Ligge??woohoo! LEDIG!! fast nja... sommarskola imorgon. Tror jag. Har ingen aning. Måste cykla in till stan i fall att. Ganska kul.. Ont i huvudet och taggar smallville, pöss!

There's a fog upon L.A. and my friends have lost their way
bilder från tisdagen & den sista från onsdaaaagen

tisdagen; efter jobbet drog jag in mot stan och lekte med Sofia. Vi gick omrking i stan, träffade Emmi & Ellen. Träffade också några stockholmare och plötsligt så var vi i kneippbyn. När klockan blev för mycket gick jag och Sofia till visby och sov, fan vad bra vi är!

onsdag; käka frukost på wayne's och sen gå runt i stan och kolla kläder. Innan jag skulle med bussen cyklade vi ner till kallis för att bada, men det blev inte av. På kvällen blev det fiket för mig och träffa många fina vänner. Bilder kommer!

you only live once

igår blev det herta med mor, camilla och Tobbe, gött! Hemma blev det sen att fixa crêpes, muffins, glass, kaffe och film! Myspyyys.
än så länge idag har jag varit ute och gått med Camilla & Tobbe och fått se kändis Fredrik som har köpt hus i burs, fett ballt assååå! Fikat hos morfar och fixat lite hemma. Nu blir det att städa och kubb!

I am the saboteur and I'll let you into my world
hallå! mobil bilder är bra de. Är äääntligen ledig!! wooohoo. Skulle egentligen åkt ut till burs, men slutar sent och bussarna går inte förens vid tio så åker ut imorgon. Vet att alla ville veta de där.

jaaaa, ska väl bara vara hemma. orkar inte göra ett nåe, men vill nog det ändå. Äsch, hej!

was it me, was it you?

jobbat idag och imorgon blir det mera jobb. Är helt slut i kroppen, vill vara ledig! Har egentligen sämst tider också, eftersom jag inte hinner göra något innan eller efter jobbet. Aj hui, klaaag. godnatt med er"I came back here because I was broken and I was stupid enough to think this place could fix me."jobbar hela dagarna. Har inte så mycket till liv nu. JO. Är redan trött och ska nog kolla smallville och trycka i mig vindruvor. Intressant. Längtar till helgen. Intressantare.

Alex är nere på ön. Camilla också. Snart kommer Angelica ner och sen Jessica! Älskar mina fina syskon! PUSS

You fooled me twice with your lies
ont i nacken och armarna. Känns som någon har slagit till mig under ögat? konstigt alltså.
Har tränat lite kubb och hjälpt till att städa dodgen idag. Fan vad jag längtar till kubb vm! Då jääävlar. Imorgon är det jobb och ska jobba ända till torsdag. Orkar inte!

ska väl kolla igenom bilderna från igår och sen kolla film med kaffe och naturgodis, ja det låter bra fan. TJA!

Laaauuu!

på väg hem med Sofia igår

var på Laubasar igår. små drygt, 50 taggare. Efterfest sen i någon lada, haha! Helt okej ändå faktiskt. Åka traktor, hoppa studsmatta, somna på vägen och till slut komma hem. Du är bra Sofia!

det är sommar, tänk på vintern!
äntligen ledig. Har fått sova ut. Gått omkring i ett grått visby. Fikat med mamma på wayne's coffee, mumma. Nu såhär på kvällen har jag varit med Daniel som jag inte har träffat på flera år känns det som, riktigt fint att träffa honom igen. Vi kollade film och pratade tills jag var tvungen att åka med bussen hem.

jag skakar. ut i mörkret. gå, gå, gå.

come together, right now. Over me!

Sofias bild! jävlar vad stadigt

känns som sommarlovet snart är slut och jag borde egentligen göra klart all skol skit som jag ligger efter i. Men det löser sig nog..

har bara jobbat idag och fan vad jag vill sluta på mitt jobb. Orkar inte, vill vara ledig! Aja. Mitt internet vill verkligen inte samarbeta så det kommer förmodligen inte komma upp några bilder från stånga idag.. Men man vet aldrig.

stångaaa

mobil bilder från stånga

såja! nu är stångaspelen över och ja det var ett par konstiga men ändå bra dagar. Orkar inte kolla igenom bilderna från min kamera. 631 bilder, woohoo! Är för trött för att göra det nu, så förhoppningsvis kommer bilderna upp någon vacker dag i veckan. Puss på er kompisar!

I’m up in the woods, I’m down on my mind

ballaste brudarna i burs!

Kul första dag i stånga och vi vann en match! Så jäklans bra, vi är grymmeee! Ska snart åka tillbaka till stånga och umgås med fina vänner. Förhoppningsvis så stannar jag kvar där tills på söndag, hoppas! puss

veteranbilsrallyt

bilder från veteranbilsrallyt i Lördags.

hostar som jag vet inte vad och ska snart cykla till jobbet. Orkar inte. Imorgon är det stångaspelen!!!

idag;har jobbat och efter det pärkat. Efter pärken drog jag ner till hamnen, träffade mamma och sebbe. Sen åkte jag, Sebbe och Ola till målgolfen och träffade David och Casper som man inte har sätt på flera år. Riktigt roligt!

Imorgon blir det jobb och sen ut till burs. TJARÅÅÅÅ

she's got a ticket to ride

Halloj! Har tydligen ett liv nu förtiden, därför jag inte bloggar så mycket.
meeeen! på fredags kvällen blev det att vara hemma hos Sara och bada med henne, Linda, Max, Robin och Maja samtidigt som det blixtrade och höll på, mysigt de. Spelade också lite kort och pratade.

På Lördagen åkte jag veteranbilsrally med pappa och Sebbe. Söndagen; åt glass på glassbaren med Linnea & Linn, pärkade sen med laget. Åt på donken och gick omkring i stan med Linnea. Linnea sov över hos mig så vi kollade true blood och sova, wiihoo!

IDAAAAG har jag och Linnea spelat kubb, hoppat lite studsmatta, försökt cykla lite enhjuling, gjort smoothie, kollat Lost och varit lite i stan. Brabra!

mycket text och snart är det stångaspelen, taggaaaa! pöss

Mm, I get high with a little help from my friends
igår; jobbade och gjorde fel på nästan allt, bra det. Direkt in till stan för att pärka och sen äta lite på donken och senare sitta nere vid strandpromenaden med Linnea.

idag; jobbjobbjobb. Stressigt men en helt okej dag ändå. Skulle egentligen partaja lite med Filippa och hennes kompis Sigrid. Men tror nog att det inte blir något för min del, tråååk. aja. Imorgon blir det veteranbilsrally, wooohooo! hejdå kompisar

RSS 2.0