. Vi ska bara vara uppe över dagen, så kommer hem imorron natt. Men det ska bli kul.
Jobbigaste är att jag är sjuk! Ont i halsen, huvudvärk, öm i kroppen och lite snorig. Inte kul! Får ta med mig alvedon och ipren och allt sånt där.

nej, nu ska jag sova. Hörs imorron natt eller övermorron!

puss puss

vart tog det fina vädret vägen?






igår kom Linn hem till mig och vi skulle egentligen bada. Men det var för sent och vi orkade inte. Så istället spelade vi kubb och såg på film.
Idag skulle vi egentligen åkt och bada. Men jag döda en spindel igår så det regnade och åskade. Innan det började regna så spelade vi kubb och sen spelade vi biljard.

I kväll/natt så kommer mamma hem. Hon har varit i Göteborg och sprungit göteborgsvarvet och hälsat på dom stora barnen.

Nu ska jag duscha sen ska jag se film.

PUSS!

Let's all get up and dance to a song, That was a hit before your mother was born.





några fler bilder från igår

ute i solen




Hallåå!
Igår så cyklade jag och Linn till Emmi på födelsedagsfest. Det var trevligt och varmt. Lägger upp bilder sen.

Nu så ligger jag ute och lyssnar på musik och solar. Fast det är inte lika varmt som det var igår. Men det är skönt. Har bränt mig på en brännässla. Så det gör as ont ! Linn tävlar nu, men efter det så kommer hon nog hit och då ska jag fan tvinga henne att vi ska cykla till herta och bada!! Är as sugen på't.

Nu ska jag fortsätta att sola! puuuss

ååh härlig sol





Hejsan!

Idag var det varmt och skönt som igår! Ååh, SOMMAR! Eller? Jo, vi säger så.
När jag kom hem från skolan idag så gick jag ut och la mig och solade. Skönt! Men såklart ska solen försvinna bakom träden, men det var sjukt varmt ändå! Blev såklart inte brun. Älskar mina pigment, man blir bara fräknig och röd! snyggt det..

nu ska jag sova. Åker till pappa imorron. Ska på födelsedagsfest. Hörs tomorrow!

puss

målade naglar



Har slarvmålat mina naglar och kollat klart på Lost.

Idag har det varit en varm dag! Vi hade idrott utomhus och jag höll på att koka ihjäl. Nu ska jag se på True Blood. Hörs imorron

puss

Whatever Happened, Happened



såg precis på ett avsnitt av Lost. Gud vad jag grät :( inte kul. Lost är snart slut. Eller i USA. Bara nått avsnitt kvar. Här i sverige är det kanske 10 kvar? Nja, nått sånt i alla fall. Nu ska jag ta en dusch och en alvedon!

puss

Grattis!


Aydins bild


Måste säga Grattis till min syster Angelica och Aydin som gifte sig i Torsdags 13/5! Stort Grattis!

puss

köpt


blus 199 kr & Linne 149 kr Lindex
MaxFactor mascar 149 kr, IsaDora nagellack 39.50 kr & Maybelline foundation 95 kr. Allt på REA

Åkte som sagt in till stan och handlade lite. Jag är verkligen sämst på smink så jag tog allt som var på rea, haha!

puss

Tisdag




Hallååå!
Idag var det orientering. Blä vad tråkigt det var. Och självklart ska det va asvarmt så man svettas ihjäl! Det gick helt okej, eller hittade alla kontroller ialla fall. Tiden var nog inte så bra, men aja.
Efter så åkte jag hem och duschade. Sen åkte jag in till stan och gick omkring och kollade i affärer. Hittade lite grejer som jag kan visa sen. Hittade en jätte fin klänning som var blommig, men köpte aldrig den.

Nu ska jag käka mat. Puss!

Love is a feeling that we don't understand, but we're gonna give it to ya











Vilket bra väder det har varit idag! Varmt och skönt. Lite för varmt med jeens, men hade inga kort brallor.. Aja, skönt var det!
Spelade kubb med Sebbe, Henke och Linn. Sen så skulle Linn hem, då cyklade vi till Stånga och köpte glass och hämtade upp Marcus. Vi åtta tiden åkte jag och Sebbe hem till mamma.

Imorron är det ingen skola heller, eller orientering vid nio. Alla nior ska springa själva, jag kommer springa vilse! Inget man kan göra.. eftersom det inte går någon buss hem vid tio tiden så ska jag gå i stan lite.

nej nu ska jag sova!

puss & godnatt

All the crazy shit I did tonight, Those will be the best memories













Några bilder från igår.

Idag  har jag inte gjort något speciellt. Kollat på film och spelat kubb. Ska nog inte göra något mer idag, vad jag vet. Får se helt enkelt.

nu ska jag se film, puss

It's getting' late but I don't mind



Hej, hej!
Åkte in till stan igår. Träffade Ronjah & Sara då. Vi gjorde inte så mkt, var ganska dåligt väder. När vi gick till busstationen träffade vi Vendela & Louise som egentlige skulle till fårösund, men bussen kom inte. Så dom åkte hem med oss till Sara istället. När vi kom hem var vi ganska trött så vi gick och la oss.

Idag så har det varit as fint väder. Skulle egentligen grilla med Sara, Louise & Vendela. Men fick så ont i huvudet och mådde inte så bra. Så jag åkte hem till pappa. Såklart så skulle jag må bättre när jag kom hem! Men det började regna, så det kanske var lika bra.. aja.
Det kom över lite folk till oss. Jag var inte speciellt pepp för att göra nånting, men jag var med i källaren ändå och försökte vara social. Nu har alla dratt hem, ingen av oss var väll på topp.

Aja, nu ska jag se True Blood som jag missade i onsdags, sen ska jag se några Lost avsnitt. Lägger upp bilder när jag vaknar.

puss & godnatt.

En dag i Estocolmo










Hej! igår var jag då i Stockholm en snabbis.
Vi åkte först till farmor och hälsade på henne. Sen åkte vi till skärholmens centrum och tittade lite. Hittade inget, eller lite. Men vi hade så bråttom, så orkade inte köpa något. Sen åkte vi till Söderstadion och såg på fotboll. Bajen mot Öster. Tyvärr så vann Öster med 1-0, men det var kul ändå. Vi stod på "hejarklacks läktaren" eller vad man säger. Man sjöng och skrek, man fick en riktig kick! Haha, kul vare.

Ikväll ska jag kanske in till stan. Vet inte riktigt hur det blir.. får se. Nu ska jag se på Lost!

puss



vattenpipa










några bilder från idag

Åkte ut till Burs idag. Är ledig nu, Torsdag, fredag, måndag och sen på tisdagen så ska vi i skolan orientera. Så det blir en lång helg. Skönt!
Jag och Sebbe åkte hem till Marcus och Henke och spelade kubb, sen åkte vi hem till oss och rökte vattenpipa.
Imorron åker jag med morron båten till stockholm och ser på fotboll! Bajen mot Öster. Ska bli kul :D
sebbe och pappa ska också med. Najs, najs!

ska sova nu, puss & godnatt!

Titanic




Hola! Idag har det varit en vanlig skoldag. Så har faktiskt inte så mycket att säga om den. Förutom att vi ser på Titanic på språket! Alla har väll sett den, så behöver inte säga att den är bra! :D
Efter skolan stannade jag och Sara kvar i skolan för att jobba med SO'n. Nora & Louise var också med i början, men dom gick efter en kvart.

Jajaa, nu ska jag sova. Hörs!

puss

Grymmaste katterna






Haha, älskar katter och speciellt våra katter i Burs!

Puss

allting var ju enklare då,




igår

Svettas ihjäl här i vardagsrummet! Det är 31 grader! Ungefär som i Thailand. 

Jag tittar på Funny Games U.S. Haha, så jävla sjuk film. Har sett den förut, men det fanns inget bättre på tv. Men killarna i filmen är helt sjuka huvudet! galeeett

nu ska jag kolla vidare

puss

Lördag




Mmm.. Marabou!

Igår så var jag med Linn som har varit i Frankrike. Hon sov över hos mig och vi såg på film och tog det luuuuungt.
Idag så sov vi länge och sen segade vi. Resten av dagen har jag hjälpt pappa laga mat och tjockat mig framför tv'n. Och det ska jag fortsätta med nu!

puuuuss

Todaaay






Jahaja.. idag så var det en låååååång skoldag. På elevensval så hade vi hemkunskap och gjorde en as äcklig kladdkaka. En lightare variant. Tydligen tyckte vår lärare att vi behöver äta nyttigare, hur nu en kladdkaka kan bli nyttig. Aja, äckligt var det ialla fall.

Imorron så åker jag ut till pappa. Ska träffa Linn som har varit i Frankrike! Och nu är min syster Camilla i Frankrike! Coolt .
Ska packa lite kläder och sen sova.

pusss

i Tisdags






Hallå! Nu funkar mid dator igen! Tur att jag har en snäll och teknisk brorsa :)

I Tisdags var vi lediga från skolan och tur var så sken solen så man kunde ligga ute och sola! Men jag hann inte sola så mycket, eftersom stora moln förstörde allt. Men det var kul så länge det vara.
Samma dag så åkte jag in till stan, eller till skarphäll och köpte en extern hårdisk, så nu kan jag ladda ner Lost och sånt där kul!

poss

jag hatar min dator!

hej! Ville bara säga att min dator funkar inte. Den hakar upp sig och massa. Så nu har jag en annan dator för tillfälle. Så kommer inte blogga på några dar. Så hejdååå!

Valborg!































Jag och några till började med att sitta ute och grilla hemma hos mig och sebbe. Vi spelade lite kubb och hade mysigt. Sen när det blev för kallt att sitta ute så gick vi ner till källaren och då kom nästan allt folk också.
Vid nio tiden gick vi upp till brasan och hörde när kören sjöng och träffade burs folk.
Sedan rullade kvällen på. Det blev en lyckad valborg tycker jag!

puss

ko i trädgården



Igår var det då valborg. Det var trevligt de! Lägger upp bilder imorron istället.
Idag har jag inte gjort något speciellt, städat källaren och sovit. Och vi har en ko på vår tomt. Den går omkring och klipper vår gräsmatta. Fint de!

vi hörs imorron!

puss

RSS 2.0