lalalhar ingen koll vad jag gör om dagarna, men sånt är livet. MEN i onsdags såg jag, Sofia, Filip, Joel & Björn Battleship på bio. Asnajs var den. Grymt snyggt gjord och bra handling. Efter bion drog vi, förutom Björn, hem till Sofia. Drack öl, vin och lyssnade på musik. Mys alltså.

Nu sitter jag i burs med Sofia, Filip kommer hit sen och då ska vi se film. JAAAA, nu kilar jag. HEJDÅ

10-11/4 - Dag 1 & 2 i Göteborg


Upp tidigt och åka båt, buss och tåg i fleeera timmar.


Framme i Göteborg mötte vi Camilla & Jessica. Gick till ett fik och fikade. Glömde bort kameran lite sen på kvällen. Då vi mest bara åt mat och tog det lugnt.
Andra dagen vandrade vi runt i stan. Lunchade med Angelica också!


second hand shoppade.

Camilla i en finfin klänning

LINN


mot kvällen åt jag, Linn, mor, Angelica och Lola den godaste pizzan. MUMS

glass
I tisdags efter skolan åt jag årets första kulglass på glassbaren med Linnea, Sofia & Sofias far. Sjukligt gott. Längtar till varmare vårdagar och sommar.

you and me


en torsdag


Vi fick påsklov en torsdag. Jag & Linnea följde med Sofia när hon fyllde i sin tatuering. Efter handlade vi massa godsaker och begav oss hem till Sofia. Där målade vi fina påskägg, åt chips, grönsaker & dipp, kollade film och BB. Det var en väldigt fin början på lovet.

BAJENkan inte fatta att jag missar detta. Åh, hjärta.

.Hej Filippa. saknar dig

varför ska vi gå ut?


Sofia's bild från igåååår

sitter i burs hos far min. Dricker kaffe och svettas ihjäl. jag är mysig. Är helt yr i skallen och funderar på att duscha lite, men bara lite. Tror att det kommer några vackra människor hit snart. Eller ja, senare ikvälllll. Annars så får jag sitta själv och dricka lite öl och ha myskväll med katten. LITE PUSS

jag får göra vad jag vill, jag är inte bara din. Du är inte bara min, du får göra vad du vill.April med ny vecka, ny måndag och snart påsklov. Mått allmänt konstigt idag. Är för trött, har för ont i huvudet, mår för illa, har för mycket halsbränna, skakar för mycket. Najs. Snö ute, men bra nog så smälter det igen. Ska kolla That' 70s show och försöka plugga. Snart åker jag till fina Göteborg, kommer bli bäst!!

helgen
Helgen blev ganska oklar och spontan. I fredags så bestämde jag och Linnea att stanna i staden och dricka. Kom över några kompisar hem till Linnea och vi hade allmänt bra. På lördagen bestämde vi oss för ännu en kväll med bra vänner. Drog hem till en kompis och var där i några timmar, gick ner till storatorget och vände ganska snabbt. Hittade fler kompisar och drog hem till Linnea och sen vidare upp till hennes granne och sen ner till henne igen. En av det få bra gångerna i visby.

RSS 2.0