så jäkla bra


en tisdag till 15/5
en annan tisdag så spelade jag och Linda lite pärk efter skolan. Senare träffade jag fyra fina tjejer. Firade att Denise hade fyllt 17 och att Emmi skulle bli 18. Åt god mat på joda, sen glass & kaffe på glassbaren. En underbar dag helt enkelt!

en tisdag


hallå främling.

I Tisdags var jag och Sofia hemma hos Linda. Vi kollade film och åt godaste fruktsalladen. Åkte runt lite och hade det bra. Dagen efter åt vi frukost ute i solen, Sofia åkte till sudret så jag och Linda åkte ner till hamnen och solade i hennes familjs båt. Sen blev det pärk i flera timmar. FINT

-


ännu en bild som min duktiga syster har tagit!

hade tänkt att göra massa saker idag. Men eftersom min mobil knappt funkar, så försöker min snälla storebror att hjälpa mig nu och då kan jag inte lämna huset riktigt. jaaaa, ska nog ringa min andra bror och planera för kvällen. tjingeling och allt det där.

13/4 - Dag 4 i Göteborg

Dag fyra bjöd Jessica på frukost hemma hos henne. Det blev gröt, kaffe, ägg, mackor, smoothie och mumsiga pålägg. Med mätta magar åkte vi till slottskogen och såg på fina djur. Efter det begav vi oss till ett fik och fikade. På kvällen har jag för mig att vi stannade kvar hemma hos Jessica. Kollade kläder, lagade mat och såg på TV.

12/4 - Dag 3 i GöteborgVi åkte hem till Camilla & Tobbe som bjöd på frukost. Det bjöds på kaffe, fruktsallad, hembakat bröd och annat gott. Efter frukosten fick jag vara lite modell till Camilla som skulle skicka in bilder till en fotoskola. (några av bilderna) Jag och Linn begav oss lite senare in till nordstan för att shoppa lite mer och äta godaste lunchen.

och varför blåser det när molnen kommer iland?


foto; Camilla Fredin

missar skolan igen. Sover istället och ser ifatt serier. Dricker kaffe och solar med musik i öronen. Det är fredag och äntligen helg, men får ångest och panik eftersom helgen är så oplanerad.

"och hon säger att hon döljer sin sorg och försöker se lycklig ut. Jag förstår inte varför"sover bort måndagen så som en vana. Med trötta dagar och första pärk träningen, med vårsolen i ögonen och ljumma vindar. Dricker öl och ritar fula bilder. Stressar med alla läxor som aldrig blir klara. Snart helg igen. Då kan jag andas.

see if I can catch a dream.efter att ha varit ledig från hundra måndagar så känns det förjävligt med skola imorgon. Och med tusen läxor som borde ha varit klara till imorgon, har jag knappt börjat med nånting. Önskar jag tyckte om att plugga. Önskar att jag var smart. Önskar att jag inte var lat.

The Avengersjaaa, det blev mer bio i Onsdags. The Avengers. Svin bra alltså. Också lika snyggt gjord och helt underbar. Älskar superhjältar.

Ska försöka att fixa alla dessa jäkla bilder och försöka skriva lite mer. Men har inte tid. jaja, sitter i burs nu med Sofia. Ska seeen dra och dricka i rone. Najs. hejdååå

RSS 2.0