!

Halli, hallå!
 
Så, jag överlevde julafton som ändå blev helt okej. Firade hos morfar som vanligt med släkten, mys! Dagarna efter har jag varit hemma i burs och mest inte gjort någonting. Haft filmkvällar med storebror och spelat tv-spel. Varit hemma hos mor också och kollat in mellandagsrean, som sög.
Igår var det sista dagen jag käkade penicillin och det firade jag med öl, tv-spel och asbra sällskap. Imorgon är det äntligen nyår. Ganska oklart vad jag ska göra, men kommer ha alkohol & bra sällskap, så det kan nog inte gå fel. INDIANFIEZT.
 

TJÄNA

JAHA. Hej livet.
Senast jag skrev skulle jag till Stockholm och se Maskinen. Även om jag var så jäkla trött och vi fick vänta några timmar innan de började spela, så var det så jääävla najs.
Vet inte riktigt vad som har hänt efter det. Har varit skitkass i skolan och struntat i den ett antal gånger. Suttit i en lägenhet i ca fyra dagar och bara druckit massor med öl och spelat tv-spel, samt virrat omkring i ett mörkt visby. Fyllt arton och den dagen kunde inte ha varit sämre. Blivit sjuk och ska få käka penicillin tills nyår. Kan inte vistas bland folk för att utslagen ser så förjävliga ut.. OCH DET GÖR SÅ JÄVLA ONT.
 
SÅ. Imorgon är det julafton och jag vill så jävla gärna strunta i den. Vill bara sitta hemma och glo. AJA, ska sluta klaga. God Jul på er
 
Fina Filippa på sin artonårsdag!!!

RSS 2.0