-




Hejsan!
Idag var det en skön skoldag. Hade bara slöjd och musik, sen var det Underbara Ungdomar. Det var ganska intressant. Efter det gick jag, Sara och Nora lite i stan. Sen åkte dom med bussen hem och jag åkte med mamma hem. Hittade en kjol som jag tror att jag ska ha på skolavslutningen.
Imorron är det valborg, och jag ska vara ute i Burs. Nora ska följa med. Trevligt! Hoppas det inte regnar som det gjorde idag!

Nu ska jag se på Vampire Diaries och sen filmen Blood Diamond med Leonardo DiCaprio!

puss

C'mon everybody and move your feet









Idag var det en ganska skön skoldag. Allt gick ganska snabbt. Vi var på skolbio. Såg på Mean Girls. Har sett den förut, och den är ganska bra. Efter gick jag, Nora och Vickan runt i stan och åt glass. Nora åkte med mig hem. Vi tog kort och pratade om valborg.

Nu ska jag käka och sen ska jag träna. Imorron är det beeptest och sen är det enskilt foto också, tror jag iaf..

puss

ring the alarm-a






Igår så kom Denise, Emelie, Marcus & Kevin till oss. Vi rökte vattenpipa, spelade kubb och såg på film. Mysigt!

Idag har jag och Sebbe städat på gården, så nu ser det någorlunda bra ut. Bra det. Ska se på tv nu tror jag och sen duscha. Är as trött så funderar på att gå och sova också.. jag får se

puss

bilder från igår;










hallåå!
Igår så åkte jag som sagt ut till burs. Missade stånga bussen. Varje gång man går av vid hemse busstation så åker stånga bussen precis när 11'an har stannat..! Så jag fick sitta på pappas jobb i typ tre timmar..
Men jag gjorde inget speciellt igår. Var as trött och seg.
Idag har jag städat huset. Eller damsugit typ överallt. Skulle egentligen springa idag också, men jag var inte speciellt sugen på att springa, så ska kanske göra det lite senare idag. Innan det blir mörkt.

Nej nu ska jag fortsätta att städa!

puuss

godnatt




Det blev att trampa på crosstrainern istället för att springa vid kinner. Kom hem sent och sen var/är det så dåligt väder ute också. Trampade i en halvtimme, och är jäkligt stolt över mig själv. För att vara jag, så var det bra!
Nationella var ju idag också. Det gick väll sådär.. inte så bra. Men jag hoppas på några rätt iaf.
På elevens val så orkade jag inte plugga något, så jag, Amanda, Ronjah & Louise gick till hemkunskapen och var med där och baka te kakor. As gott! Missade kvart i fyra bussen, så jag och Louise gick omkring på stan. Kom hem vid sex tiden och jag har aldrig varit så här trött som jag var idag! Helt sjukt. Men nu är jag pigg.
Imorron åker jag med bussen till hemse. Ska va hos pappa över helgen. Det blir bra!

Nu ska jag packa ihop lite kläder, sen sova!
puss & godnatt

Jag var, är och kommer alltid att bara vara


snook

Godmorgon!
Skulle egentligen vara i skolan nu. Meeeen, jag vill inte! Eller, jag missade bussen. Den kom tidigare än vanligt, så då åkte den förbi mig. Men sebbes klass börjar 09.00 idag, så då kan min klass också göra det. Och sen så har vi bara slöjd nu, så det gör nog inte så mycket.
Nationella prov i matte idag också! det börjar vi nio va? Jo, det tror jag. Hoppas!

Igår var det Lost också! Åååh, vad bra det är! Men dom i USA har bara några avsnitt kvar, sen får dom se slutet. Så orättvist! Men aja, ska käka frukost nuu

puss

Snööööööö



Imorse blev det en liten chock när man såg att det snöade! Nu när det äntligen har varit bra väder, så blir det grått och tråkigt. Det måste väll ändå bli fint i helgen!
Jag skulle springa idag också. Men jag var på sån där information grej på Christoffer Polhemgymnasiet om Teknik. Teknik verkar vara den jobbigaste linjen av alla! Nej men, man ska vara bra på matte. Kunna typ A, B, C och D ! Sen ska man tycka det är kul med matte, och sen ska man tycka om kemi och fysik. Och allt det där hatar jag! Så jag är inte lika säker på om jag ska gå på teknik längre.. Får se hur det blir.

Imorron är det NP i matte. Inga kommentarer, får hoppas på det bästa. Skulle tagit med SO grejen idag igen, men glömde! Bläää.. hatar skolan jusst nu.
Ska nog sova lite nu, för är as trött. Och ikväll så är det många bra program, så måste vara pigg till det!

puuuuuss

I've got some news for you,


kofta från JC, Linne från Cubus och kjol från Åhléns

Var i skolan idag. En helt okej dag. Vi har pratat lite om vad vi ska göra på vår klassresa. Vi kommer ju inte komma någonstans, men nått kul måste vi ändå få göra! Men det verkar som att våra klass lärare inte vill/orkar nått sånt. Vi får inte sova över, för då litar dom inte på oss.. aja, man får hoppas på det bästa

Har inte gjort så mycket mer idag. Var aaaas trött när jag kom hem, så somnade nästan på en gång.
Borde skriva om Problem i världen, men jag glömde papprena i skolan. Borde också träna, men är för trött. Borde också städa mitt rum, men orkar inte. Borde också börja skriva på min deckare, men har ingen fantasi!

hej då, puss


Vi blir aldrig som dom från stan



Idag försov jag mig. Bussen kommer typ vid halv åtta, och jag vaknade (eller sebbe väckte mig) vid tjugo över sju. Hade glömt att ställa väckarklockan, bra Simone!
Men liten stund efter det fick jag ont i huvudet. Och sen efter det ont i magen. Så jag stannade hemma.
Har fortfarande ont i huvudet, men magen är bättre.

Missade inte så mycket i skolan (tror jag) eftersom det var en kort dag. Det enda jag hade sett i fram emot idag var idrotten och språket. Resten av dan var tråkiga lektioner.

neej, nu ska jag ta en alvedon och sen se film, eller nått.

puss

kubb & marabou





Spelade kubb med Sebbe förut då. Van en gång, stolt !
Tränade förut också, på crosstrainern i tjugo minuter, också stolt. Haha, men det var väll bra.

Vad har jag gjort mer idag? Lämnat av Linn vid bussen. Sen efter det åkte jag och mamma till Willys. Typ det enda stället i stan man kan handla på. Är ju sån där betalningsautomat på varenda parkering i stan. Hittade den nya marabou Passion. Den var gooood.

Nu ska jag sova, för imorron är det skola

puss & godnatt!

En dag med Linn

Igår så var jag med Linn hela dan. Vi gick omkring i visby. Åt lunch/middag på ringduvan, åt glass, provade billiga solbrillor, såg på bio och fikade. Lite allt möjligt. Linn sov över hos mig också. Orkar/hinner inte berätta nått mer, för ska ut och spela kubb med Sebbe.
Men här är lite bilder;

















Ut och springa











Hej på er där framför datan. Kom hem från skolan vid halv tre, tre. Vädret var inte det bästa idag. Regn och kallt. Så jag som skulle springa efter skolan blev ju inte så pepp på det när det regnade ute. Men helt plötsligt så kom solen fram. Så då drog jag och mamma till kinner och sprang. Jobbigt, men skönt.

Idag var det ju NP i matte. Det gick väll som jag hade trott. Sådääär bra... och jag kom in på Teknik! Eller, det kan ju alltid ändras, men kom in ialla fall. Good, good.

Idag blir det bara att ta det lugnt. så nu ska jag börja med det!

puss

Nigahiga

Vill bara slänga upp ett klipp med Nigahiga innan jag ska gå och lägga mig. Så jävla skön kille det där. Hans senaste klipp som han la upp handlar om Justin Bieber. Så jävla roligt, hahah! aja, good night!

 

 


here comes the sun king




Gud vad vädret har varit skönt idag! Varmt och soligt. Längtar till sommaren!

När jag kom hem skulle jag egentligen dra till kinner och springa, men jag var för trött och lat. Så imorron så blir det istället. Då slutar jag tidigare också.
Idag fick man också reda på om man kom in på sitt gymnasieval. Jag fattade inte riktigt om jag kom in på teknik, tror inte det. Jaja, tror ändå att jag aldrig skulle orka med teknik. För mycket matte..
Apropå matte så är du ju ett härligt nationellt prov i morron i matte! Det kommer verkligen inte gå bra, men får väll göra mitt bästa. + att jag måste lämna in en SO grej imorron som jag inte är klar med, men då är det viktigare att jag klarar NP istället, vill inte ha IG i matte.

Så nu ska jag pluggaa

puss

Till I get to the bottom and I see you again




Idag har det varit vanlig skola. Inga kommentarer. Det var som vanligt

Nästan direkt efter jag kom hem så åkte jag och mamma till kinner och sprang. Jag har så dålig kondition! Så jag sprang bara 1.1 km och sen sprang jag en hinder bana som finns där, två gånger.
Det var jätte fint där. Alldeles vindstilla och solen sken! Vi ska nog åka dit imorron igen och springa och kanske nån gång i helgen.

Ikväll är det tv kväll, så ska sova lite nu. Internet går så segt och det finns inget att göra. Men ska plugga sen innan all tv.

puss

I'm mad, really bad. But don't tell my mum & dad


kofta från H&M och T-shirt från Cubus

Jag orkar inte träna nånting idag, tror att man inte behöver göra det varje dag, eller? Aja, har ju haft gympa idag så det är ju motion.
Jag, mamma, krister och sebbe (tror jag) ska in snart till grannen. Vi ska typ äta tårta för han har fyllt år. Och tårta är väll ingen bra ideé när jag har hälsovecka? Jaja..

Ska till grannen nu, vi höres!

Nothing is real and nothing to get hung about.



Idag började vi med ett beep test på gympan. Gick inte bra ska jag säga. Vi ska ha ett till beep test om några veckor. Så den här veckan + veckan efter ska vi ha ett hälsoprojekt. Så i två veckor ska vi skriva upp hur många timmar vi sover per natt och hur mycket vi tränar. Och en av dom veckorna ska vi skriva vad vi äter också.

Så nu gäller det att äta någorlunda nyttigt och träna och sova bra. Jag har ju börjat bra med två jordnötssmör mackor.. host.. Men det ska bli ganska kul. Då slipper jag i alla fall mammas tjat om att jag inte tränar, haha!

see ya!

i'm a ninja, Of the dance floor



I fredags åkte jag ut till burs. När bussen precis åkte så ringde expert och sa att objektivet hade kommit, bra.. Om dom hade ringt lite tidigare så hade jag ju kunnat ta några bilder under helgen. Men aja...
I alla fall så kom det över lite folk till oss, vi gjorde väll det vanliga. Men det var kul!
På lördagen sov jag länge. Lite för länge.. Linn kom iaf över vid åtta tiden och då såg vi på tv och sånt. I morse, eller vid tolv nånting så gick vi ut och sprang. Duktigt! Sen spelade vi kubb med sebbe. Efter det cyklade Linn hem och jag och sebbe åkte hem till mamma.

Nu har jag inte gjort speciellt mycket. Ska sova snart, för imorron börjar skolan igen. Härligt! Neej, nu ska jag sovaa

puss

Get back to where you once belonged



Snart ska jag åka ut till burs. Det ska bli trevligt!

Expert har inte medelat än om mitt objektiv, så jag antar att det kommer nästa vecka. Så det blir inga bilder från helgen. Men, men.

Nu ska jag packa ihop lite kläder sen ta nått att äta. Vi hörs under helgen, eller på måndag!
puuss

Ge mig lite sommar tack!





hallå på er där ute.. idag har jag gjort nada.
Har gått upp tidigt (tidigare en vanligt..) och åkt ut till Stånga och hämtat upp Sebbe som har varit på lan. Sen när vi kom hem sov jag. Seeeeen så har jag bara suttit vid datan. Har kollat på Vampires Diaries.

Imorron så kommer kanske mitt objektiv. Så om det gör det, så ska jag åka in till stan och hämta det. Sen så ska jag kanske åka ut till burs. Har inte varit där på hela påsklovet, så jag ska nog hälsa på pappa och katterna och sånt.

Nu ska jag kanske se på film, eller bara sova

puss


Onödigt babbel

jag har verkligen ingenting att göra. Är inte trött, som man egentlig skulle varit vi den här tiden.
Ska äta frukost nu. Japp, det ska jag! Yoghurt och macka och vatten. Är alltid hungrig på kvällen, aldrig på morgonen. Konstigt det där. Men det ska bli gott. Längtar. Intressant

Ska se film också. Det har jag gjort hela dan igår och idag. Igår såg jag Fast and Furious, den var braaaa. Sen såg jag A walk to remember. Den var också bra, men sorglig. 2 filmer = hela dan..
Det känns som jag gråter till alla sorgliga filmer. Förut grät jag nästan aldrig till sorgliga filmer, det var liksom inte sorgligt. Men nu så gör jag det. Konstigt.

Nu för tiden sitter jag ofta och lyssnar på låtar från Lost. Och det är ju inga sjung låtar, utan bara instrument låtar. Men det är fint, och man känner verkligen känslan som låten ska framhäva (säger man så?)

Denna tex;
Michael Giacchino - Ji Yeon (Life & Death)


Börjar nästan gråta! Så fint är det.

Det här var intressant att läsa, jag vet det! Nu ska jag se film IGEN! Och nu ska jag se en film som alla redan har sett, bättre sent än aldrig? 500 Days of Summer.

puss & godnatt

Forever never seems that long until you're grown




shortsen hittade jag inne på Bikbok 299 :- Grönvit randiga från Åhléns 199 kr. Och blåvit randiga tröjan från Cubus, 129 kr


Blev sugen på att kolla filmen Across The Universe , så det blir det nu.

pusspuss

looking glass half full



Hola amigos!

Har varit i staden idag. Lämnade in kameran. Jag trodde att jag skulle få betala, eftersom vi hade orsakat skadan. Men som tur var så fans det försäkring på kameran! Så jag kommer få ett nytt objektiv + att det var lite bättre, och sen bara betala 100 spänn! Han i affären tror att objektivet kommer på fredag. Hoppas!

Kollade runt i lite affärer och fick med mig ett par shorts och två t-shirts hem. Bra till sommaren.

Nu ska jag spela CS, haha! :D

puuuss

There's nothing to do and there's nothing to say


Lily Allen

Hejsaan! Hemma igen. Eller kom hem för några timmar sen.

Igår så sov jag då hos Vickan. Vi såg på film och spelade kubb.
Idag cyklade vi med Vickan's tandem till södervärn och såg på när vår klass spelade påsk kuppen. Dom förlorade tyvärr alla matcher.. förutom en tror jag. Eller dom van automatiskt eftersom det laget dom skulle möta in kom dit..? Nått sånt..
Sen så cyklade jag, Vickan, Amanda och Ronjah till öster. Fyra personer på en tandemcykel gick inte. Haha, vi cyklade mitt i vägen och satt gaaanska konstigt. Haha, så vi fick gå istället.

Funderar på att klippa lugg igen. Kanske till sommaren, får se.. Nu ska jag se på en film.

Puss

Don't worry about a thing, 'Cause every little thing gonna be all right.



Hola!

Kommer nog inte blogga så mkt framöver, eller det kmr inte bli så mkt bilder. Objektivet är sönder. Inget allvarligt, men ska lämna in den till expert på tisdagen tror jag.

På Måndag ska jag och Vickan se på när våran klass ska spela påsk kuppen. Så imorron ska jag sova över hos Vickan, för jag kan inte komma in till stan på måndagen. Gotlands busstrafik är verkligen inte den bästa.
Kan nog få med mig någon digital kamera som jag kan ta kort med, så det blir några bilder iaf :)

Nu ska jag se Torkel i knipa, haha. As länge sen man såg den! Sen sova, upp tidigt imorron.

puss, vi hörs på måndag!


We take a walk, the sun is shining down Burns my feet as they touch the ground





Kan väll börja med Glad Påsk! För det är väll påsk idag?

Jaja.., Åkte in till staden med mamma och Sebbe. Vi åkte till Farbror Fynd för att fynda.. men det blev inget. Sen efter åkte vi till hamnen. Rättare sagt Glass Magasinet. Det öppnade förra veckan tror jag, eller nått liknande. Jag tog smakerna Caffe Latte och Strawberry Cheskake. Mumsigt !

Vad ska jag göra nu då? Tänkte skissa lite på hur mitt rum ska se ut. Och se någon film. Är sugen att se en skräckfilm. Och det passar ju nu mitt på dan, hehe.

puuuss

I am not LOST, I am with the OTHERS



Helloooo

Knåpade ihop en header lite snabbt, var trött på min gammla.. får väll fixa ny design också, nån gång..

Idag har jag inte gjort något speciellt. haft ont i huvudet och varit seg. Haft lite ont i ögonen också, sitter för mycket vid datorn. Men, men.. Imorron ska jag nog åka in till staden med mammsen och kolla om jag hittar någon billig möbel till rummet. Kommer säkert kolla kläder också.

Internett går fortfarande långsamt, så ska nog kolla film och sen sova.



Två Låtar jag har haft på hjärnan den senaste veckan;

The Midnight Beast - Lez Be Friends

Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone

 

puuuuuuuss


Det har vart en lång, mörk, ensam vinter - oroa dig inte



Jacka från Vila, halsduk har mormor gjort, t-shirt från Gina Tricot, kjol från monki, kofta från bikbok, vans.

Har kollat på Vampire Diaries. Det var bra och spännande! Nu är jag sjukt trött. Funderar på att sova.. fast vet inte. Internett krånglar, så det går aaaaaaas segt. Och jag är sugen på nått gott.. men jag ska försöka minska på godis och sånt, det kostar pengar Mats du vet, ååh, köping! Bäst !

Neeej, nu ska jag kanske.. plugga matte?

hugs

Påskris




Har klätt granen, eller riset. Höhö. Det var enkelt! Och det blev färggrant som jag hoppas på att påsken blir!
Har nyss också käkat Tacopaj, muuumz. Är proppmätt och trött. Men om cirkus 20 minuter så börjar Vampire Diaries ! spännandeeee

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. så posss

Vår !





Första april, sol ute och påsklov! Kan nog inte bli bättre för tillfälle.

Idag började vi nio med bad. Det var helt okej, bara att det var trångt i bassängen och man krockade in i alla, så det såg mer ut som i filmen Titanic när båten sjönk och alla människor sprattlade omkring i vattnet. Så var det ungefär.. nästan.
Vi simmade 1 km, har jag för mig. 20 varv i alla fall.. Så det var ganska jobbigt, och då och då drabbades man av panik när det blev för trångt och man nästan höll på att drunkna. Men vi klarade oss.
Efter bastade vi lite och kom en kvart för sent.

På dom två andra lektionerna så pratade vi om olika saker och sen kom en som heter Bosse och hade en föreläsning om hur det är om att vara förlamad.
Han har varit med om en bil olycka, så han är nu förlamad från midjan och neråt. Det var intressant att lyssna på.

Slutade två, så det var skönt att ta den tidiga bussen hem.

Nu ska jag.. fördriva tiden.
puss

RSS 2.0