för det är sånt vi gör



är med fina Denise! nu blire Lost

I look at you all see the love there that's sleeping





en vanlig måndag som går fort. Man hinner knappt vakna eller tänka. Engelska med en halv klass och teknik med facebook. Äta halvtaskig skolmat. Gå hem till Linda i snön med kylan i ansiktet. Med tanken att plugga, men det blir mest att dricka te och halv sova framför tv'n. Efter några timmars tidsfördriv blir det att gå i kylan till en fullpackad buss och tillslut komma hem och hamna framför datorn med en kopp kaffe och Lost.

puss

Götelaborg !














Tog inte så många bilder när jag var i Göteborg. Men några iaf!

Drog då till gbg i torsdags. Fick sitta på båten i 4 timmar istället för 3, men det gick väll bra ändå. Buss till stockholm sen tåget till Göteborg. Mötte Jessica och Camilla vid centralstationen och åkte hem till Camilla. Åt god mat och skrattade mycket. Sedan kollade vi på tv och åt mumsig kladdkaka.

Fredagen blev det att leta vinterjacka och skor. Hittade jacka till sist och fick med mig lite annat. Vi åt ute på indisk restaurang med Camilla och Tobbe senare på kvällen.

Hela Lördagen så hjälpte vi Angelica och Aydin att flytta till deras nya hus som är super fint! Det tog på krafterna men det var trevligt och kul!

På söndagen packade vi ihop, spelade Mario Kart (som vi gjorde dom andra dagarna också), fikade och sen hittade jag ett par skor också. Lämnade ett fint Göteborg och fina syskon tjugo i tre. Tåget tog lite extra lång tid, så vi hann inte med bussen till nynäs. Det enda valet var att ta taxi, så det fick det bli! Sen med båten hem till ett snöigt Gotland.

kram

brb, Göteborg !



har packat väskan igen. Imorron blir det Göteborg!
var egentligen ledig från skolan idag, men var duktig och åkte dit ändå. Bild och matte. Braaaaa! Vädret har varit en plåga. Har blåst, snöat och regnat. Ganska jobbigt. Men ännu så har inte snön kommit hit till Gotland, skönt faktiskt. Men det är snö i Göteborg. Bra att jag inte har någon vinterjacka, eller?

nu ska jag packa ner det sista och sen sova. Hörs på måndag! Kramkram

tack.



älskar att det är så bra väder ute så att Gotlandsbåten är inställd imorron. Tack.
Blir väll inget Göteborg nu. fan då. Ville verkligen dit och träffa mina fina syskon och co. nu är jag ledsen. Tack.

dränker mina sorger i Lost och går och lägger mig. HEJ!

We're just another boyband


Wait a minute, what's wrong, somethin broke?



längtar redan till sommaren. Men längtar också lite, lite till vintern också. Eller julen och min födelsedag.

idag har det då varit skola. Engelska och teknik. Var finfint det! Efter skolan kom mami och hämtade mig. Skulle köpa Robyn's nya skiva, men gotland är lite sega så den fanns inte.
Har nyss käkat och äntligen så funkar internet någorlunda bra. Ska snart duscha sen så blir det ph, vd och lost! Serier är allt braaaa.

poss haj

jag kunde inte bry mig mindre



drar helgen lite snabbt dåå.
i fredags vare skola. slutade tolv. Skönt! på kvällen var jag med Erik, Adam W, Adam S, Max, Johannes och Daniel. Vi var hemma hos daniel och kollade idol och film, fint de! Sov där också.
Lördag; Kollade skins och VD. Lagade mat. Såg film med Emelie och åt massa godis och chips, mumma!

Idag har jag vaknat lite på fel sida. Skulle egentligen ut och fota, men hade ingen lust alls. Men har iaf städat mitt rum, duktigt! Sen har jag pluggat lite. brabra!

nu ska jag kolla VD, sen blire sängen. Fast måste välja foton till bildprojektet också, faaaen.

KRAM

happiness is a warm gun.



skola idag som vanligt. Matte, idrott och TMS. Även om det är den längsta skoldagen vi har, så gick dagen ändå ganska snabbt.
Fick tillbaka mitt TMS prov. IG. Helt sjukt att alla i klassen fick IG, förutom två som fick G. Man behövde att ha 90 % rätt för att få G, tyep.
Hade prov också i TMS. Hade inte pluggat ett nåe till det, men klarade det med a little help from my friends.

Annars så har det inte hänt så mycket. Missat lite bussar hem och sovit lite. Kollat serier och skrivit klart svenska brevet. Känner mig ganska duktig. Engelskan ska också vara färdig tills imorron, men det får jag fixa med imorron istället.

Nu blir det VD och sängen.

godnatt!

I've seen the light / inside of clouds






halluuu!

försov mig imorse, så kom en timme för sent. Men hade bild och där har jag ändå inget att göra, så det var lugnt. Haft matte idag också och det gick väll helt okej!
Efter skolan så gick jag och Linda i kylan hem till henne. Vi drack massor med te och pluggade TMS. Det gick ganska segt, men vi blev klara med alla frågor.

Är as trött och vill verkligen sova. Men ska nog ta och göra i ordning kaffe eller glögg och sen plugga.

KRAM!

Just close your eyes let me hypnotize you



sitter och käkar pepparkakor och dricker glögg. Och fyfan vad stark den här glöggen var. Lite julkänslor iaf.
haft prov idag i datorkunskap. Gick väll inte så jätte bra, men får hoppas på det bästa! Var så jävla trött när jag gjorde provet. Höll på att somna flera gånger. Inte kul.

Drog hem till Linda som vanligt efter skolan. Vi skulle egentligen plugga, men vi hamnade framför tv'n och då somnade jag.

Nu ska jag se ph och sen sova, puuuusss!

är det så här det känns att va lycklig?



















så.

Oskar Linnros var bra. Riktigt bra. Att få sjunga med till hans låtar var lycka. En av det bästa var nog när han började sjunga på Inga Problem. Fan vad jag blev glad.
Mindre bra var att alla fjortisar knuffades och skrek HELA tiden. Och att spelningen inte höll på så länge. Men annars var det super. Fina vänner var med också!

With the world on your shoulders, what can you see?





äntligen så funkar mitt internet någorlunda bra.

seg och snabb skoldag. Bara teknik idag. Det rullade på fint. Drog hem till Linda (som vanligt) efter skolan. Vi åt och planerade för vårat foto projekt. Sen powerwalkade jag till bussen, men missade den. Så gick hem till Linda igen. Vi fortsatte att snacka om foto projektet sen kom min mami och hämtade mig.

Här hemma har jag inte haft så mycket liv. Kollat serier.
Nu tänkte jag sova, är faktiskt ganska trött. Prov imorron i datorkunskap. Har ingen aning om hur eller om vad jag ska plugga om, så får se hur det provet går.

godnaaaatt!

och farsan snarkar redan






tjenna benny!

i fredags blev det då Oskar. Bilder kommer imorron kanske!
I lördags åkte jag ut till kära burs. Sedan vidare till Denise. Vi såg Buffy, pratade och hade det mysigt. Dennis kom också dit ett tag. Finfint!

Idag blev det att fira pappa lite på fars dag. Vi gjorde tårta. Mummaaa! Nu ska jag kolla Lost tror jag. puss!

nått kommer brännas ner


så jävla söt kille alltsååå!

idag vare skola som vanligt. Har varit as trött (som vanligt?) fast det har rullat på ganska bra ändå.
Linn kom in till staden vid tre och nu sitter vi hemma hos mig. Drar snart in till stan för att se Oskar. Är inte så jätte taggad än, men lite!

nej nu ska vi väll fixa oss lite!

puuuusss

vi faller så fort vi reser oss upp





trötta och korta skoldagar. borde plugga, men orkar inte med alla läxor. just nu så orkar jag inte bry mig om skolan, även om jag måste. jag vill bara ha morgon dagen.

nu skriker sängen efter mig.

I came here to tell you something. Something that you once knew to be true.



Grattis till snygga Leonardo Dicaprio som blir hela 36 år idag!! Blir väll att kolla en film med honom sen.

hej hej hallå!



mitt internet går fortfarande segt. Inte kul. Men det löser sig.

Började tio i elva idag. Eller vi började tydligen åtta som vanligt. Men vår lärare får skylla sig själv att hon sa igår att hon kaanske skulle komma till skolan idag. Men det var skönt med sovmorgon!
Vi hade bara matte idag, så ganska onödigt att komma till skolan, men ligger så efter i matten så det går inte att missa.

Efter skolan drog jag hem till Linda en liten stund, sen vidare till Daniel. Vi drog vidare in till stan och gick omkring sen träffade vi Max och sen åkte jag heeeem.

nu ska ska jag laga lite mat. Sen kolla Lost kanske?

puuuuss

vi som alltid trycks ned trots att vi ställer upp


mössa Indiska, tröja fråna Gina Tricot och cheap monday jeans

typ så har jag sett ut idag, minus mössan.
Har kollat Lost, brabra. Har duschat också, för er som vill veta. Super intressant!
Skolan har varit helt okej. Haft grafisk kommunikation och datorkunskap, så datan hela dagen lååång! Som vanligt har jag varit trött, men det funkaaah.

Imorron har vi ingen bild, så det blir sovmorgon. S K Ö N T!

nej, nu ska jag snart sova. puuuuuuuss

det går bra nu, kompis det går bra nu

hatar mitt internet, går så jääääävla segt! Datormusen går också as segt och det går inte att ladda upp bilder... braa!



medan vi faller




fan vad trött jag är! Men kommer bli pigg sen när jag har tvättat bort sminket, inte bra.

Skolan har rullat på bra. Engelska och teknik, bra. Fick tillbaka provet från tekniken, behöver äns inte nämna vad jag fick. Slutade vid elva. Drog hem till Linda och käkade muffins och drack julmust, nomnom! Vi kollade på film. Eller jag sov och Linda kollade på filmen. Fick självklart lite sömnparalys också. Dom blir bara konstigare och konstigare.
Här hemma har jag kollat på True Blood och Vampire Diaries. Vampyrer alltsååå..

Börjar halv nio imorron, men tippar på att jag får sitta där en timme innan. Älskar att bussarna går så bra!

neeej, nu ska jag ta bort sminket och sånt jobbigt.
puuuusss

allting börjar om, jag kan börja om.






hallå på er där uteee! har nyss käkat tacos. Mumma säger jag bara!
I Lördags åkte jag ut till burs. Mysigt, mysigt! Vi bar upp ved på trappen, duktigt. Sen lagade jag och Jessica mat, duktigt! Vid sju tiden åkte jag in till staden. Jag, Denise, Filippa och Adam var hemma hos Daniel och kollade på film. Trevligt !

I torsdags var det säve fest ocksåå. Bilder finns på facebook! Det var kul, men i fredags var man inte speciellt pigg. Fint det.

neeeej nu ska jag nog duscha eller nått! kramkram

vi flyger utan vingar, i skuggan av betong



första skoldagen efter höstlovet. Var en kort och bra dag! Efter skolan så åkte jag hem till Linda. Hon bytte om sen cyklade vi in till stan och träffade Daniel & Adam. Adam drog ganska snabbt så jag, Linda och Daniel stod och snackade. Vi stod typ utanför Åhléns jätte länge, haha. Blåste äckligt mkt och var svin kallt!

Träffade Louise också! as kul! det var jätte länge sen jag träffade henne, så det var roligt! Efter ett tag drog Daniel hem och jag & Linda drog hem till Linda. Vi lyssnade på Dannes nya platta och drack te. Sen åkte jag hem!

Nu ska jag äta glass och se Lost.

puuuss

Svart vitt och allt däremellan






så bra. sådär lagom bra. sådär bäst!

Love is asking to be loved





tänkte skriva något vettigt här, men vet inte riktigt vad.
Har ju haft höstlov nu hela förra veckan + måndag och tisdag, så det har varit skönt! Det är väll därför jag inte har skrivit något här, haft andra saker för mig. Men ska väll försöka skriva mera nu när skolan börjar igen.

Imorron är det kort dag. Bild & matte, så slutar tolv. Efter skolan ska jag in till stan och kolla jacka och sen köpa Daniel Adams-Ray skiva som släpps imorron! Längtar och förhoppnings vis så är skivan grymt bra!

Nej nu ska jag väll snart sova. Vi hörs, puss!

bildeeeer


















bilder från fredagen. Kommer nog upp på fb också, när jag orkar!

I fredags drog jag ut till stånga till Dennis. Det var helt okej kul! När alla hade åkt hem så drog jag, denise, filippa och dennis hem till mig. Vi åkte husvagn och ja det var kul! Ganska tråkigt i burs, men ändå skönt att få sova hemma. Så jaaa, helt okej kväll!

nu ska jag käka och sen duscha. skriver nog senare

possN

RSS 2.0