I got to shine, Now throw your hands up in the sky



chacha!

nyår är bestämt nu och hoppas på att det blir grymt. Är inte så taggad, men lär bli det imorron.
idag har jag försökt städa mitt rum. Det har inte gått så jätte bra, får fortsätta imorron. Har äntligen målat mina hyllor också. Ska måla ett till lager imorron sen äre bara att sätta upp dom på väggen. Blir nog finfint!

jajajaaa. Ska mumsa i mig choklad och kolla Easy A som jag inte kollade klart igår. Brabra. PUSS

julklapp + fynd



fick detta från mina fina familj i julklapp + raggsockor, påslakan och porslin snögubbe från mormor & morfar


och detta fyndade jag idag på mellandags rean. Från carlings, jc och H&M

I can make your storm feel sky blue







har varit hemma hela långa dan. Har inte gjort ett nåe. Bra!
tror att Sebbe har smittat mig med hans förkylning. Lagom bra nu till nyår. Hur det nu blir på nyår.

igår


Alex fyllde 29

vi åkte in till mamma och fikade

krister, jessica och alexander

Alex, pappa och Sebbe

åt god tårta

Camilla åkte med flyget tillbaka till Göteborg. KRAM!

Julafton


julen närmade sig. Jag, camilla och sebbe klädde granen

På julaftons morgonen blev det grötfrukost

Ringo myste i kökssoffan

Camilla sydde
Jessica fixar


Vi åkte bort till mormor och morfar. Jessica och Camilla tog sparken

Jessica

Sebastian, camilla och pappa i soffan hos mormor och morfar

glad mormor, mamma och morfar

efter att kollat på kalle anka och fikat hemma hos morföräldrarna begav vi oss hem och åt julmat

familjen

jessi

efter god julmat blev det glögg, hemmagjord julgodis och öppna klappar

fin jul!

God Jul pa er!


galne










i Tisdags lekte jag med Sofia och Linnea. Vi kollade film, spelade spel och busade. Vi va med killarna som bor under dom också. Dom tävlade om vem som kunde få in fläst bullar i munnen och vem som kunde dricka 1 L vatten snabbast. Lite små galne sådär.

Eftersom jag, Sofia och Linnea skulle dygna fick vi försöka hitta på så mycket som möjligt. Vid fyra tiden gick vi hem till André och Carl och kastade snöbollar på deras fönster. Vi var också elaka och mulade dom och sen skottade vi upp snö framför deras dörr så dom inte skulle komma ut nästa dag. Vi trodde såklart att dom skulle få upp dörren, men det fick dom inte. HAHAHAH, vi är så elaka.

Vi höll oss vakna enda tills skolan började vid halv nio. Vi såg på något julspex som var ganska tråkigt. Vid halv tio slutade det och vi drog hem till Sofia och Linnea. Sebbe kom också dit. Vi åt nudlar och sen såg vi på film. Somnade på en gång och sov till klockan blev halv sex typ? BRA!

sååå, det var min fina tisdag + onsdag. Ska kolla film och sova nu. Imorron drar jag och sebbe in till stan vid halv tio och sen åker vi ut till burs och träffar Alexander, Jessica och Camilla som har kommit till Gotland, fint!

presenter


strumpor, strumpbyxor, trosor, deo, inception & Lost 6. + öronhängen och lite kläder

har inte orkar skrivit något, men får väll ta och göra det nu.
jag och min kära bror blev 16 i måndags och hade födelsedagskalas ute i burs i lördags. Roligt folk kom dit och ja, det var riktigt kul!
På måndagen var det kort skoldag och resten av dagen handlade jag, sebbe och mamma julklappar. På kvällen åt vi pizza och fick våra presenter. Sen kollade jag och sebbe på Inception. Fint!

Let's just go!


jacka från carlings. Mössa från indiska. Halsduk från bikbok. Linne och kofta från H&M

Åker ut till burs imorron. Blir att städa ungefär hela huset. Eller nästan hela iaf. På lördag kommer några kompisar till oss. Eller några vet jag inte.. kul blir det nog!

nu ska jag återgå till packning och pluggning! pöss




stormy weather






fyfan. är spymätt. så ni vet.

skola som vanligt. Matte, idrott och TMS. Helt okej, även om torsdagar är en av dom värsta dagarna på veckan så rullade det på hyfsat bra.
Efter skolan mötte jag upp Linn. Träffade Nicolina en snabbis också. Jag och Linn gick till hedbergs och fikade och snackade skit. Skönt och kul att träffa och bara prata med Linn. Vi gick runt och kollade lite julklappar och kläder också.

nu ska jag kolla på PH som jag missade, sen skins och sen plugga.

pussN

samma prat, varje dag




skola idag. som vanligt.

kram

tjenna benny !

sitter hemma hos Linda och kan inte sova. Brabra. Bra att man kan snygga sig i camen, eller?
godnatt meddi

och jag vet att jag bara drömmer. om dig. om oss. om allt



ont i huvudet, känns lagom bra. Prov imorron som jag inte har pluggat ett nåe på, känns ännu bättre. Jag har inte tillräckligt med tid.

It’s all over like steps in the first snow





yesyes.
åkte söder ut, till burs. Följde med Linn hem, Nicolina hängde också med. Vi åt. Det var gott. Sen hämtade pappa mig. Skulle egentligen upp till hemse och se lucia grejen, men skjutsen krånglade. Hade ändå inga pengar. På lördagen skulle jag egentligen va med Denise, men skjutsen krånglade då också. Satt hemma själv och kollade skins och gjorde äckliga chokladbollar.

idag åkte jag in till stan och kollade på Olle, Andreas och Linnea från idol. Bra, men kallt. Gick hem till Linda efter och värmde mig med filt och te. Sen hem!

intressant eller? puss

This Boy's Life





















pepparkakståg!














igår så följde jag och sebbe med hem till Sofia och Linnea. André hängde också med. Vi gjorde pepparkakståg! Det blev väll helt okej. Eller det blev as snyggt! Tog kvart över nio bussen och kom hem kanske halv, kvart i tio? Duschade, åt macka och sen sova.

Idag stannade jag hemma från skolan. Ont i huvudet, snorig, ont i halsen. Sånt där mysigt ni vet. Fast skulle väll ha varit bättre om jag hade åkt in till skolan, eftersom jag hade prov idag + att jag och Linda skulle göra klart tekniken. Aja, drar nog till skolan imorron om jag mår bättre.

naij, puss!

klippa lugg?




funderar lite smått på att skaffa lugg igen. Men jag kommer nog se ganska liten ut (som om jag inte redan gör det?)

kul att vi har prov imorron och jag kan inte öppna upp dokumentet där all text som vi ska plugga till, på min dator. Det känns bra. Och kul att jag hostar och snorar HELA tiden. Kan snart inte prata.

Snart kallar sängen. Först cs, LOL

lite helg








ska man dra helgen lite snabbt då?

i fredags drog jag till Daniel. Där var även Erik, Johannes, Max och Axel. Spelade fifa och något bilspel sen drog vi ut och busade. Vi såg på film också.
I Lördags drog jag ut till Burs. Några kompisar kom över. Mysigt, mysigt! Sen på söndagen julpyntade jag och sebbe lite hos pappa sen åkte vi hem till mamma. Gick in till grannen och stöpte ljus, haha.

Idag har det varit skolan som vanligt. Engelska och Teknik! Efter skolan följde jag med Linda hem och pluggade.

ska dricka te nu och typ sova. Är as trött, inte bra.

pussn


baby you can drive my car



mitt photoshop funkar inte. Lider lite.
bara haft svenska och lite matte idag. På matten så drog jag till tandläkaren. Tänderna mådde finfint. Gick omkring i stan efter skolan med Gry. Fisattan vad mkt snö det är ute nu.

ska nog dra in till staden snart. trevligt, trevligt!

poss haj

köpt






tänkte visa det jag fick med mig hem från Göteborg.

Ett par adidas skor för 899 :- som blir mina vinterskor. Tröja för 200 spänn och kavaj för 400, från Monki. Bh från Lindex, 129 kr. Robyn skiva för hundralappen och en Beatles kortlek som jag inte kommer ihåg vad den kostade, från Rocks.
+ en vinterjacka från carlings som jag inte orkade ta kort på, menmen.

pussssss

pepparkaksbakning !










sov ca tre timmar inatt. Ganska jobbigt, men orkade ändå upp på morgonen. Hade bara bild idag. Matten var tydligen inställd, så slutade 10.20, skönt. Gick in till stan och åt och sedan hem till Sofia och Linnea och baka pepparkakor. Sebbe var också med och bakade. Vi drack julmust och lyssnade på julmusik, riktigt mysigt!

Nu ska jag ta något och käka.
pussN

RSS 2.0