, ingen kommer undan


bild från Augusti

Lång skoldag med matte, håla från idrotten och TMS.
Ska snart dra in till stan för att se på bio med min bror och några kompisar. Imorron är det fredag, äntligen helg!

Is just a memory and those dreams




prov i grafisk kommunikation idag. Gick lite sådär. Med världens huvudvärk så orkade jag till slut inte göra något mer, så något bra betyg på det får jag nog inte. Sista lektionen blev det datorkunskap. Åkte hem till Linda och drack kaffe och missade två bussar. Åkte hem med halv sex bussen som tydligen inte gick hem till mig, utan ut till stenkyrka och kappelshamn. Tur att mamma kunde hämta mig, annars vet jag inte vart jag skulle hamnat.

hugs

en jävla massa bilder






























































lite kalas










i söndags åkte vi ut till moster i burs. Det var kalas för min kusin. Vi åt goda kakor och tårtor. Mums!

Nu ska jag sova, imorron åker jag ut till burs.

puuuuss

plugg och Ben & Jerry's








bra tisdag! började med grafisk kommunikation och då satt vi bara vid datorn och höll på med photoshop sen gick jag, Linda, Ida och Gry till bingan och stressade i oss pizza, as gott verkligen! Sedan datorkunskap där vi sitter och lär oss word. sooooft!
Efter skolan köpte jag och Linda Ben & Jerry's och sen satt vi och pluggade matte till matte provet imorron. Duktiga tjejer. Åt hos Linda också, gott gott!


nu ska jag sova, puss !

ego






Robyn feat. Snoop Dogg - U Should Know Better


Grattis Jessica!



Idag fyller min syster Jessica år! Hoppas du har haft en fin dag. Grattis!

"You`re asking me for Inception. I hope you do understand the gravity of that request"




skolan har rullat på bra. Vi började med engelska där vi bara läser. Jag läser boken Shutter Island, spännande! Sen hade vi Teknikutveckling och företagande och det gick bra det med! Vid halv elva fotograferade vi oss. Hela klassen och en foton. Och jag ser nog förjävlig ut på båda, men aja..

Efter skolan så cyklade jag och Linda till Hemmakväll och köpte glass sen cyklade vi hem till Linda och var onyttiga och pluggade matte! As bra! Gott var det också!

och om valet så tycker jag som många andra att det var sjukt dåligt att SD kom med i riksdagen. Pinsamt. Skäms lite nu att vara svensk! Och tycker det var synd att moderaterna vann. Skulle varit bättre med något rödgrönt!

nog om det. nu ska jag plugga matte, hugs!

Grattis mamma!


mamma!

just idag för två år sen var jag, mamma, sebbe & kriset i Italien. Eller rättare sagt Sicilien (en ö utanför italien). Vi var där för att fira min mamma. Så idag har min mamma fyllt år! Grattis, grattis!

Jag orkar inte lägga upp några bilder från den här dagen som har varit. Gör det imorron. Eller nått..

nu ska jag ta en alvedon sedan bestämma kläder tills imorron och sen sova!

puss

Zacko ♥




idag försvann du. idag lämnade du oss. idag blev det tomt. 19/09 - 2010

det kommer kännas så tomt och konstigt att komma hem till pappa i burs utan att du är där. Du var den som hoppade upp i soffan och la sig bredvid än och spann för ingenting. Som kom där med sina stora vackra ögon och kollade på än och jamade. Jag kommer sakna dina smått irriterande "jag-vill-ha-mat" jam.

Ringo blir ensam, men jag tror hon kommer klara sig. Jag hoppas det. Hon måste.

jag saknar dig

"I have looked into the eye of this island, and what I saw was beautiful."





min kära mor fyller år på söndag så vi gick ut och käkade idag eftersom vi inte hinner göra det på söndagen. Emelie följde också med. Vi käkade på Texas Longhorn, gott!

Nu chattar jag med Linn och vi skriver om så bra grejer alltså! Ska snart sova, så puss och godnatt!

"I miss you more than I can bare, but we had our time together. I have to let you go"







mot sömnparalysen



vaknade av att regnet vräkte ner. Med ett par converse på fötterna som nästan blev helt dyngsura så gick dagen ändå hyfsat bra. Tränade vid halv sex tiden, duktigt!

imorron är vi lediga! så himla skönt. Sovmorgon sen in till staden och va med Ronjah.

nu ska jag sova och få mina älskade sömnparalyser/sömnförlamningar ♥ Ni ska bara vet hur kul det är.. nej, var glad att ni inte har det!

godnatt, puss!

Moving on to better things



halsduk från Indiska, Kofta från JC, Linne från Bikbok, kjol från Monki & over knee strumpor från Indiska !

bra dag, fast höll på att somna på datorkunskapen. Annars så vare bra! Har köpt ett par vinter skor, men orkar inte visa dom, höhö. Sen så har jag sovit och kollat på idol.

Imorron så slutar jag vid tolv så ska nog vara med Ronjah och sen vid halv sex tror jag så blir det att träna. Nu måste jag sovaaa!

puss'N

kläder




två lite större tröjor från Monki 300 kr styck. Två linnen från BikBok 99 kr tillsammans, halsduk 149:-, öronhängen 79 :- och håsrpännen 19 kr tillsammans. Svart mössa (som inte syns, hehe) 59 kr och höga strumpor för  79 kr från indiska. Och öronhängen från Gina Tricot 79 kr.

och sen köpte vi en snygg bajen tröja från Derby till sebbe !

back home







kom hem igår natt från stockholm. Har varit roligt. Mamma sprang och jag gick omkring i stan. Köpte lite, visar väll det senareee. Nu måste jag plugga!

puuuuss

In my eyes



har köpt Robyn's nya skiva, bra! Ni som har spotify kan lyssna på den HÄR!

Nu blev det lite konstigt med tre inlägg efter sig, men måste säga att jag åker till stockholm om några timmar, kmr hem på söndag natt. nu måste jag sova !

PUSS !

L Y C K A !


Insparken



















Insparken var i Torsdags, det var helt okej. Gick aldrig in på hamnplan, var för mycket folk. Så jag hängde utanför med några. Bilder kommer upp på facebook någon dag antar jag..



fint









så här kul har vi på datorkunskapen






So at my show on Monday, I was hoping someday you'd be on your way to better things




slutade vid tolv idag, skööönt! Åkte hem och åt och satt vid datan, sen vid fyra åkte jag och tränade. Det var ganska tråkigt och krångligt.
Kom hem för ca en timme sen kanske? Har käkat och nu ska jag plugga!

puss

How could this be done? By such a smiling sweetheart


































Igår var det inflyttningsfest. Det var lite halv segt i början, men det blev helt okej kul i slutet. Skulle egentligen åkt ut till burs idag, men orkade inte + att jag har en hel drös med läxor som jag knappt har kollat igenom så får väll ta och göra det.

puss

CPG Olympiaden











sååå, några bilder från olympiaden. Tog inte så många, men aja.

In mot stan

Olympiaden idag då. Roligt, men taskigt väder. Bilder kommer nog imorron för nu ska jag in till staden, puss!

And they said it would never come for you




sömnparalys och ingen sömn har plågat mig dom senaste dagarna, jag orkar inte!

imorron är det polhemsolympiaden. Alltså någon slags tävling som vi på christopher polhem gymnasiet har. Hoppas det blir kul!
Igår och idag har jag tränat (!!!) på friskis och svettis eftersom det är gratis den här veckan. Igår blev det något medel pass, helt okej. Och idag blev det spinning + lite gym med Linda. Ska gå dit efter skolan också eftersom det ligger så pass nära. Fan vad jag är duktig!

ska försöka sova nu, puss!

RSS 2.0