Bye, bye gotland



åker iväg till Göteborg & Oslo imorron (idag). Kommer tillbaka den 11 juli, hörs då! Puss

Looooost

lite gammal, men för dom som inte orkar se lost nu på en gång så kan ni se på det här så länge;




Nigahiga


lite midsommar








jag lever och jag är frisk!

Min midsommar blev nog toppen. Jag hade iaf kul!
Men började med att dra till prästgården med familjen och se på när folk dansade runt stången och sånt. Sedan käkade jag goooood mat med familja och han inte umgås så mkt mer, för drog till herta och åt ännu mer (eeeh en korv..) och festade med kompisar och okända. Gick inte och la mig fören nästa dag klockan tre kanske.. så jo, jag var trött! Och är fortfarande trött fastän att det har gått en dag i mellan.

nu ska jag tjocka mig, possN!

bättre

Mår mycket bättre nu! Ganska konstigt, eftersom jag fick typ feber förut och frös jätte mycket osv. Ska ta en alvedon eller ipren nu, sen så ska jag sova. Ska upp ganska tidigt imorron.

puss & godnatt!

Du har förslavat mig, så nu har jag bara dig

Är denna underbara man på Gotland? Ååh, vill åka in till stan! NU


sjuk ?



Har vaknat flera gånger inatt med huvudvärk och illamående. Och nu i morse när jag gick upp så värkte kroppen också. Håller jag på att bli magsjuk eller förkyld? Hoppas inte. För i morgon är det midsommar och jag vill vara frisk till det.

Idag är det fint väder också. Försökte sola, men det tillät inte mitt huvud. Får lägga mig i sängen och läsa eller nåt..

BODY TALK PT1



Har glömt bort att säga att förra veckan, måndag den 14 så köpte jag Robyn's nya album. Och det är grymt bra! Finns att lyssna på här (dom med spotify) Så Lyssna, lyssna!
Som jag har förstått så kommer Robyn släppa två till album i år. LÄNGTAR!

ego och midsommar





någon tråkig kväll

Har planerat lite om midsommar nu med Linn, och det kommer nog bli bra! Men det dåliga är väll att Linn inte kan vara med på dagen i prästgården och fira. Men det brukar ändå inte va så jätte kul där. Det blir nog kul.

vet verkligen inte vad jag ska skriva mer, så hedo pedo!

en tripp till stan








Oj, klockan är redan över åtta! Tiden har gått så snabbt idag. Ena stunden var jag i burs, nu är jag i väskinde.

Har vaknat, käkat, varit ute i solen, åkt in till stan, käkat god glass, lekt i almedalen, handlat på ÖoB, åkt till väskinde. Så har dagen sett ut på ett ungefär. Allt detta har jag gjort med min syster Angelica och hennes dotter Lola.

Ska försöka planera allt till midsommar. Det måste gå!

Prylboden





Jag, Angelica och Lola gick som sagt till prylboden här i burs. Vi fick med oss lite grejer hem. Jag köpte dock inget. Det fanns mycket fint och jag funderar på att gå dit imorron eller någon annan dag och köpa något..
Nu börjar det bli för sent, och jag har lagt mig väldigt sent och sovit länge på sistone. Ändring på det!

godnattN!

Herta








Igår var det "debut" på stranden för i år. Pappa skjutsade ner mig, Angelica, Linn och Lola med fin bilen. Det blåste ganska mycket, men när man väl låg ner så var det skönt. Men vi låg inte där så jätte länge. Solen gick i moln och det blåste mer och såå..

Idag så har jag små städat lite på rummet. Sen har jag, Angelica och Lola gått till prylboden och fyndat. Köpte inget själv, men vi köpte till andra. Bilder kommer upp senaree

puss

Den rådjursblicken är så gjord




Igår så cyklade jag och Linn till stånga. Det är ca 6-7 km dit. Och konstigt nog så tar det alltid längre tid att cykla dit än hem. Vi köpte glass, kakor och cola. Gott!

Idag blev det debut på stranden. Lägger upp bilder sen.

puss

Dum av Dig


Oskar Linnros från hiphop duon Snook släppte sitt debutalbum "Vilja Bli" för någon vecka sen. Nu har andra halvan från Snook, Daniel Adams-Ray släppt en låt från sitt kommande debutalbum "Svart, Vitt och allt där emellan" Låten heter "Dum av dig".
Tycker att låten är bra, lite annorlunda att höra han sjunga istället för rappa. Hoppas att albumet släpps i år, kommer bli spännande!


Stubinen brinner mot explosion








några bilder från igår

Drog till Linda och grillade med några från klassen och några andra. Vi satt där ganska länge och snackade osv. Sen vid typ halv tio kanske så drog vi ner till almedalen och träffade folk där. Var faktiskt inte så många vid almedalen som vi trodde.
Vid två tiden drog alla hem förutom jag och Linda som gick omkring i ett tomt visby till klockan fem på morgonen.

Ikväll blir det kanske att dra till almedalen och umgås med några från igår. Får se.
Nu ska jag sova lite, hehe.

puss

Skolavslutning









Skolavslutning idag med sjungandes på scenen och stipendium utdelning. Många tårar rann, dock inte från mig. Men man började nästan gråta när man såg alla andra som grät hysteriskt. Det är inte så att jag inte kommer sakna min underbara klass, det kom inga tårar helt enkelt.

Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir. Tror att det blir att dra hem till en i min klass och grilla och sen får man se hur det blir.


Nu är det sommarlov och nu är det slut med 9G. Vi har haft 3 fina och konstiga år tillsammans och jag kommer sakna er så himla mycket!

Niorna!



Balen igår var riktigt kul! Kommer sakna alla underbara vänner. Puss på er <3

Nån kommer ta din ungdoms år ifrån dig, det kommer hända om det inte hänt

fötterna värker och sminket är borta. Galett vad kul vi hade på balen! Nu blir det att krypa ner i sängen, imorron slutar jag nian. FY FAN VAD SKÖNT!

Händerna rinner, huvet går bo-bo-bo-bom







Solen kom till slut fram och vi kunde nu igen vara ute mer. Var ute och gick med Angelica, Lola och Dillon. Då blev det riktigt varmt så att man kunde gå i linne. Vi spelade sedan kubb med sebbe och gick omkring i shorts. Åt god glass också, mums!
Gick hem till Linn sen. Vi berättade hemlisar och pratade om skolavslutningar.

Imorron börjar vi 10 tror jag och då har vi klasskamp. Senare på kvällen blir det "bal" med alla niorna. Trevligt.
Nu måste jag sova, puss!

Påfågel


bild från google

idag såg jag en påfågel. Den är på min tomt nu och sitter och "skriker" uppe i ett träd. Hur fan kom den upp dit?

kruppkakar och gotlandsdricku









idag blev det kalasfirande nummer två. Morbror Mats fyllde år här om veckan och idag hade han kalas. Vi blev bjudna på hemmagjorda kroppkakor, tårta och gotlandsdricka.
Har inte gjort så mycket mer idag. Suttit framför datan och tv'n. Storasyster Angelica lärde mig att tvätta! Så nu kan jag det.

Nu blir det nog att sova, puss & godnatt!

Kalaaaaas







firade min kusin igår som blev 8 år. Åt kakor och tårtor och spelade wii. Kul och gott!

Röda korset








i går så hade vi röda korset dag. Så vi fick lära oss om hjärt och lungräddning och lite mer. Det var kuuuul! Vi slutade ungefär vid tre sen åkte jag ut till burs och firade min kusin. Lägger upp bilder på det sen.

sista gången






igår var det sista gången jag och Filippa gick denna väg till skolan. Sista gången vi gick förbi åhléns spegeln och fick se hur morgontrötta vi såg ut. Igår var det nog sista gången i skolan

våran "klassresa"





hallå! I går så hade min klass våran så kallade klassresa. Eftersom vi inte hade sparat ihop några pengar så fick vi vara kvar på gotland, rättare sagt stenkyrka. Där bodde vi på ett vandrarhem några km från mix ranch.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna klassresa. Det var dåligt väder, så man kunde inte hitta på så mkt.
Men vi badade, hoppade studsmatta, gick omkring i natten/morgonen, målade vårat lakan till balen, spelade kubb, grillade, sov inget osv. Men det var faktiskt kul. Konstigt att det snart är över med 9G.

orkar inte lägga upp alla bilder här, lägger upp dom på facebook istället. Men facebook vill inte samarbeta för tillfället. Så antingen lite senare ikväll eller imorron.

puss

kärlek



igår släpptes Oskar Linnros debut album. Vid lunch tiden gick jag och köpte mannens album, gud vad fint!

lyssna på hans vackra låtar på spotify, här!

Open up a little happiness today



Glömde säga att jag och min klass åker till mix ranch imorron som då är våran klassresa, haha. Vi hade inte råd med något annat, men jaja. Så imorron åker vi dit och kommer hem i övermorgon.
Nu måste jag packa och fixa.

vi höres, puss!

kalas









skolan slutade lite tidigare idag så jag tog bussen ut till hemse sen stångabussen till burs. Åkte med mamma, Angelica & Lola till min morbror Mats som fyller år idag. Vi fikade och pratade, sånt man brukar göra på kalas. Mysigt!

And in the end, The love you take Is equal to the love you make.


linne & kofta från H&M, cheap monday jeans och gröna vans.

vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Den har gått så snabbt. Dagarna går snabbt nu för tiden. Nu på slutet. Man stressar sig igenom skolan, men ändå så tar man det så lugnt och bara skrattar sig igenom dan.
Sista veckan nu, sen är det bara skolavslutning och sedan är det över. Över med solberga, över med 9G och det känns smått sorgligt att få lämna sin jobbiga, men ändå fina klass.
Det känns så konstigt att nu igen så ska man få en ny klass. Det var ju flera år sen sist. Jag längtar ändå så mycket att få slippa skolan och bara ha sommarlov, men det känns konstigt att sen i höst börja på en ny skola och med nya människor.

clothes


Randig lite tjockare tröja och shorts från Gina Tricot både 199 kr

Stentvättade jeans och svarta jeans från Weekday, Cheap Monday 400 kr styck

The Beatles linne från H&M, DIVIDED149 kr

+ en klänning från Gina Tricot

Veteran bilar i Lojsta










I Lördags åkte jag ut till burs, Angelica, Lola och Dillon har kommit hit till gotland!

Först så ska jag bara gratta Sverige, Grattis! Och nu till vad som har hänt idag.
Vi åkte till Lojsta på veteranbils träff! Åkte dit med en fin Fiat och såg på andra fina bilar. Shorts väder var det idag också, skönt! Vi var där från tolv till tre. Sedan åkte vi hem. Sista veckan i skolan nu! Och det kommer vara klassresa och lite sånt under veckan, så det kommer nog bli skönt! Längtar till sommarlovet


en snabbis i stockholm







Hallå!
Var ju uppe en snabbis i stockholm och shoppade. Det var varmt, fint, stressigt, jobbigt, svårt. Ja, lite så. Fokuserade bara på att hitta avslutningsklänning, så man kollade inte efter vanliga kläder. Men den sista timmen tog jag bara en klänning och köpte lite annat. Visar sen. Men, det var kul!

studenten





Hallå där ute!
Idag tog alla treor studenten, så jag och några kompisar var där och kollade. Det vare najs.
Sedan vi sju tiden så kom Linn in till staden. Hon har aldrig varit i stan förut, så det var en upplevelse för henne. Nää, jag ba skk (Linn's uttryck att säga skoja)

Nu ska vi sova, för imorron ska vi med morgon båten till Estocolmo!

puuuuuuusss'nn

plugg



sitter och pluggar som en galning. Är inte van att göra det precis.
Imorron har vi musik prov på klassisk musik, och jag hörde låtarna för första gången (om man räknar bort musik lektionerna) idag! Så lycka till att få G på det här provet!

F A N, vill inte!

somliga ljus brinner aldrig ut


kofta från jc och linne från ginatricot

Nu är det Juni månad och man tycker att det borde va sommar nu. Men här på Gotland har det varit ganska taskigt väder. Spöregnade igår och idag har det varit små mulet. Men såg nu att solen håller på att komma fram. Hoppas att det blir sol imorron!

Händer inte så mycket nu i livet. Vanlig skolvecka. Blir att plugga dom sista dagarna.

puss

RSS 2.0