snart lever vi igen.

 
 
Höstlov. Även om det bara har gått några ynka dagar så vet jag knappt vad jag har gjort. Druckit öl och varit med fina vänner. Fått nya tänder och snart får jag mina brillor. I två veckor ska jag leva på soppa, hur jag nu kommer klara det. Borde plugga, träna och köra bil. Vill mest bara stänga in mig i mitt rum och dricka öl för mig själv. Vill spola tillbaka tiden och leva om och om igen. Ikväll åker jag ut till burs och kollar skräckfilm med Linn. Bäst.

what you wating for

 
Allt regn som öser ner förhindrar oss. Vi nästan springer pga paniken som kylan och regnet ger oss. Men det är ju ändå så hösten är och hösten är ju ändå så jävla fin.
Kollade aldrig på glasögon och ångrar det lite. Vill få de så fort som möjligt. Nu tänker jag för mycket på att jag ser dåligt. Huvudvärken är på plats, som vanligt. Krampande ögon med. Tack kaffe. Tack kiwi. Tack Lost. Tack livet.

oklart

 
 Kylan verkligen biter tag i en nu. Löv som faller och tunga vattendroppar mot asfalten. Det är verkligen höst. Huvudvärken som sätter sig som en hård krans runt huvudet och jag skakar. Kroppen skriker efter kaffe. Krampande ögon och imorgon ska jag skaffa glasögon. Första måndagen på länge som jag verkligen orkar. Slipper den där tröttheten efter helgen och jag skrattar åt allt och inget med Linn. Vill stanna hemma hela dagarna och bara ligga i sängen och kolla Lost. Så himla bäst. HejHejHej

Stop making the eyes at me

 
Missade första bussen och hann bara vara med på samhällskunskapen i en halvtimme. Efter hade jag kemi-prov, som gick helt okej. Kommer säkert få IG, men kunde mer än vad jag trodde jag skulle. Hela eftermiddagen har vi redigerat film, skoj!
 
är helt skakig, yr, taggad, hungrig, förvirrad. Kan inte tänka klokt. Hatar att klockan snart är sju och kvällen är konstigt planerad. Förhoppningsvis tar jag mig in till staden och får träffa några roliga jävlar. Nu ska jag vara duktig och hjälpa mor med maten.

halliiiihaaalllååå

Mmmmm, käkar avokado och dricker kaffe. Gott som satan. Japp. Önskar att jag hade en cam så att jag kunde ta fula bilder på mig själv, sånt är mysigt.
 
Jaha. Hela förmiddagen har min klass + några andra klasser varit på föreläsning om UF. Det var helt okej, fick gratis fika iaf. Woho! Efter drog vi till skolan, åt mat, drack skitäckligt kaffe och hade design. Höll på med UF där också, så det blev bara massa jävla UF idag, vilket sugaaah. NU ska jag kolla lite serier och försöka plugga kemi (som förövrigt också sugaah) kram pa ejr
 

HEMSEEEE

 
tjenis penis. (HEJ AMALIA!!!) Är helt slut i huvudet, så kommer knappt ihåg vad jag har gjort idag. Har tydligen varit i skolan. Haft kemi och projektarbete. Tråkigt som fan. Struntade i svenskan och åkte ut till bästa hemse torgdag istället med Linda. Gick runt där i några timmar och träffade fina kompisar. Ohja! Köpte strumpor och mumsmums. Fikade och åt annat skit mä. Gott! Hade gratis biljetter till karusellerna, så åkte de. Askul. Fast är fortfarande helt skakis efter den sista jävla karusellen som jag och Olivia åkte. Hu.
 
Annars? det är höst och kallt. Skolan är hemsk som vanligt. Vill ha helg nu och bara glömma allt. YES. Nu ska jag kolla älskade Lost. PÖSS

RSS 2.0