It's getting' late but I don't mind



Hej, hej!
Åkte in till stan igår. Träffade Ronjah & Sara då. Vi gjorde inte så mkt, var ganska dåligt väder. När vi gick till busstationen träffade vi Vendela & Louise som egentlige skulle till fårösund, men bussen kom inte. Så dom åkte hem med oss till Sara istället. När vi kom hem var vi ganska trött så vi gick och la oss.

Idag så har det varit as fint väder. Skulle egentligen grilla med Sara, Louise & Vendela. Men fick så ont i huvudet och mådde inte så bra. Så jag åkte hem till pappa. Såklart så skulle jag må bättre när jag kom hem! Men det började regna, så det kanske var lika bra.. aja.
Det kom över lite folk till oss. Jag var inte speciellt pepp för att göra nånting, men jag var med i källaren ändå och försökte vara social. Nu har alla dratt hem, ingen av oss var väll på topp.

Aja, nu ska jag se True Blood som jag missade i onsdags, sen ska jag se några Lost avsnitt. Lägger upp bilder när jag vaknar.

puss & godnatt.

Kommentarer
Postat av: denise

hahaha marcus va ju svin pepp ialf!

2010-05-16 @ 09:58:07
URL: http://jesucristo.blogg.se/
Postat av: f

Haha ja, asså de är helt sjukt vad snygg han är!

2010-05-16 @ 17:46:49
URL: http://fffff.blogg.se/
Postat av: P R I M M S

hej söta du!

Tänkte be dig om en jätteliten tjänst!

Vill du gå in på http://support-sena.samsung.com/BoostYourLove/#/start/linear/och



och söka på PRIMMS och sedan rösta? Skulle vara jättetacksam! Inget krav, är det något så kan du bara ta bort kommentaren! KRAM

2010-05-17 @ 12:32:39
URL: http://primms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0