LOST <3




Ååååh! Snart är det äntligen LOST! Sista säsongen. 23.05 på tv4. Jag har längtat så fruktansvärt mycket, och nu, äntligen så börjar det!

Jag hoppas att alla ska se det! För Lost är en grym serie. Tyvärr känner jag inte så många som följer Lost. Dom såg typ i början, men sen tyckte dom det blev för krångligt.

Men LOST är bäst, så är det bara

AA, TB, LOST

Nu blir det;



Tema dag

Hejsaaaan

Min dator strular lite, så måste starta om den hela tiden typ. Men iaf så har vi haft tema dag idag. Det var ganska soft. Såg på en film som heter This is England. Har sett den förut, men den är ganska bra. Sen diskuterade vi filmen och sen så fick vi sätta på positiva och negativ ord på två olika pappersgubbar.
Sen efter skolan gick jag på stan med Nora & Vickan. Fast Nora åkte med bussen hem, så vi gick inte så länge med henne. Letade efter bikini, för imorron har vi bad. Funderar fortfarande på att strunta i det, men får se..

Nu ska jag sova lite innan maten. Sen hörs vi kanske sen.


En snygg Lily Allen
puss puss

Bak dag




Kom nyss hem från skolan. Jag och några till från min klass har bakat från 14.00 - 18.30 ! Så nu är jag helt död. Är trött (som vanligt?) och har ont i hela kroppen..

Min klass håller på och samlar in pengar till en liten klassresa. Vi kommer nog inte få ihop så mkt pengar, så det blir väll kinner i år igen. Men, vi kan ju alltid försöka. Men nu har vi i alla fall bakat och fått ihop nått över 2000, och sen ska vi ha ett "knatte disco" och får hoppas på att vi får in lite stålar.

Idag fick vi våra svenska nationella prov. Jag fick bara G.. så jävla dåligt. Hoppades iaf på att få VG på uppsatsen, men tydligen hade jag skrivit fel och bara fått ett G.. ajaa,

Nu ska jag stretcha ut kroppen!

puss

dreams dreams, of when we had just started things

Jag börjar nästan alla mina inlägg med Idag... ballt.

Behöver inte börja med ett Idag, för jag har inte gjortnånting Idag. Jag har suttit vid datan, sovit käkat. Typ det..
Visst är det bara den här veckan sen påsklov? Om det är så, så längtar jag. Och veckan som kommer är soooft.

MÅNDAG: Vanlig dag + bad. Fast det är helt okej, för vi ska livrädda och ha kläder på oss.. så det funkar
TISDAG: Vanlig skoldag,
ONSDAG: Tema dag. + Andra Avenyn, True Blood & LOST! En uppesittarkväll
TORSDAG: Tema dag + Vampire Diaries
FREDAG: Ledig!

Och sen påsklov va? Får hoppas på det.

Nej, nu ska jag antingen äta mat, vet inte om den är klar. Eller se på HIMYM



puss

Hey Ya



Det har verkligen varit en seg lördag må jag säga. Har bara städat rummet idag och suttit vid datan. Men nu ska jag se på TV, för det är ju körslaget, och min kära vän/klasskompis Vendela är med i team Mojje!
Så nu blir det tv!

OCH! Glöm inte att släcka lamporna 20.30 till 21.30!
puss

Around the world




Idag vaknade jag av vår fåglar. Idag vaknade jag i ett stökigt rum. Idag städade jag mitt stökiga rum. Idag är det någorlunda finare än förut.


Sol på våran sida







Idag sken solen! Det var varmt, fåglarna kvittrade, nästan all snö är borta, himmlen var blå och det blåste inte alls mycket. Det var verkligen vår i luften.

Så snälla gud, eller snälla universum, tellus, låt det va vår nu!

Spex foto



Idag var det spexfoto. Vi fick reda på det igår, så det var lite panik om vad vi skulle va. Men tillslut fick vi va vad vi ville. Jag var hippie med Sara.
Har försökt att ladda upp bilden på facebook, men det går inte? :( Får försöka senare..

yes, yes. Nu ska jag se på How i met your mother !

puss

Camilla 21 år!


(Camilla's bild)

Idag fyller min kära syster Camilla år! Så Grattis grattis!

I'm no superman



Idag gick jag omkring i stan med Linn. Vi kollade runt i affärerna och fikade. Vi skratta mycket också, fint.

Igår gjorde jag ingenting. Hade ingen lusst att blogga, för jag hade ju inget att blogga om. Var ganska trött och hade ont i huvudet. Seg dag helt enkelt.

Imorron så blir det skola igen. Börjar med engelska nationella tror jag.. inget vidare.

Nu ska jag skratta till How I Met Your Mother som jag laddade ner igår.

puss

Lite kalas




Igår åkte jag ut till Burs och firade min mormor som fyllde år i torsdags.
Varje gång man är hos mormor & morfar på kalas eller bara hälsar på så bjuder dom (eller mormor) på massor av kakor och sånt. Och jag och mina syskon har alltid (iaf när vi var yngre) haft en "regel" att man ska äta varje kaka som man blir bjuden på. Alltså, man ska ta en kaka från varje fat.. Lite svårt att förklara, men aja.
Så igår åt jag sju olika kakor och två olika tårtor. Och jag var propp mätt. Fick tvinga i mig tårtbitarna.
Vi kollade på en film när min mormor var ung, och hon var väldigt vacker. Sen åt vi ännu mer.

Kalaset började vid 18.00, så vi åkte hem vid elva tiden. När jag kom hem somnade jag på en gång. Var as trött!

Nu ska jag nog städa lite på mitt rum och sen se på Lost. Imorron är vi lediga och på Tisdag med!

puuuuuuuss

Live together, Die alone





Kom nyss hem från stan. Har ju haft skola idag.
Vi hade en måndag, så Idrott-Språk-Engelska-Matte. Helt okeej.

Har hunnit med att smaka en ny glass smak också. En Ben & Jerrys. Den var inte så dum den. Jordnötssmör i och jordnötter. Och jag älskar jordnötssmör, så den var en glass för mig. Dock så tycker jag deras andra glass som är som en kaka är godare.

Nu ska jag äta lite tacos och se på LOST!

good night


Nej, imorron är det skola. Såndär lördagsläsning så vi kommer vara lediga nån extra dag. Så upp tidigt imorron på en lördag.. kul

godnatt

Don't tell me what I can't do




Några fina tröjor med fina Lost citat och så. Älskar Lost och skulle gärna vilja ha någon av dom här. Tyvär så är sidan utländsk så då blir det ganska dyrt och krångligt att beställa.. men tryck på någon av bilderna för att komma till sidan!

Vad har jag gjort idag då? Börjat nio med läsning, sen SO och vi gjorde SO 12'an och kollade på världens statistik. Hur många som dör och föds osv. Siffrorna ökade hela tiden. Helt sjukt. Där satt vi och kollade på en statistik om hur många som hade dött idag och det var ju nästan som vi satt och kollade på när folk dog. Usch! :(
Efter SO'n så var det NO prov. Det gick otroligt dåligt. Svarade på kanske tre eller fyra frågor av åtta... hehe.. Sen så hade vi Lunch sen krt.

NU ska jag sätta mig framför TV'n tror jag !

Det är hemskt hur vi människor är. Hur vi sakta, sakta dödar jorden. Hur vi dödar oss själva.

För du var solskenet, Och jag var ensam





Bakade för cirkus en timme eller två en vit kladdkaka. Den blev god, men nu är jag aaaaas mätt. Sådär mätt så det känns som man ska spy eller nått..

Har prov i NO imorron. Om nervsystemet. Fattar inte hur vår lärare tänker när vi ska kunna massor av hjärnan, örat, ögat, nervsystemet, ryggmärgen, en sjukdom osv.. vi har inte alls hållit på med det här länge och nu ska vi helt plötsligt ha prov! sjukt.

puss

sticks 'n' stones





Nu ska jag spendera två timmar framför tv'n med en god fruktsallad. Ska se på Andra Avenyn och sen True Blood. Den 31 Mars så kommer jag sitta vid tv'n en extra timme till, för då börjar älskade Lost <3 (om det nu stämmer)

pöss

laugh and scream get out of bed,



tröja - gina tricot, byxor - cheap monday. skor - vans

Idag trodde jag det skulle vara lika soligt och vårigt som igår. Men, nej.. tydligen inte.

I alla fall så har det varit en vanlig tråkig skoldag. Har pluggat lite till NO provet som är på fredag och jag kan ingenting! Och idag fick jag också reda på vad jag fick på Nationella provet i Engelska. Ett starkt G. Trodde seriöst jag skulle få IG eller ett svagt G, men helt sjukt att jag nästan, nästan fick VG ! För jag är verkligen dålig på engelska, haha.

Och en till sak som är helt otroligt är att jag inte har sovit idag, alltså efter skolan. Sover alltid när jag kommer hem från skolan, men jag är as pigg nu! otrrrrroligt.

och nu när jag är pigg så får jag försöka hitta på nått å göra också...
puss

Sun is in the sky, oh why, oh why Would I wanna be anywhere else?


kofta från bikbok och linne från gina tricot

Har inte suttit vid datan så mycket idag. Har kollat på Lost. Och det är så sorligt!
Annars idag så har det varit Nationella prov i Engelska. Det gick väll sådär. Läsförståelsen gick faktiskt ganska bra. Förutom att man inte koncentrera sig för det var några sjuor utanför som bankade på dörren och höll på.. Hörförståelsen gick verkligen dåligt! så inga kommentarer.

Nu ska jag sova!

godnatt


I see the lust inside your heart, so why don't you go touch the sky.





Sebbe var händig och hjälpte mig med att skruva ihop mitt sängbord. Som ni ser så är det en enkel modell. Vit och så. Men det var den billigaste och så var det en av dom snyggaste.

Nu ska jag snart försöka sova. Kommer inte gå bra. Sov ju förut och jag vaknade för ca en timme sen... blääääh

puss

Get back to where you once belonged





Idag har jag vaknat 10 minuter tidigare än vanligt! Och det är stort. Åkt ut till tofta möbler och köpt ett sängbord, smakat årets första pinnglass - Magnum Gold?!, den var god och den glittrade lite i ljuset. Har också köpt Lost 4. Så nu är det bara femman kvar för er som undrar. (+ sexan som kommer gå på tv'n snart)

Imorron är det Nationella prov i Engelska. Jag är inte pepp och det kommer inte gå bra. Men, jaja..

Nu ska jag sova en liten stund, för jag har inget annat att göra.

pusspuss

Är det så här det känns att va lycklig? Det är inga problem




Nu är jag hemma hos mamma. Har käkat bulgur, falafel och sallad. Gott!
Jag har inte gjort något speciellt idag. Sovit länge, suttit framför datan/tv'n. Man brukar väll inte göra nått speciellt på söndagar.
Snart ska jag duscha och sen ska jag.. ähmm.. vet faktiskt inte. Jag är sugen på att se på film. Så får väll antingen ladda ner nån film, eller fråga sebbe om jag får låna hans externa där han har alla filmer. Jajajjajaa...

Nu ska jag packa upp kläder och sånt däraaa..

pussen

yesterday









Hej, hej
Igår så åkte jag till Burs. Sebbe åkte också dit såklart och Denise med! Vi såg typ på tv och åt hembakad pizza. Sen kom Henke hit. Då rökte vi vattenpipa och såååååå.

Nu ska jag kanske se melodifestivalen eller nått.

puss

paket

Hola!
Har inte suttit vid datan så mycket, så ja.. bloggar nu.
Min dag började med att försova sig. Så fick ta en senare buss, men missade matten så det var bra. Annars hände inget speciellt i skolan vad jag kan komma ihåg.
Efter skolan mötte jag upp Mats. Om nån kommer ihåg så var det han som spelade in musikvideon som jag var med i. Någon som kommer ihåg? Om inte, klicka här! Ja, ialla fall så hade True Widow skickat grejer. Så då fick jag grejerna av Mats idag.





ja, tre t-shirts, två skivor och klistermärken och pins. Ja ni ser väll själva vad det är.. hoppas jag. Jusste, en keps också. Den ser ni inte!

Neeej, nu måste jag verkligen sova och får hoppas på att jag kan sova inatt

puuuuss

...

Sitter här framför datorn (neheeeej???) och är as trött. Borde duscha håret. för jag gjorde aldrig det igår. Och jag borde plugga. Det känns som jag aldrig behöver plugga, men det behöver jag. Hela tiden. Men jag orkar aldrig med det. Och jag fattar inte hur jag ska klara av skolan nu när den har börjat igen.. det är för jobbigt att gå upp. Det är för tidigt. Man är aldrig pigg under hela dan. Man går till skolan som en zombie och kommer hem som en zombie. Önskar jag var piggare, och att jag orkade mer.. men det går inte!!!

nej, nu ska jag duscha och sen får det bli som det blir...

sol ute


tröja från Monki

Idag gick dagen ganska snabbt faktiskt. Fast i slutet av dan när vi hade No så höll jag på att somna flera gånger. Och det var sol ute idag! Längtar till våren.
Men nu ska jag ta nått att äta och se på That's 70 show som redan har börjat!

puss puss

Bildeeeeeer

























Så, några bilder från igår. Det var najs !

Nu ska jag hoppa in i duschen!

puss

Parteeeeeey!

Heeeej!

Nu är jag i burs och det är parteeeeeeeeeeyyy! Fast alla har typ gått och lagt sig. Så det är bara jag och Linn uppe :( Men vi har kul ändå, fast tycker att alla andra ska gå upp och partaya!
Imorron (eller idag) så lägger jag upp bilder.

Pöss på er!

stockholm

Är hemma nu igen från stockholm. Det var kul i huvudstaden, fast galet kallt! Här får ni några bilder;








Började dagen med att gå upp tidigt och ta morgon båten egenom is. Kändes lite som Titanic. Sen tjecka in på hotell och sedan ut och shoppa. Dan slutade med att käka på god mongolisk resturang !













Next day så åt vi frukost, tjeckade ut från hotellet och sedan till stan igen. Någon timme senare så åkte vi till vasamuseet som man egentligen har varit på flera gånger när man var liten, men alltid kul att kolla in Vasa. Efter det åt vi nachos/tacos på Taco bar, gott! Sedan hem med båten.

puss!

When you look with your eyes, Everything seems nice. But if you look twice you, can see it's all lies




jahaja.. nu ska jag då försöka skriva nått vättigt.
Orkar inte ta nån bild på papper grejen, så får välle göra det imorron. Jusst nu lyssnar jag på musik och försöker komma på nån bra film att titta på...

Men ajaaa.. jag får inte ut nått av det här så nu ska jag hitta på nått annat.

Ointressant

Jahaja... Linn tyckte att jag inte hade bloggat nått bra, så här kommer ett inlägg!

Ja, kan väll börja med att säga att jag inte är i burs längre. Utan i väskinde. Var ett mycket svårt val att välja om jag skulle åka till väskinde idag eller imorron. Men jag hade inget att göra i burs så då kunde jag lika gärna åka till väskinde och inte göra nått där !

Igår så satt jag uppe ganska länge och gjorde ingenting. Det var ... ja.. kul. Skulle kolla film, men hittade ingen bra. Och jag skulle elda också, men pinnarna ville inte brinna länge. Har väll inte det där rätta knycket.

Kan medela att jag har fått ett brev om intagnings prov till filmgymnasiet. Och man ska göra massa konstiga saker då. Får väll knäppa en bild på brevet och visa senare.

Nej nu ska jag fortsätta ha ett tråkigt liv och vänta på att det blir torsdag så att man äntligen får åka med den roliga tre timmars-morron båten till det fastalandet. Och snart börjar skolan igen! Bara... fem dar kvar om jag inte räknade fel på handen. Det kommer bli så trevligt. Längtar inte.


Och så en bild på hur Linn rider...


...nej, inte riktigt, men för cirkus tre år sen så red hon så!


Film, popcorn och glass





Igår så kom Linn hit istället så då såg vi film här. Såg Waiting. Den var ganska bra, rolig. Vi tjockade oss också med två popcorns påsar och glass! Feeett najs.
Idag så gick vi i ett snöväder hem till Linn och såg Sommaren med Göran. Rolig! Och nu så sitter jag hemma hos pappa själv och har inget liv. Är as rastlös! Måste komma på nått kul...

heeedåå

RSS 2.0