if we die in each other arms, we still get laid in our afterlife.



Tydligne måndag idag. Vaknade vid nio, hade glömt bort att det var skola igen. Bra start. Skakar, som vanligt. Måste. dricka. kaffe.

today


frognerparken

idag har vi spelat tv-spel och vandrat runt i frognerparken. Himlans kallt, men fint! Det är så mycket höst här i Oslo. Nu på kvällen/natten har vi kollat film och käkat chokladbollar, gött. Imorgon, eller rättare sagt senare idag åker vi mot Göteborg. Bäst! Godnatt

hejhej




hallåååå! befinner mig i oslo hos min bror. As näjz. Har käkat frukost och nu spelar vi guitar hero, skojskoj! Vi ska nog snart dra till IKEA och kolla möbler till Alex lägenhet, som förövrigt är riktigt fiiiin. Jaja, vi höres. HEJ

mot båten!



sticker mot båten snart med bror och möter upp far. Sen blir det fastlandet och vidare mot Oslo! woohoo, bästbäst!! Hörs om cirkus en veckan. Nu; kaffe!

don't pass me by



värdelös skoldag, fast rolig. Jag, Linda & Love försökte skriva ett manus i ca tre timmar, men vi hade tydligen bättre saker för oss och hann ens inte börja. Gillar min grupp alltså. Annars; hostar, dricker för mycket kaffe, tittar på twin peaks, lyssnar på finaste beatles, försöker plugga och planerar inför höstlovet. KRAM

come on, tell me the answer. HELTER SKELTER



och just nu är jag verkligen sämst. Bara några dagar kvar och sen är det höstlov. Försvinner i en hel vecka från gotland. Till fina Göteborg och Oslo, till mina fina syskon. Ska glömma bort dig och allt annat. BRA.

Hej Linn!


coola brudar 2008


Järngänget



stannade hemma från skolan idag. Hostat hela natten och har en sån där underbar huvudvärk. Fint. Får försöka att tvinga mig till skolan imorgon. I lördags åkte jag till etelhem. Var först hemma hos fina Denise. Åt mat och spelade lite kort. Vi gick sen hem till Sofie där det var fest. Jaa, det var roligt.
På söndagen åkte jag hem till Filippa. Blev chips, dipp & cola. Muuuummmaa! kollade film och sov. Åkte sen till rone och plockade svamp med filippa och några till. brabraa

funderar på att kolla lite twin peaks och sen sova. PUSS

allting börjar om

våffel kvällen;












käkade våfflor, spelade kort, drog till max & såg film. Brabra. Dagen efter var min klass lediga så jag och Sofia drog runt i stan och kollade lite kläder & fikade. Mys!

IDAG skulle jag egentligen till skolan. Men var så jäkla trött och hade ont i halsen, huvudet osv. Älskar att vara sjuk. Så ja, nu är man sjuk. Skulle också åkt in till stan idag för att festa med Filippa & Amalia, men missade min skjuts. Är så jävla bra på att missa saker. ååååh, puss.

och maskinen gör det igen;

Maskinen - Krossa Alla Fönster (Official Video) from UniversalMusicSweden on Vimeo.


-






igår blev det öl drickande med Sebbe, Filippa & Filip i sebbes stuga. As bra. Gillar dem alltså. Tanken var att hålla sig vaken tills jag skulle med bussen till skolan, fast så blev det såklart inte. Jag & Filippa var iaf vakna till 6, så det var starkt. Jaja, nu ska jag och sebbe dra till stan och käka våfflor med bra kompisar. HEJ

express yourself



hallå måndag. Haft matte, svenska och småföretagande. Hade prov på sf, så hann med tjugo över två bussen, bra! Mindre bra är att jag inte kunde nånting på provet, men jaja. NU ska jag käka lite och kolla smallville. bra, hej.

"minnet lever"








det blev skejt i kylan med Filippa i fredags. Sen åkte vi till sjonhem på fest och sen till visby för att sova. Dagen efter åt vi chips & dipp + cola som vanligt. Åkte sedan hem till burs. Skulle plugga med Linn, fast det blev inte så mycket plugg. Vi kollade lite film, åt onyttigt och umgiks med Sebbe, Henke, Fanny och Isabelle. Idag har jag, sebbe och pappa målat lite på huset. Snart klara! Vi åkte till kyrkogården också för att titta förbi mormor. Gravstenen har kommit, finast.

Borde plugga till provet imorgon, men jag ska nog kolla film eller serier istället. Livet.

could you be loved


ganstas på hemse

haaalllååååå. imorgon är det äntligen fredag, woho!! känns som det var helg nyss, men najnaj. Grymt! och om jag går i skolan imorgon så har jag klarat att gå i skolan varje dag i en hel vecka. EN HEL. Kalas på det.

Annars så har jag haft matteprov idag. mmm, älskar matte c. Kompis. Efter skolan gick jag in mot stan i orkanväder, typ. Fick med mig en tröja hem, sweeeeeeet. Ska snart laga mat, men först se lite smallville. poss

klickklickklick

coolaste trailern!

hemseeee







har inte gjort nånting i skolan idag. Bara suttit framför datorn och ja.. inte gjort nånting. Gjorde matte provet efter skolan ändå och fick G, yesssss. Åkte sen ut till hemse för att gå på torgdagen. Hängde mest med Amalia, Filippa & Sebbe. Åt bakad potatis, mums! och åkte karuseller. Käkade mumsmums också + att jag köpte kola och trosor. Bra kap det där.

Ska försöka sova lite nu, eller kolla på lite serier först. KRAM

Dont wanna rest, I dont wanna breath. When I wanna hear about life



tjenare. Klarat två skoldagar nu. Ska bara klara resten också, då har jag varit jävligt duktig.
Haft matte, konstruktion och engelska. Sämst. Matte prov på torsdag, men struntar nog i det. Har egentligen matte prov imorgon också, men struntar nog i det också, hehe.. Skejtat med Filippa idag och vi blir ju faktiskt bättre! Drog sen in till stan. Åt donken mat med Jakob och sen gick vi hem till honom & Carl. Victor och Jacob kom dit lite senare också. Softsoft.

Känner att jag verkligen inte kommer orka upp imorgon, men måste. Efter skolan blir det hemse torgdag, bästa dagen på året!!!! aj, godnatt.

all I ask of you








bilder från helgen

fredags; ut till hemse och skejta med Filippa. Äta god mat och sen dra till havdhem och dricka med några bra kompisar. Blev inte så mycket fest, men ja det blev bra.

Lördagen; Hängde en stund hemma hos Gustav och kollade film. Haha, bästa filmen alltså. Sen hem till Filippa och försöka planera kvällen. Jag drog tillslut in till stan för att dricka med bror, kusin och några till. Och jaa, festa i stan är aldrig något bra tydligen.

idag; Hängde med Sebbe och Victor ett tag tills jag & sebbe skulle hem. Har gjort lite läxor, eller en. Imorgon har jag prov och jag längtar.. GODNATT

You are now watching the throne, don't let me into my zone




RSS 2.0