Itchy and Scratchy show!


ny tröja från carlings. Grymt!

I'm hoping it's going to come true




haft svenska, matte och konstruktion idag. Mysigt alltså. Hade matte prov och det gick ju inte alls bra. Hade inte förväntat mig något annat heller. På konstruktionen gjorde jag Linnea fin i ansiktet och Linnea gjorde mitt hår fint. När skolan var slut åt jag och Linnea på donken. Nyttiga osv. Följde med henne till huset. Sofia var också där. Vi pratade lite och sen åkte jag hem med bussen.

ska packa lite nu och sen kolla Heroes. PUSS PÅ ER!

solig torsdag






några bilder från idag när vi satt ute i det fina vädret och spelade kort. Har fler bilder från konstruktionen som några kompisar har tagit med kameran. Men mer än hälften är suddiga och sådär charmiga.

vet fortfarande inte vad jag ska göra på valborg. Blir antingen i burs eller hos Linda. blä, hui!

but it's better if you do



helluuu! imorse så vaknade jag vid sex och var pigg, tänkte gå upp men kom på att jag hade sovmorgon. Somnade om och vaknade vid nio och fick skynda att packa i ordning väskan och springa till bussen. Konstig morgon. Annars så har jag haft idrott där vi spelade baseball. Ganska kul faktiskt. Sen konstruktions final där vi åt tårta och bara satt och pratade. Efter det blev det engelska och seeeeen extra matte. Lång dag. Har gått runt i staden med några sorkar och tog sen halv sex bussen hem. Sjukt intressant.

Ska kanske åka in till stan nu med min mami och kolla kläder, det är ju kvälls öppet idag så det är ju bra. KRAM

I've got nothing to worry about



kofta & linne från H&M, gammla avklippta brallor, converse.

har varit grymt väder idag. Lagom varmt så att man slipper jackan, skönt! Nu blire sängen och mera Heroes!

I know, everyone goes any damn place they like






tjena gubbs. Somnade något efter tre igår och klev upp klockan sex imorse, pigg. Orkade med hela skoldagen och efter en lång dag strosade jag och Gry omkring i stan. Hon klippte sig och sen gick vi till bussen.

sitter nu och käkar och lyssnar på musik. Men ska nog lägga mig i sängen och kolla heroes istället, gött!

Minns bara det som jag väljer att minnas



pluggade aldrig förut. Hade bättre saker för mig som att duscha, sitta lite vid datorn och klippa av brallor. Grymt. Ska upp om sju timmar, yes! Längtar. Neeeej men ska väl lägga mig i sängen och kolla heroes. PÖSS

bilder från lördag-söndag















sista dagen på påsklovet och den har jag spenderat ute i solen med bra musik, städning och åka buss.
Är hemma hos mamma nu och firar lite påsk eftersom vi inte har gjort det hemma hos pappa. Så nu blir det kaffe, påskkaka och plugg. PUSS

HIMYM


igår

igår; åkte in till stan och mötte upp Linn & Emmi. Vi träffade på Sofia också, så vi strosade omkring i stan. Jag och Linn åkte med 17.35 bussen hem till burs. Lite senare på kvällen kom Denise hit. jag, Denise, Linn och Sebbe åkte till herta och badade. Skööööönt. Sen åkte vi (förutom sebbe) till Denise och kollade på film och åt massor med gott. Sov där också och åkte hem vid elva tiden imorse.
idag; har jag inte gjort ett nåe. Bra alltså! ska fixa lite mat nu, pöss

We don't give a fuck, What people are thinking


för ett år sen

igår åkte jag in till stan och grillade med några kompisar. Fast det var bara jag och Nora som grillade, hehe.. Vi satt i almedalen ett tag och snackade sen drog vi mot gråbo till en fest. Vi var där några timmar tills vi blev utslängda. Jag, Linda, Sara, David & Axel gick till max och åt lite sen gick alla hem. Jag gick hem till Josefine, Sebbe, Ola, Robin och Kornelia var också där. Vi lyssnade på musik och ja, typ det.

nuuu ska jag försöka plugga matte. HEJ

för några helger sen.


























bilder från 9 april.
Grillade första gången för i år med Sebastian, Marcus och Kevin. Även om det var lite små kyligt, så satt vi ute. När vi nästan hade käkat klart kom Denise och lite senare kom Sofia, Victor och Linn.
Jag, Linn, Sebbe och Victor drog till Herta för årets första dopp. KALLT! Fast Linn doppade sig inte, eftersom hon var lite sjuk. Dutti chey.
Resten av kvällen så blev det att sitta ute en stund och värma sig vid elden, lyssna på musik, stå på händer, dricka öl och ha allmänt mysigt. MYSPYS.

sol!














igår åkte jag in till stan och grillade med Linda, Nora och Sara. Amanda och Anton var också förbi med sina söta bebisar. Ronjah & Julia kom också lite senare. Sov över hos Linda också så idag har jag, Linda, Nora och Sara solat och städat lite. As najs!

you should know better



har varit as seg hela dagen. Även om det är fint väder ute så har jag bara suttit inne.. men ska faktiskt ut en sväng nu sen om en timme drar jag in till stan och grillar med några brudar från förra klassen, mys. PUSS

paintball

















idag blev det kalas hos Charlie. Vi spelade paintball och åt tacos. Första gången jag spelar paintball och det var svin kul. Hur najs som helst att Charlie har det på sin gård, grymt! Riktigt bra dag och förhoppningsvis så blir det fler gånger.


here comes the sun









tjennaa! försov mig idag så har bara haft matte idag, värt! Efter skolan så gick jag med nästan alla tjejer från klassen och köpte present till Charlie. Blev bra! Efter fikade vi förutom Ronja och Emma. Träffade också Amalia och Julia, fint de! Har varit ganska grymt väder idag också, för er som inte vet alltså!

ikväll ska jag in till staden på party. Hoppas att det blir bäst! PUUUUUSS

bang bang, my baby shot me down




bilder från tisdagen

hallåå! orkar inte berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna eftersom det enda jag gör är att gå i skolan. Men det är bara fredag kvar och sen är det påsklov. underbart! Har inte planerat påsklovet alls. Eller på lördag ska klassen vara hemma hos Charlie och spela Paintball, grymt!

nej, nu ska jag kolla Glee eller plugga lite. Kram på er!

you only live once



måndag; engelska och teknikutveckling som vanligt. Efter skolan satt jag, Linda & Gry och spelade kort ett ganska bra tag. Sen åkte vi till stan och köpte glass sen hem till Linda. Max och Jens var också med. Vi åt glass och spelade mera kort. När klockan kanske var halv fem så stack jag, Linda och Max till friskis och spände oss. Fan vad klen jag är. Kom hem vid sju tiden och nu är jag svin trött. Ska kolla på Glee och antagligen somna till det, gött.

in the town where I was born, Lived a man who sailed to sea

filippas bild!

skulle ha åkt ut till burs igår och sen till hemse, men jag råkade somna när jag kom hem efter skolan och sov tydligen ett bra tag, så det blev inget. Har åkt ut till burs idag istället så ikväll ska jag grilla och dricka med några fina kompisar. Först ska jag cykla en liten tripp med Linn.

In the rain, in the sun; Everybody needs someone





halloj! har precis duschat och ska färga ögonbrynen typ nu. Sen ska jag käka lite glass och kolla på Glee eller Heroes. Blir nog bra det! Imorron åker jag nog ut till burs. Hoppas det blir bäst väder i helgen. Puss!

island in the sun



jacka från vila, halsduk från bikbok, vantar som mormor har stickat, gammal väska, converse, linne & kofta från H&M, kjol från monki, halsband från gina tricot.

lyckades att somna igår och med en sovmorgon på det så var jag inte så trött imorse. Haft idrott, konstruktion, engelska och extra matte. Blev lång skoldag fast det har varit ganska grym dag ändå. Sol och fina kompisar! Innan jag skulle med bussen köpte jag Ben & Jerry's som jag ska mumsa i mig ikväll, höhö.

funderar på att vara lite hurtig och cykla ner till lummelundsbruk. Men ska nog plugga till matteprovet som vi har imorron istället. jäjää. pusspuss

"you have some Arzt on you..."



hallå! sitter i huset nu själv. Sofia är på dans och dom andra är inte här helt enkelt, höhö.
skola som vanligt då. Haft CAD och matte. Vid ett hade jag utvecklingsamtal också. Kom hit till huset vid två tiden. Jag och Sofia åt kladdkaka och kollade på film. Fast jag somnade och sov ett ganska bra tag, så får se om jag kommer vara trött ikväll.

nu lyssnar jag på lite musik och pluggar. Ska nog ta något att äta snart, börjar bli lite hungrig. Nej, hej med er!

skola







som vanligt har jag gått lång dag i skolan med grafo, matte och multimedia. På grafon höll vi på med chokladasken och i slutet av lektionen fick vi redovisa. Jag fick inte ihop min ask, hade tänkt lite fel men, men. Blev en pratig matte och på multimedian lekte vi i photoshop. Lång men ändå en ganska slapp dag. GÖTT

time machine



har suttit framför datorn enda sen jag kom hem och försökt göra en jävla chokladask som ska vara färdig tills imorron. orkar intee. Kommer ändå inte vinna. Nej, nu ger jag upp och gör klart det imorron istället. PUSS

three; now do the rolex sweep


kofta & t-shirt från H&M. Jeans från bikbok, något gammalt halsband och converse!

schysst vårväder med kort skoldag. Om några veckor är det påsklov och om några månader är det sommarlov, sick!

födelsedagsfika












hallååå! idag drog jag, sebbe, mamma och krister ut till burs för att fira min mosters man Bimbi. Det var fullt hus med mycket fika. Det bjöds på smörgåstårta, två olika tårtor och kakor. Mumsfillibabba. Så ja, det är typ det jag har gjort idag. Innan vi skulle hem gick jag och sebbe införbi pappa och hämtade lite grejer också.

nu ska jag kanske plugga lite matte. Men först måste jag dammsuga rummet och blåsa ur datorn. KRAM PA ER

panik




What lies in the shadow of the statue?





fick med mig detta från stadN. Allt från H&M. 99, 99 & 149 kr

första april




som alla andra dagar så har jag varit i skolan. Haft extra matte, svenska, matte & konstruktion. Efter skolan mötte jag upp mamma, kollade runt lite i stan och fikade på Amalia. Fint. Ikväll vet jag inte vad som händer. Får se helt enkelt!

RSS 2.0